perjantai 13. heinäkuuta 2012

Flormar holot

Lupasin tehdä hieman tarkempaa postausta näistä Flormarin holoista. Näitä on nyt kyllä näkynyt ihan kyllästymiseen asti eri blogeissa, joten en tiedä jaksaako tätä kukaan enää katsoa/lukea? No, lopussa on kuitenkin esitelty viimeisimmät kynteni, joten tsekatkaapa ainakin ne!Yllä neljä ostamaani lakkaa 810, 805, 809 ja 802, jotka olivat selkeästi holoimmat. Myös pari hopeista lakkaa (808 & 814) ja yksi vaaleanpunaisen violetti 801 olivat mielestäni erittäin hologrammisia, mutta omistin jo tarpeeksi monta sen sävyistä.

Alla on kuva, jossa olevat lakat eivät ole minusta yhtään niin hologrammisia. En näitä olisi nimennyt miksikään hologrammilakaksi, vaan voisin kuvitella näiden olevan jotain Miracleja.Alla kuva punasävyisistä lakoista yhdessä ja tuo päällimmäinen 817 erottuu selvästi mielestäni koostumukseltaan muista, se on vain shimmeriä, ei holoa.Ruskeasävyisiä lakkoja hologrammisarjassa oli minusta ihan älyttömän paljon! Ostinkin niitä lopulta aika monta, vaikka aluksi päivittelinkin, miten niitä on noin monta eri numeroa ja värisävyiltään ne ovat kuitenkin niin lähellä toisiaan.Valkoinen 821 ja pinkki 817 vaikuttavat todella ohuilta, en ole lakkoja kokeillut vielä kynnelle, mutta uskon näiden kahden sopivat varmaan paremmin kerrostamiseen. (En saanut parempaa kuvaa huonossa valaistuksessa.) Kokoelmaan kuuluu myös toinen valkoinen "hologrammilakka", joka kiiltelee hieman eri sävyssä kuin tämä ostamani. Olivat mielestäni liian samanlaiset, että olisin kummatkin hankkinut.

Alla vertailussa U15 ja hologrammi 809.
Ruskeasävyisä jälleen yhteiskuvassa. Ei ole paljoa sävyillä eroja, eihän? Oikeassa reunassa oleva 805 on hieman punaisempi kuin 807 ja 810.Kokoelman parhaat holot tulevat tässä: punertava 809 ja violett 802. Tähän kategoriaan pääsisi varmaan joku/jotkut niistä kauppaan jääneistä hopeasävyisistäkin lakoista, mutta en niitä tosiaan hankkinut, niin tässä ovat nyt omat suosikkini. Ne pääsivätkin sitten heti kynsille.Tietenkin sää oli ihan kökkö näitä kuvatessa, joten alkuun kuva salamalla, jossa hologrammisuus pääsee edes vähän esille.Sitten kuvaa luonnonvalossa.Koristelin lakkauksen niin, että nimettömässä ja pikkurillissä on kärki eri värillä ja muutaman tarrankin vielä laitoin päälle.Kynsistä tuli kivat ja nämä kaksi lakkaa ovat kyllä aika korkealla suosikkilakkojeni listalla!Oliko ihan turha postaus, vai tykkäsittekö?

9 kommenttia:

 1. Kiitos paljon, itekin tykkään! Enkä siksi ole heti raaskinut edes ottaa pois. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ! :)

  Mie oon hieman pettynyt noiden lakkojen holoefektiin :< Pitäis vielä nähdä livenä, jospa sitten näyttäisi kivemmalta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sissi! :)

  ooka, kyllähän Nufut ja make up storen lakat on ihan tuhottoman monta kertaa holompia... Ja ne Dependinkin taitaa olla holompia kuin nämä? Vaikea sanoa kun en ole niitä ikinä livenä nähnyt. Mutta onneksi nämä oli nättejä muuten, niin siksi ostin. :)

  VastaaPoista
 4. Ootko hei huomannut ettei flomarin lakkojen päälle tartu leimat? Vai onko vika vaan mussa?

  VastaaPoista
 5. Sufffe, en oo testannut. Täytyypä selvittää tämä asia pikimmiten! Mut jos siihen väliin laittaa jotain päällyslakkaa, niin tarttuisko sit?

  VastaaPoista
 6. Juu, eiköhän ne sit tartu. Se vaan tarkottaa yhtä lakkakerrosta lisää, ja mulla ei ole kärsivällisyyttä odottaa niiden kuivumista, niin en oo jaksanut kokeilla :P

  VastaaPoista
 7. Haha, mut mun täytyy nyt ihan mielenkiinnosta yrittää leimata suoraan sen flormarin päälle. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!