lauantai 14. heinäkuuta 2012

Yliannostus pinkkiä?!

Arvontapalkinnot ovat kaikki nyt toimitettu postiin ja ensi viikolla siis voitte niitä odotella saapuviksi. :)

Tämän postauksen perusteella on jälleen todella hankala arvata, mikä on lempivärini. :D

Ensin yhdet holokynnet, tällä kertaa kynsillä Nfu Oh:n ihana vaaleanpunainen 63. Miksei näilläkin lakoilla vois olla jotkut kivat nimet? Munerot on niiiiiin tylsiä.Yllä olevasta kuvasta näkee parhaiten tuon holoefektin. Kyllähän tämä hakkaa ne Flormarit ihan sata-nolla, mutta on tämä hankalampi myös levittää. Lisäksi pikakuivattaja pilaa mielestäni tämän lakan holomaisuuden, eli ei päällyslakkaa ollenkaan.En raaskinut peittää kamalasti koristelujen alle tätä lakkaa, joten nimettömään laitoin violetteja sydämiä. En olekaan paljoa käyttänyt vielä NYXin lakkaa, jossa on siis tuollaisia sydämiä läpinäkyvässä lakassa. Kiva idea, mutta todellisuudessa sydämiä on vähän kalasteltava, että tulevat sutiin.Päivän asussakin oli pinkkiä...farkut Levis (kaverilta saatu)
paita H&M
toppi H&M
kengät InspireKyseiset kengät ovat nykyään mulla tosi ahkerassa käytössä, koska näitä on helppo käyttää arkenakin, kun ei ole kamalan korkeaa korkoa ja menevät arkisemmankin asun kanssa. Jos on vähän viileämpi sää, niin vaihdan yleensä ballerinat näihin.

Ja vielä toiset kynnet samaan postaukseen! Ensin kuvassa välineet. Helppo crackle-lakkaus siis tulossa.Pohjalle laitoin huikean kirkasta China Glazen Shocking Pink, joka todella on neon! Kuivuu tietenkin mattapintaiseksi. Tätä oli vähän ikävä levittää ja meinasi tulla jatkuvasti kaljula läikkiä.Päälle laitoin OPIn sinistä cracklea, jonka levityksessä kokeilin hieman eri tekniikoita. Yritin toteuttaa perinteisellä craklella semmoista "spotted" tyyppistä efektiä. Joskus aikaisemmin jo vinkkasin blogissani OPIn Black Spotted lakasta, joka tekee hieman erilaista kuviota verrattuna perinteiseen crackleen. Pyrin sen tyyppiseen lopputulokseen siis.Tuputtelin esim. tuota vaaleanpunaista hieman sinisen päälle, koska se peittyi aika paljon ja ehkä näin lopputuloksesta ei tullut ihan niin perinteinen crackle?Olisi varmaan kannattanut hieman ravistella apremmin pulloa ennen lakkaamista, sillä tuo sininen lakka oli aika lirua ja siksi ei kai halkeillut joka kynnellä niin hyvin?

Mutta tuo todella kirkas sininen oli tosi hauska yhdistelmä mielestäni tuohon mattaan pinkkiin, sillä kontrasti oli aika huima. Joku asiakaskin kommentoi, että sullapa on hurjan hienot kynnet. :)Ja loppuun vielä yksi päivän asu, jossa pinkki jälleen pääosassa. :) Tuo raitatoppi on nyt ollut kovasti käytössä ja se on yksi ehdottomia suosikkivaatteitani. Kuvassa ei näy kovin selkeästi, että toppi on takaa pidempi. Ja pinkit housut on ihan ykköset! :)toppi Espanjasta
hame H&M
housut H&M
ballerina Inspire

Tykkäättekö pinkistä/vaaleanpunaisesta tai yleensäkään sen sävyisistä asioista/lakoista/vaateista vai onko ihan yökyök? :)

2 kommenttia:

  1. pinkki on mun lemppariväri<3<3<3<3

    aina kaupoissakin katse kohdistuu heti niihin pinkkeihin juttuihin ;D

    VastaaPoista
  2. Hih, no hyvä etten ole ainoa! :) Mä valkkasin itselleni kahta Essien lakkaa eilen ja koko ajan eksyi käsiin niitä pinkkejä, vaikka yritin kaikki muita katsoa. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!