sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Söpö unikeko

En voi olla jakamatta näitä äärettömän söpöjä kuvia mun pikkumiehestä. :) Herra on tainnut tulla vanhaksi kun päivät pitkät se vaan torkkuu eri paikoissa.Muistan kun aluksi Veeti pelkäsi tuota säkkituolia ihan hulluna kun se rahisi. :D

Niin ja katsokaapa mitä ihanaa posti toi! Polish This blogikirppis oli huippu hyvä, iso kiitos ihanista lakoista! :)OPI Sparkle-icious on vaan niin ihana glitteri. Tämä oli kaikkein kallein lakka, mutta sen arvoinen!
Essence Twilight saga Undead? oli vaan pakko saada vampyyrifanina. :)
Orly Emberstone on toivottavasti juuri niin ihana kuin pullossa ja swatcheissa näytti. Toinen Orlyni vasta, niin pakko oli tarttua tilaisuuteen. :)
Fairy Dust on ollut ostoslistalla jo pitkään.
Kleancolor Chunky Holo Clover on eka Kleancolor. Ehkä innostun nyt tilamaan näitä lisää?
Eveline 420 tuli kaupanpäälle ja holojahan ei ole ikinä liikaa!Uudet kengät pääsivät ekaa kertaa ulos! Valitettavasti kuvassa ei näy kovin hyvin mun pinkit varpaankynnet, jotka laitoin ihan näitä kenkiä ajatellen.

paita H&M
neule H&M
farkut Gina Tricot
kengät Seppälä
laukku Espanjasta

6 kommenttia:

 1. Ahaa, se olit siis sinä, joka nappasit tuon Emberstonen mun nenäni edestä! Ihana lakka, pitänee sitten varmaan tilata Amerikasta asti se.
  Oon kuullut, että Kleancolorit haisee pahalle, onko näin?

  VastaaPoista
 2. Heh, sori vaan. :D Mäkin oon kuullut, et Kleancolorit haisee pahalla ja olin siihen varautunut. Toi mun kappale haisee ainakin samalta kuin Cesarsin pikakuivattaja, eli kyllä sen kanssa pystyy elään.

  VastaaPoista
 3. Hei, mun blogissa olis sulle haaste tarjolla! :)

  http://tanssientaivaaseen.blogspot.fi/2012/07/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 4. Hahaa, Maria olikin jo ehtinyt :D Mutta siis, saat nyt tuplana ton haasteen kun nimesin sut myös :)

  VastaaPoista
 5. Heh, no kiva vaan et moni haastaa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!