lauantai 7. heinäkuuta 2012

(Ale)shoppailut osa1

Vähän kilometripostaus, sori. :D

Tässäpä tulisi nyt niitä mun viimeaikaisia alelöytöjä. Kerroinki jo aiemmin, että tein kivoja löytöjä Seppälästä, jossa oli paljon tuotteita alessa. Kerroin myös ostaneeni Flormarin lakkoja, koska satuin löytämään niitä uusia hologrammilakkoja Maxi Makasiinista. Alla kuva kaikista lakoista, jotka lähti kotiin...Kuva kännykällä, joten laatu ei päätä huimaa, mutta teen näistä vielä toisen tarkemman postauksen.

Joo, innoistuin vähän ja neljä ei ole edes hologrammilakkaa. Mutta kaupassa Flormarien valikoima oli niin suuri, että noissa vanhemmissakin lakoissa oli kivoja sävyjä, joita en ole aiemmin nähnyt tai vain hankkinut. Ostin: (yritin laittaa nämä samaan järjestykseen kuin kuvassa) U15, U14, U21, U23 ja holot 817, 821, 802, 809, 807, 810 ja 805. Tuo 810 taitaa olla aika dupe Color Clubin Love 'em Leave 'emin kanssa (joka mulla on jo), mutta tuli hankittua kuitenkin. Sävy 817 on kai aika lähellä jotain vanhaa U-alkuista sävyä, mutta ihanaa pinkkiä ei voi vain vastustaa... :D

Hologrammilakkojakin jäi kauppaan vielä 801, 808, 814, 819 ja 820. 801 on ymmärtääksen dupe Color Clubin Fashion Addictille ja 808 & 814 olivat tosi samanlaisia (hopeita), niin jäivät kauppaan, vaikka näyttivät hologrammisilta. Kun mulla on kuitenkin Nfu Oh:n hopeinen holo. Valkoisia "holoja" oli kaksi, jotka ovat minusta niin ohuita, että ovat vain shimmeriä ja otin vain toisen, siksi 819 jäi kauppaan. 820 taas näytti ihan samalata kuin joku vanha U-alkuinen Flormarin lakka (vertasin pulloja vierekkäin kaupassa), niin en sitäkään kelpuuttanut. Nyt vähän mietin jos kuitenkin kävisin hakemassa tuon 801:n, koska se oli noista yksi eniten hololta näyttävä. Tosin mulla on myös Nfu Oh:n vaaleanpunainen holo, joka on tosi lähellä tota myös.

Sitten pari paitaa, jotka löytyivtä Fiorellasta.Katselin tuota korkokenkäpaitaa jo aiemminkin, mutta sitten unohdin sen kun ei tullut käytyä kaupassa sisällä asti sitä ihailemassa. No, nyt se olikin alessa ja yksi kappale jäljellä mulle! Alla olevan paidan otin sovitukseen "vain huvikseni", mutta se näyttikin sitten tosi kivalta päällä, niin oli pakko ostaa. Saan kivasti vähän lisää volyymiä löysästä kankaasta pieneen yläosaani ja kroppa näyttää paljon tasapainoisammalta, kun vyötäröltä paita on kuitenkin tiukka. Ja onhan eläinkuosit nyt muotia! :DSokoksen alessa kävin katselemassa kynsilakkoja ilman sen kummempia odotuksia. Siellä kun ei ole ikinä mitään alessa. Vaikka kaikkialla muualla Suomessa olisi... Mutta kerrankin meidän Sokos yllätti! Iso kasa OPIn Holland lakkoja alessa! Niitä pyörittelin käsissäni ja moni näytti ihan huippu kivalta! Olisin voinut ostaa vaikka useamman. Ale oli kuitenkin vain jotain -30% ja lakat olivat siis kuitenkin aika hintavia. Ajattelin etten raaski ostaa kuin yhden. Sitten törmäsin tähän Nicki Minaj minilakkojen pakkaukseen. Musta nuo värit ovat tosi herkkuja ja tuota glitteristä olen yrittänyt ostaa mm. Huuto.Net:stä aiemmin. Paketilla oli hintaa hieman alle 20e, niin päädyin lopulta siihen. En ehkä näitä värejä olisi isoina pulloina kaikkia halunnutkaan, mutta pikkupullot tulee varmasti käytettyä. Nyt kun saisi nuo nopeasti vielä kynsille!Sitten jo aiemmin mainitsemani Cesarsin tilaus. Konadit olivat kaikki lakat ja laatat +30% ja oli pakko tilata. Tilasin vain aletuotteita.Olen jo pitkään himoinnut jotain nosita metallisita uutuuslakoista ja nyt tilasin tuon violetin. Lisäksi tilasin ruskean, koska olen jo pidempään miettinyt tarvitsevani sen. Keskellä kuvassa on tuoksuva päällyslakka, joita oli pakko saata vielä toinen, sillä ihastuin tähän täysin! Tulossa pian postausta ekasta käyttökokemuksesta...

Alla tilaamani laatat. Nyt vihdoin tuli ostettua tuo Q1, jota olen pitkään jo himoinnut ja jalkapallokuvion olettekin jo nähneet kynsillä niissä jalkapallokynsissä. Kaksi muuta laattaa ovat olleet jo pitkään hankintalistalla, mutta jostain sysytä ei vain ole aiemmin tullut tilattua, vaan jotain muuta on päätynyt lopulta tilalle.Sitten jo aikoja sitten kotiutunut JT-Cosmeticsin tilaus. Tilasin ensimmäsitä kertaa JT-Cosmeticsilta. Oli pakko testata vihdoin tämäkin nettikauppa, koska nuo lämpötilan mukaan väriä vaihtavat lakat kiinnosti. Tialsin pari semmosit aja vähän tarroja & siirtokuvia. Ensimmäiset kokokynnellekin tarkoitetut siirtokuvat tuli hankittua!Loppuun on pakko esitellä yksi söpö löytä, joka ei todellakaan ollut alessa, mutta en voinut vastustaa. Siis eihän noita voinut jättää kauppaan ja kyllähän koira aina puruluita tarvii?Poika pääsi itse valkkaamaan, mitä haluaa ensimmäisenä pureskella. Oli vähän aluksi valinnanvaikeutta, mutta sitten löytyi suosikki. :)

Ja hei, muistakaa arvonta, joka sulkeutuu huomenna!

3 kommenttia:

  1. aww, ihanat noi koiran herkut! :) Ja paidatkin on ihania :)

    VastaaPoista
  2. http://my-little-addictions.blogspot.fi/2012/07/kesainen-mansikkatunnustus.html ja sulle olis tunnustuskin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiva kun tykkäät! :) Ja hauska tunnustus, en olekaan tuota vielä saanut.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!