lauantai 21. heinäkuuta 2012

Glitteröveri

Olen jo pitkään miettinyt, että pitäis hyödyntää enemmän noita irtoglittereitä, joita omistan. Niillä voisi tehdä vaikka mitä ihania övereitä manikyyreja. Olen jo pidempään pyöritellyt päässäni ideaa erikokoisten ja väristen glittereiden yhdistelystä kynnelle, mutta lopulta nämä kynnet saivat minut ryhtymään tuumasta toimmeen, vai miten se sanonta kuuluukaa. Nyt vihdoin päätin siis toteuttaa tämän pitkää päässäni muhineen idean ja tämmöisillä tarvikkeilla lähdin kynsiä tekemään.Valitsin alle suht neutraalin lakan ja tuo vanha Lumene sopi hommaan minusta hyvin. Halusin koko kynnelle hieman väriä ja sitte siihen päälle erikokoisilla glittereillä jotakin vinomanikyyriä tai liukuvärjäystä. Valitsin värimaailmaksi punakeltaista ja otin esiin neljä eri purkkia glittereitä. Mietin aluksi, että haluaisin ehkä jopa kuutta eri glitteriä, mutta tyydyin lopulta neljään. Luotin niidenkin olevan tarpeeksi överi yhdistelmä.Arvatkaapa vaan oliko glitteriä vähän joka paikassa kun lakkailun lopetin? :D Läpinäkyvää lakkaakin kului aika kiitettävästi kun glitteritä sillä kiinnitin, mutta hauskaa oli ja neljällä erilaisella glitterillä sai minusta aika kivan monipuolisen lopputuloksen aikaan. Aloitin niillä pienemmillä ja päälle laitoin isompia glitteritä.Ja koirankarva kiinni nimettömässä... eihän sitä sitten huomannut ennen kuin olin ottanut tuosta "karvasormesta" monta kuvaa. :DIhanasti kimmelsivät kynnet auringon (ja myös lampun) valossa ja sen verran harakka olen, että en voi kuin tykätä. Vois nää musta olla vieläkin överimmät, mutta ehkä nää on just sopivat, kun pitää ihmisten ilmoillakin liikkua. :) Sain näistä paljon positiivisia kommentteja töissä ja moni halusi tietää, miten oikein olen tehnyt kyseiset kynnet. Eli varmaan pakko tehdä pian uudet tämmöiset joillakin toisilla väreillä.

Loppuun vielä päivän asu, johon kyseiset kynnet sopivat myös aika hyvin. Pinkit housut ovat olleet nyt kesällä paljon käytössä. On niin kovin viileää ollut, etten ole paljoakaan voinut pitkistä housuista luopua. Harmi, kun olisi kaikkia ihania kesämekkoja ja puolihameitakin!huivi Gina Tricot
paita Gina Tricot
housut H&M
kengät Inspire
korvikset Seppälä

4 kommenttia:

 1. Upeat kynnet :) Överit on aina välillä ihan parhaita!

  VastaaPoista
 2. Glitterit <3 Tykkään värikkäistä housuista, mistään vaan ei oikeen löydy mulle sopivia kun mulla on niin iso takamus :D:D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Glitteriä ei voi olla liikaa koskaan. :D

  VastaaPoista
 4. Lunalii: Kiitos, aion toteuttaa samanlaiset varmasti muissakin väreissä, nää oli niin kivat!

  SaraCupCakez: Mulla on pinkit, siniset ja lilat. Haluisin vielä kyllä esim mintunvihreät tai vaikka keltaiset. Värikkäät housut on niin pirteet. :)

  Ellu: Samaa mieltä olen. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!