torstai 5. heinäkuuta 2012

Shoppailuvinkkejä

Olen käynyt viime viikkoina pyörimässä alennusmyynneissä ja mukaan on tattunut kaikennäköistä... Ajattelin muutaman vinkin jakaa teillekin lähinnä kynsiin liittyen. :)

Täällä Kuopiossa oli Seppälässä (siinä keskustan pienemmässä, joka on Eurokankaan yhteydessä) älyttömästi kaikki kynsilakkoja ja tarrroja alennuksessa -50%. Kynsiuttujen lisäksi oli paljon kaikkia hiuskoristeita ja muita koruja. Ostin itselleni pari sulkakoristetta ja vähän tarttui niitä tarrojakin mukaan. Kynsilakkoja en kyllä mennyt sitten ostamaan yhtään, kun ei löytynyt tarpeeksi erikoisia värejä. Noita perusvärejä kun mulla on jo niin paljon, että pystyin halvan hinnankin kanssa vähän hillitsemään ostelua. Mutta siis, kynsituotteille jäi hintaan monelle alle euro alennuksen jälkeen! H&M:llä kävin pyörähtämässä myös alessa, mutta en löytäny tkuin urheilutopin ja alusvaatteita. Muutamasta muusta liikkeestä löytyi kivoja vaatteita ja niitä myöhemmin tulossa kuvia.

Ainakin facessa on käynyt keskustelu kuumana Flomarin hologrammilakoista ja olen itsekin käynyt niitä metsästämässä. Lakkojahan saa halvimmalla Tokmannin liikkeistä ja kävin jo viime viikolla tsekkaamassa Maxi Kodintukun, mutta tuloksetta. Tänään kävin Maxi makasiinissa ja löysin todella suuren (yli kymmenen) kokoelman eri hololakkoja sieltä! Myös muita vanhempia sävyjä oli tosi hyvin edustettuna, joten jos joku vanhempi on vielä hankkimatta, niin tuolta voisi löytyä. Moni "hololakka" ei ollut kyllä mielestäni kovin holo ja laatueroja oli paljon eri numeroiden välillä. Jotkut oli tosi shimmerisiä, jotkut taas kuin duochromeja. Jotkut hololakat olivat todella samannäköisiä verrattuna aiempiin sävyihin (niihin U:lla alkaviin), joten en ihan jokaista holoa kotiuttanut. Oli myös paljon hyvin toisiaan lähellä olevia sävyjä (siis peräkkäisiä numeroita), joista valkkasin vain toisen tai yhden kolmesta mukaani. Esim valkoista lakkaa löytyi sekä sinisellä että vaaleanpunaisella shimmerillä ja erilaisia rusehtavia sävyjä oli runsaasti, samoin violettiin taittavia. Kuvia tulossa kun ehdin kuvata ostokseni. :)

2 kommenttia:

  1. Ääh, miksen pääse kuopioon kuin vasta viikon päästä ! täällä helsingissä ei ainakaan mitään noin hyviä tarjouksia näkynyt ...

    VastaaPoista
  2. Mulla meni siellä Seppälässä ihan sika kauan, vaikken sovittanut ees vaatteita. :D Valkkasin niin tarkkaan sitä koruhyllyä ja sitten kiersin läpi vielä kaiken kosmetiikan. Ois sitä kai voinut vähän useamman noita sulkakoruja ostaa, kun olivat niin halpoja, mutta jotenkin yritin pitää järkeä mukana. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!