maanantai 30. heinäkuuta 2012

Postin tuomisia

Mun piti esitellä kaikki postin tuomiset samassa postauksessa, mutta empä malta enää odottaa, vaan tässä esittelyssä nyt suurin osa uusista kynsijutuista, joita mulle on tullut. Yksi tilaus odottaa mua tällä hetkellä postissa, mutta en pääse sitä vielä pariin päivään ihastelemaan, kun olen lomailemassa äidin luona nyt muutaman päivän. Ja yksi paketin sisältö jäi kuvaamatta ennen reissuun lähtöä, joten kuvaan sen kun kotiudun taas. Mutta nyt siis pidemmittä puheitta tarkastellaan, mitä niistä isoista kirjekuorista oikein löytyikään...

Päätin tehdä vielä yhden tilaukse Ihanat Kynnet nettikauppaan tämän kuun puolella varmuudeksi, kun ensi kuussa postikulut nousevat. Siellä oli sopivasti paljon erilaisia glittereitä tarjouksessa, joten niitä tarttui muutamia mukaan. Lisäksi nuo leopardipilkkutarrat oliavt tarjouksessa. Tilasin myös yhden leimauslaatan, joka oli uutuuksien joukossa ja koristeluhyrrä tuli kaupanpäälle.Ja kyllähän mä kolme lakkaakin tilasin. :)Mä niin väitin, etten innostu noista Marilyn Monroen inspiroimista Eye Candy 3D glittereistä niin paljoa, että hankkisin niitä kovin montaa. Hankin lupoksi vain yhden silloin aika pian kokoelman ilmestyttyä. Nyt tuli hankittua kaksi lisää ja yksi on vielä tulossa mun luo. Hups. Sitten mulla onkin niitä jo neljä.Pakko oli nyt hankkia tuo jännä tumma Some Like It Haute, jota on monissa blogeissa kehuttu kauniiksi. Myös kultainen Blonde Bombshell on luikkerrellut hieman varkain hankintalistalleni, vaikka olenkin jo ollut pitkään sitä mieltä, että minulla on jo tarpeeksi tai jopa liikaa kultaisia glittereitä. En edes käytä paljon kultaa, paitsi kynsissä. Aika oikeaan aikaan nuo kaksi tilasin, sillä kultainen glitter loppui nettikaupasta heti tilaustani seuraavana päivänä.Pakko minun oli sortua myös China Galzen Summer Neonseihin. Ihastuine rityisesti kokoelman kaikkiin punertaviin sävyihin ja olisin halunnut oikeastaan ne kaikki! Tuntuu vai tosi tyhmältä tilata neljä punaista lakkaa, jotka ovat tosi lähellä toisiaan. No, päädyin nyt tilaamaan Hang-Ten Toesin, joka on ihana pinkki. Kokoelman eräs toinen sävy löytyi Huuto.Net:stä, joten päädyin tilaamaan vain yhden uutena.

Sitten facebookista löytyi tämmöinen ihanuus. Nyt löytyy kokoelmistani täydellinen punainen lakka, ainakin toivottavasti. En ole kerennyt vielä kynnelle kokeilla, mutta pullossa näyttää hyvältä! Ja arvatkaapa vaan muistanko tän sävyn ulkoa? No en tietenkään.. Oisko kyseessä OPIn Red Red Rhine? No, tarkastan sitten kotiin päästyäni.Onni on suosinut minua ja voitin CupCakezin pienessä arvonnassa yhden minulta puuttuvan Flormarin holon. Jee! Ja katsokaa mitne söpö onnittelukortti siinä oli kiinni! :)Perjantaina jännitin ehtisikö posti tuoda vielä pari juttua ennen kuin lähden pienelle lomareissulleni ja positiivisesti yllätyin, kun kotona odottikin oven takana jälleen ilmoitus, että minulle on isokokoinen kirje. Vielä kivempi yllätys oli se, että postissa todellisuudessa odottikin minua kaksi kuorta, joista oli vain jätetty yksi saapumisilmoitus!Toisesta kuoresta paljastui Essencen lakkoja ja pari laattaa, jotka ostin Passion for Nailsista. Yhden lakan noista ajattelin muuten pistää seuraavaan arvontaani palkinnoksi, jos nyt en ihan liikaa kiinny näihin kaikkiin ennen sitä. :DSitten viimeisenä ei suinkaa mikään vähäisin paketti, nimittäin pitkään odottamani arvontapalkinto kotutui myös! Voitin siis Kynsitaideblogin arvonnan ja olen palkintoa odotellut kuin kuuta nousevaa. Katsokaa nyt mitä kaikkea kivaa mä taas sain! Kyllä näillä kelpaa taas kynsiä taiteilla! Ihanaa, kyllä voittajan on helppo hymyillä! :)

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanuuksia! Kelpaisi kaikki nuo tähänkin osoitteeseen :D

    VastaaPoista
  2. Bambi: Nyt kun vaan ehtis kaikkia heti testata! Vaikea valita mitä kokeilis ekana. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!