tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kesä ja olympialaiset

Nyt kun olympiakisat on käynnissä, niin tottakai netistä löytyy kisojen inspiroimia kynsiä. Oletteko nähneet esim näitä? Pitäisi kai itsekin tämmöiset toteuttaa, mutta nyt ei ole reissussa oikein sopivia välineitä mukana. Ainakin nämä kynnet inspiroi kovasti, kun tykkään brittilipuista hirmuisesti. :)

Sää on viime aikoina suosinut ja olen yrittänyt ottaa lämpimästä säästä kaikein irti. Olen siis pyrkinyt olemaan paljon ulkona ja kaivanut shortsit sieltä kaapin perältä käyttöön. Tässä pari asua viime viikolta.Uudet kengät pääsivät heti jalkaan. :)

paita H&M
shortsit kaverilta saadut
kengät DT New York
laukku Madu Shopista

Korvissa on muuten ne uudet ruutuässät, vaikkei ehkä kuvasta kamalan hyvin näykään.Seuraavasta asusta oli pakko laittaa ihan kaksi kuvaa, kun tuolla taustalla oli joku tuommoinen söpö ilmstys. :)pitsipaita Espanjasta
tuubitoppi kaverilta saatu
bikinit H&M
shortsit Broadway
laukku Madu Shopista
vyö ?
kengät ? (ikivanhat)

Korvissa pinkit nopat, jotka nekin ovat ihan viimeaikaisia hankintojani.Ja hiusasiaa vielä sen verran, että tässäpä jälleen esittelyssä teille yksi kiva sivuletti, joita tykkään käyttää niin töissä kuin vapaallakin. tällä kertaa letitin myös tuon pään yli menevän osuuden. Ja sen voisi tietenkin vielä vaikka kietaista nutturalle. Niinkin olen joskus tehnyt, varsinkin koulussa kun pitää pyöiä piruetteja. :)

Loppuun vielä kuva Sokoksen lehden alakulmasta. :D Nimittäin nyt pitäisi löytyä Isadoran magneettilakkoja sitten ainakin Sokokselta. Yksi kaverikin tästä mulle vinkkasi facebookin puolella. En ole vielä käynyt katsastamassa itse Sokoksella valikoimaa.
Oletteko muuten huomanneet, että Ihanat Kynnet myy nyt China Glazen Bohemian kokoelmaa? Tahtoisin ihan pari tilata... Katsokaapa kokoelmaa täältä.

2 kommenttia:

  1. toi laukku on kyllä ihana ^^

    VastaaPoista
  2. Niiin on! :) Ne myytiin muuten jo loppuun sieltä liikkeestä, en tiedä onko uusia tulossa.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!