keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Siirtokuvia koko kynnelle

Testasin ensimmäistä kertaa elämässäni kokokynnen siirtokuvia, koska tilasin näitä useammat facebookin blogikirppikseltä. Aiemmin tilasin yhden testiarkin Jt-Cosmeticsilta muiden ostosten mukana, mutta en ole sitä vielä ehtinyt testata. Mun on pitänyt jo monesti kokeilla näitä, koska oon monista blogeista lukenut positiivisia käyttökokemuksia. Mä jotenkin aattelin, että nää ois kauheen hankalia, mutta kun muutkin ovat saaneet nättiä jälkeä näillä, niin miksen myös minä. :) Siksipä uskalsin tilata lisää, vaikka en ollut kertaakaan kokeillut. Eihän nämä olleet edes kalliita.Valkkasin tämmöiset siirtokuvat nyt testiin. Siirtokuvia on 12 eli kaksi jää yli liuskasta.Olivathan nuo auttamatta liian pitkiä mun nysäkynsille ja tavallaan vähän harmitti että kuviota menee niin paljon hukkaan. Voiskohan näitä käyttää niin, että leikkais tän puoliks ja laittaiskin yhden kuvion kahdelle kynnelle?

 

Asettelin siirtokuvat joka kynnelle ja leikkasin saksilla ylimenevästä osasta suurimman osan pois. Kun käden kaikilla kynsillä oli siirtokuva kiinni, siistin reunat vielä tarkemmin.Lopputuloksesta tuli kivan näköinen ja suht hyvin vältyin rypyiltäkin. Eivätkä ne rypyt ainakaan kauemmas näy.Mun työkaverit kehui näitä kynsiä ja yllättävän pitkään muuten pysyivät hyvänä. Laitoin kyllä kunnolla päällyslakkaa ja lisäsin vielä seuraavana päivänä sitä lisää. (Tuoksuva Color Clubin päällyslakkaa!) Siinä ehkä syy. Mutta toisaan kolme päivää meni helposti näillä, eikä rumia kulumajälkiä ilmestynyt. Vain hieman alkoi kulua kärjistä.
Tästäpä intoutuneena menin ja tilasin siirtokuva-arkkeja heti lisää. Eli niitä odottelen nyt postissa saapuvaksi. :)

Oletteko te kokielleen siirtokuvia koko kynnelle? Entäpä niitä pienenpiä? Mitä tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Hienot on kynnet !

    Miulla oottais pari arkkia koko kynnen siirtokuvia kokeilua, mutta en oo uskaltanu. Ne on niin kivan näkösiä, entä jos menee pilalle eikä voikaan enää kokeilla ko. kuosilla sitä ? Pitäis kyllä rohkaistua.

    VastaaPoista
  2. Niin, mäkin mietin tilatessani lisää, että pitäiskö ottaa useampi samaa kuosia. Kun noita ei jää kuin kaksi yli, niin ei voi käyttää uudelleen samaa kuosia. Mulla ei kyllä menyyt yhtään pilalle, joten kyllä säkin uskallat kokeilla! Noi on tosi kivoja! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!