keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Arvonnan voittaja(t)

Arvonta sulkeutui siis sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja nyt olen ehtinyt suorittaa arvonnan.

Ihan ensinnä on pakko kiittää kaikista ihanista kommenteista ja teitä osallistujia & lukijoitani ylipäänsä. Oli mahtavaa kuulla, että tykkäätte monipuolisesta blogista, eikä haittaa vaikka kirjoittelen vähän kaikesta ja kynsien tai tanssin lisäksi muustakin. Myös asuista tykättiin ja ostoksista, jee. :) Nykyinen ulkoasukin sai hirmuisen paljon kehuja ja täytyykin nyt pitää tämä sitten suht pitkään, kunnes kyllästyn. Itsekin kyllä tykkään tästä ulkoasusta, on minusta kovin pirteäkin.

Mutta siis, voittajan arvoin lippulappusista kulhossa...Ja voittaja on...
iinankynnet
Onnea, otan sinuun yhteyttä sähköpostilla ja vastaile minulle päin, niin pääsen postittamaan palkintosi!

Mutta ei tämä tähän vielä lopu! Nimittäin päätimpä arpoa vielä jotain pientä osallsitujien kesken, kun olitte niin ihankia juttuja kommentoineet! Eli tulossa vielä kaksi voittajaa!

*rumpujen pärinää*

Ensimmäisenä arvoin pienen setin kaikkien niiden kesken, jotka olivat jättäneet mieltäni piristävän ja sydäntä lämmittävän kommentin arvonpostaukseen.Yllä näkyvän setin voitti Airi kivalla kommentillaan.

Sitten halusin palkita vielä jonkun, jonka postaus jäi mieleeni. Nimittäin muuta postaus jäi erityisesti mieleeni ja heidän joukostaan arvoin voittajaksi...nata-:n, joka ehdotti että tekisin postauksen mun suosikki tanssibiiseistä. Hauska idea! Tää täytyy ehkä toteuttaa!

Onnea myös teille! Otan kaikkiin teihin yhteyttä sähköpsotilla ja pyydän osoitteitanne "huomenissa" (tai siis tänään kun vaan ensin vähän nukun), nyt täytyy päästä nukkumaan!

Toivottavasti jatkatte blogini lukemista, vaikka arvonta onkin ohi ja toivottavasti jaksatte kommentoida postauksiani, koska mikään ei piristä niin kuin uudet kommentit tektien perässä! Koskahan sitä pitäisi seuraavan arvonnan?

3 kommenttia:

  1. vau, ihan mahtavaa, kiitos! vastasin äsken sun lähettämään sähköpostiin(:

    VastaaPoista
  2. iinankynnet, sainkin sun sähköpostin ja nyt on kaikki voittajat vastanneet, niin pakkailen huomenna palkinnot ja tällä viikolla lähtee vielä postia tulemaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!