Korkokengissä

Uskon, toivon ja luotan, että blogini on minun näköiseni.

En halua asettaa blogiani mihinkään tiettyyn kategroiaan. Blogini voi olla sekoitus lifestylea, kynsiblogia, ehkä myös kauneusblogia ja joskus myös "tanssiblogi", kun sille päälle satun. Pääpaino taitaa olla kynsien lakkailussa, jota intohimoisesti harrastan ja blogini on jo monen vuoden ajan ollut paikka esitellä lakkauksiani. Esittelen mielelläni myös ostoksiani ja kirjoittelen elämässäni tapahtuvista kivosita asioista.


Blogi on ollut pystyssä jo vuosia, ensimmäisen postaukseni julkaisin perjantai 17. huhtikuuta 2009. Vuosien mittaan blogin sisältö on muuttunut paljonkin, mutta en ole missään vaiheessa halunnut poistaa vanhoja höpinöitäni tai aloittaa uutta blogia. Myös nimi on pysynyt vuosien mittaan samana, vaikka aika-ajoin pohdin senkin muuttamista.


Yhteistyöstä

Olen hyvin otettu yhteistyökumppaneista, jotka haluavat tukea kynsiharrastustani esim. näytetuottein ja pienin alennuksin. Jos olet kiinnostunut yhteistyökuviosta kanssani, ota rohkeasti yhteyttä charmedtaisan at hotmail.com

Nykyisiltä yhteistyökumppaneiltani Mimaxilta ja Cesars Shopilta saan ostoksistani pienen alennuksen ja Cesars Shop on lähettänyt muutamia ilmaisia tuotteita tilausteni yhteydessä! Kiitos! Voin suositella kumpaakin suomalaista nettikauppaa ilolla ja lämmöllä! Olen itse aina saanut hyviä tuotteita, sekä moitteetonta asiakaspalvelua!

Lisäksi olen osallsitunut erilaisiin bloggaajien tapaamisiin, joista olen saattanut saada ilmaisia tuotteita. Ilmaistuotteista pyrin mainitsemaan selkeästi jokaisen postauksen yhteydessä. Ilmaista tai ei, kerron tuotteista rehellisen mielipiteeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!