sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Viinijuhlat

Eilen päättyi Kuopion Viinifestvaali. Kävin itse parina iltana maistelemassa viinejä ja kuuntelemassa hyvää musiikkia. Kävin myös viime vuonna ensimmäistä kertaa viinijuhlilla ja tästä tulee varmasti jokakesäinen perinne, ainakin niin kauan kun Kuopiossa asustan. :)Äiti tuli kylään viinifestivaalin ajaksi. Hänen kanssaan käytiin kolmena päivänä festarialueella ja yhtenä iltana lähti tuo miespuolinen kumppanini myös mukaan. Teemana oli tänä vuonna Espanja ja tarjolla oli lähinnä cavaa, punaviinejä ja valkoviinejä. Maistelimme cavaa ja valokviinejä, jotka olivat kaikki oikein hyviä. Espanjalaiseen viiniin tuli kyllä tutustuttua jo toukokuussa kun olin viikon verran Espanjassa lomalla. Saa nähdä, mikä on ensi vuonna teemamaana. Viime vuonna se oli muuten Brasilia.
Festivaalilla esiintyi monia hyviä laulajia ja tiesin heti että ainakin Chisua on päästävä katsomaan, samoin Apocalypticaa. Niinpä nämä päivät merkkasin ehti kalenteriin ja äidin kanssa sovittiin, että käydään katsomassa myös Jean S:n keikka, koska se osui sopivasti viikonlopulle.

Kaikki postauksen kuvat ovat nyt kehnoa kännykkälaatua, mutta keikoista on tulossa vielä muutamia parempilaatuisia kuvia kameralla otettuna omiin postauksiinsa.

Ensin ihana ja kaunis Chisu, joka aloitti settinsä Helsingin Herra tv-sarjan huippuhyvällä tunnarilla! Chisulla oli jälleen aivan mieelttömät kengät ja muutenkin hän oli todella hurmaava punaisine huulineen ja lierihattuineen. laulettiin ja tanssittiin paljon. Chisun keikalla oli jälleen huippu meininki ja hän on ihan huippu esiintyjä. :)Omalta osaltani viinifestivaalin viimeinen ilta sisälsi ensin Erinin keikan ja myöhemmin illalla lavalle nousi Apocalyptica, jota odotin niiiiiin innolla. En ole ikinä heitä nähnyt livenä, enkä olis ikinä uskonut, että eksyvät johonkin viinijuhlille soittamaan! No keikka oli kyllä ihan unelmien täyttymys, sillä fiilsi oli huikea ja yleisö kunnolla menossa mukana. Yksi parhaita keikkoja ikinä!

Loppuun vielä hieman maisemia Puijon näkötornista, jossa käväistiinmun vapaapäivänä äidin kanssa. Enhän mä ois kai kunnon kuopiolainen, jos en ois Puijolla käynyt... Aika mageat olivat maisemat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!