lauantai 28. heinäkuuta 2012

Flormarin bongailua ja muita ostoksia

Teen nyt tämmöisen pikaisen postauksen, koska ajattelin tämän Flomareita koskevan jutun kiinnostavan teitä. Bongasin meinaan tänään Citymarketista Flormarin standin, jossa oli crackleja ja magneettilakkoja. Onko näitä Flormarin magneettilakkoja ollut aiemmin jossain myynnissä? En ole itse ainakaan vielä törmännyt. Vähän ihmettelin itse noiden cracklejen valikoimaan ottoa, mutta kun niitä katselin, niin siellä oli ainakin yksi fuksianpunainen glitter cracklelta näyttävä lakka, jota tekis mieli kokeilla. Tuossa aiemmassa postauksessa kun kerroinkin tahtovani jonkun glitterisen cracklen.



Hinta näillä oli aika kova, meinaan olivat "tarouksessa" 6e 2kpl. Yksi lakka maksoi muistaakseni 6,95e, eli kaksihan näitä kannattaa ostaa. En voi kyllä käsittää, miten Tokmannin ketjun kaupoilla on varaa myydä näitä sillä alle 2e hinnalla, vai laittavatko ne Anttilassa ja Cittarissa (+Seppälässä) vaan älyttömästi katetta näille. Eikös Tokmannilla ole tällä hetkellä vielä se tarjous 3kpl 5e? Ja mietin miksiköhän Cittarikin on ottanut näitä valikoimiin? Onko menekki ollut hyvä Anttilassa ovatko tietoisia hyvästä meenkista Tokmannilla?

Pistän tähän samaan postaukseen vielä parit ostokset.



Löysin Citymarketista ihanat kankaiset tennarit ja oli pakko ostaa kun hintaa oli vain kymppi.




Anttilasta kävin rohmuamassa pari CD:tä 15e yhteishintaan. Päädyin pitkän harkinnan jälkeen Rihannaan ja Beyonceen.

Englanninlippulaukku oli ihan paras löytö ja oon sellaista halunnut tosi pitkään. Bongasin yhden liikkeen ikkunasta mainoksen ja seuraavana päivänä sen aukiollessa menin ostamaan. Oli muuten vika! :) Alla myös parit korvikset, jotka ostin samasta paikasta. (Kökkö ylivalottunut kuva, mutta parempaa ei ollut nyt tarjolla.) Ruutuässä ja vaaleanpunaiset nopat. Söpöjä, eikö?



Niin ja bongasin vielä tämmöisen violetin tanssijan, joka on siis kaulakoru. Pakko oli ostaa, vaikka en tiedä onko tämä hieno vai vähän hassu.



Lähden huomenna pieneen reissuun kun on muutama vapaapäivä, mutta silti on varmasti postauksia tulossa, jos en nyt aivan villiinny viettämään kaikkea vapaatani ulkona auringossa. :) Ainakin muutama keskeneräinen postaus on työnalla.

11 kommenttia:

  1. Kappas vaan Cittaria ja Flormaria. Vasta yks päivä kävin Koivukylän Cittarissa, enkä huomannut moisia.
    Melkoisia nuo hintaerot kyllä.

    VastaaPoista
  2. Mä luulen, että hintaerot johtuu ainakin osaksi siitä, että Anttilasta ja Cittarista saa plussaa. Ja Seppälällä on se klubikortti. Bonuksethan yleensä lisäillään suoraan tuotteiden hintoihin..

    VastaaPoista
  3. Mistä ostit muuten noi korvikset ja laukun? Toi laukku khyl aika paljon kihottais <3

    VastaaPoista
  4. Noista flormarin magneettilakoista en ollutkaan vielä kuullut :) Oon kyllä kanssa ihmetellyt, että miten niissä voi olla niin kauheat hintaerot...ja mietin että kuka ostaa Citarista tai Anttilasta jos tietää että yhden pullon hinnalla saan Tokmannin ketjun kaupoista niitä useamman pullon :D

    VastaaPoista
  5. Noista flormarin magneettilakoista en ollutkaan vielä kuullut :) Oon kyllä kanssa ihmetellyt, että miten niissä voi olla niin kauheat hintaerot...ja mietin että kuka ostaa Citarista tai Anttilasta jos tietää että yhden pullon hinnalla saan Tokmannin ketjun kaupoista niitä useamman pullon :D

    VastaaPoista
  6. Mä ostin tänään kaks magneetti-flormaria Cittarista vaikka olin päättänyt, että mä en osta magneettilakkoja kun ne ei silleen sykähdytä mutta tolla hinnalla päätin kokeilla.

    Testasin kiekolle, ihan jees näyttäisi toimivan.

    Normaalihinta oli kyllä aika hihasta nykäisty, nythän noi oli plussa-tarjouksena:)

    VastaaPoista
  7. Lila Lakka: Perjantaina taisivat tuota standia koota ja laauntaina huomasin sitten lakat jo paikoillaan. Että pikkuhiljaa noita kai alkaa ilmestyä kaikkiin Citymarketteihin.

    Ellu: Hyvä pointti, varmaan jostakin tuolliasesta on kyse. Usein ketjut, joissa ei mitään bonusjärjestelmää ole, ovat halvempia.

    Elisabeth: Madu Shopista hankin noi kaikki. Kyseistä liikettä ei ole varmaan kuin Kuopiossa?

    Lunalii: Niinpä, itse olen ostanut kaikki Flormarit Maxi Makasiinista tai vastaavasta "halpapaikasta". On noi cittarin lakat nyt sentään semmosia (magneettilakat), ettei ihan noita vastaavia taida saada muualta. Niitä crackleja kyllä saa halvemmalla esim sieltä Tokmannilta.

    Sissi: Noi on kyllä hyvänhintaisia magneettilakkoja! Harmi kun oon jo aika monta muun merkkistä hankkinut, niin en tiedä ostanko noita. Tekis tietty mieli testata tota merkkiä. Oliko niissä millainen magneetti muuten mukana?

    VastaaPoista
  8. Essi: Kiitos, niin on mustakin! :)

    VastaaPoista
  9. mä teen jonkin verran koruja harrastus pohjalta joten jos oot kiinnostunu voit katella täältä
    http://eekun.kuvat.fi/kuvat/
    ja blogissani suoralinkki myös sinne .liityin lukijax ,huomasin sut kun olit kehunu pinjan blogissa koruja jotka hän osti minulta =)

    VastaaPoista
  10. eekku: Jee, kiitos vinkistä, mua todellakin kiinnostais jotkut sun tekemät korvikset, on aivan ihania! Varmaan olen suhun yhteydessä tässä lähiaikoina... :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!