Niniane


Blogia kirjoittelee Niniane ,kynsiään lakkaileva tanssinopettaja, joka mielellään myös meikkailee kun siihen tarjoutuu aikaa ja (terapia)shoppailla niin vaatteita kuin muutakin tarpeellista tai tarpeetonta aina kun mahdollista.

Pidän söpöistä eläimistä, vaaleanpunaisesta ja violetista, glitteristä, roskaruuasta, pastasta, kaikesta makeasta, korkokengistä, uusista meikeistä, kynsilakoista, urheiluvaatteista, the Sims 2 pelistä, musiikista, tv-sarjojen seuraamisesta, Netflixistä, värittämisestä, elokuvissa käynnistä, sohvalla löhöilystä ja monesta muusta.

Elämässä mukana avomies ja kaksi koiraa. Hämeestä ollaan kotoisin ja Savossa tuli asuttua muutama vuosi koulun takia, joten se on ehdottomasti semmoinen "toinen koti". Koiramme ovat bichon frise ja Romaniasta tullut rescue. Tottelevat (vaihtelevalla menestyksellä tosin) nimiä Veeti ja Bobo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!