perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vihreä glitteröveri

Tämmöisillä välineillä päätin toteuttaa lakkauksen.Näyttääkö tutulta? Tein jälleen glitteröverit. Edelliset esittelin täällä. Nyt valitsin pääväriksi vihreän ja mukana vähän keltaista. Kokeilin ekaa kertaa tuollaista keltaista hiutalehilettä (tuossa purkissa, jonka sisältö ei näy oikein ollenkaan yllä olevassa kuvassa), mutta en ihan kamalasti tykännyt. Laitoin sitä alimmaksi ja siihen päälle kaikkia pienempiä glittereitä. Ne hiutalehileet olivat aika isoja ja niitä oli vähän haastava asetella kynnelle.Nämä eivät olleet ihan niin oman väriset kuin ne edelliset, mutta kiva kuitenkin ja kehuja sain töissäkin näistä. Pohjalla on Essencen turkoosinvihreää Out Of My Mind lakkaa ja kaikkien hileiden päällä hieman tuota myrkyllisen väristä Kleancolorin lakkaa, joka on suht tuore hankintani.En ole tainnut esitellä tuota Essencen lakkaa vielä blogissani pelkältään, niin piti ottaa kuva kun olin töpötellyt sitä kynsien kärkiin. Tuo on aivan ihanan värinen! Harmi kun peittyi tässä lakkauksessa aika paljon noiden hileiden alle. Yritän pian päästä käyttämään lakkaa uudelleen vähän näkyvämmin. Älkää antako siistimättömän lakkauksen häiritä, vaan ihastelkaa kaunista väriä, jookos? :)Loppuun vielä yksi päivän asu. Pääsin viimeistä kertaa käyttämään yksiä luottofarkkujani, nimittäin nuo farkut ovat niin kuluneet, että pakko on vaan heittää jo roskiin. Kovassa käytössä ovat olleet ja melkein puhki kulutetut. Nyyh.paita KappAhl
farkut KoneHelsinki Jeans

4 kommenttia:

 1. tekeekö kone helsinki vaatteitakin ;o woow :D

  VastaaPoista
 2. Glitteriä ei voi kynsissä olla koskaan liikaa! Ihanat tuli! :)

  VastaaPoista
 3. HANI; Jep, on heillä lähinnä miesten vaatteita ja jonkun tommosen naisten farkku/vaatemalliston tekivät Anttilalle joskus vuosi-pari sitten.

  Belegwen: Kiitos, samaa mieltä olen, glitter toimii aina, eikä oo koskaan liikaa. :)

  Sissi: Kiva kun tykkäät! :) Ihastuin kyllä nyt itse sen verran paljon tähän ideaan, että teen vielä muissakin väreissä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!