maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tuoksuva päällyslakka

Näin joskus Charming Nailsissa kivat kynnet ja lähdin hieman vastaavia toteuttamaan nyt, koska kyseiset kynnet ovat kummitelleet päässäni jo pidempään. Harmi kun en löytänyt suoraa linkkiä siihen psotaukseen, jossa ne esitellään.

Tämmöisillä välineillä lähdin hommaa suorittamaan.Joka toiseen kynteen tuli violettiä ja joka toiseen sitten sinistä. Otin tässä vaiheessa kuvan, jotta näette millaista tuo Kicksin sininen ja SnowCrystalin violetti ovat. En ole tainnut aiemmin kumpaakaan käyttää ainakaan kokokynnellä? Ja alla olevasta kuvasta näkee hyvin mun osumaa saaneen peukalonkynnen. Se on ihan nysä, vaikka hyvin se on jo lähtenyt kasvamaan pienen tökkäys- ja lohkeamisepisodin jälkeen.Koristeluksi tuli kynsien kärkiin Models Ownin ihanaa glitterlakkaa Disco Mix. Joka kynteen laitoin myös tarrat, joissa oli itsessään jo monessa strasseja koristeena. Nämä tarrat ovat minusta aivan huippuihania ja hankin ne aikoinaan Ihanat Kynnet nettikaupasta. Aiemmin en ole raaskinut käyttää näitä ja nyt olen tyytyväinen, että säästin näitä tähän lakkaukseen.Koska tarroissa oli noita suhteellisen isoja strasseja päätin laittaa reippaasti päällylakkaa, että pysyvät kiinni. No, tässäpä oli täydellinen hetki testata Cesarsilta ostettua tuoksuvaa päällyslakkaa. Olen lukenut näistä paljon arvosteluja ja tiesin, ettei päällyslakka tuoksu yhtä voimakkaasti kuin esim jotkut Color Clubin tuoksulakat. Siksipä en odottanut paljoakaan päällyslakalta, mutta pakko sanoa minun yllättyneen erittäin positiivisesti! Alla hieman tarkemmin tästä kokeilustani.

Tlasin itselleni hieman violettiin taittavan Mimicin, jonka on tarkoitus tuoksua YSL:n Parisiennelta. Ajattelin sen olevan sopivan värinen moneen lakkaukseeni, vaikka nämähän ovat melekin värittömiä. Ensimmäisenä ilahduin siitä, että lakka tuoksui kynnellä erittäin hyvälle ja tuoksu oli mielestäni tarpeeksi voimakas, vaikka sitä olinkin hieman aluksi epäillyt. Tuoksu alkoi päivän päästä jo hiipua, mutta päällyslakkaahan kannattaa muutenkin lisätä, että koristalut ja lakat pysyvät hyvinä, joten minua ei yhtään haitanut seuraavana päivänä lakata uudelleen kynsiä, jotta tuoksu palaisi voimakkaampana. Ihastuin itseasiassa niin palljon tähän tuoksuvaan päällyslakkaan, että heti seuraavaan tilaukseen lähti toinen eri tuoksulla. Silloin lakat olivat vielä puoleen hintaan, joten kannatti. On tuo yli 14e hinta meinaan aika suolainen, vaikka ihania ovatkin. Haluaisin kyllä näitä vielä lisää.. Ehkä jollain alennuksella sitten tulee vielä hankittua. On näissä kahdessakin tiettty ihan hyvin käytettävää.Nämä kynnet kestivät hyvinä pitkään ja vain kahdesta kynnestä irtosi tuommoinen iso vaaleanpunainen strassi. sain kehua töissä näsitä kynsistä ja itsekin tykkäsin paljon. Varmaan auttoi pysyvyyteen se, että lisäilin melkein päivittäin tuoksuvaa päällyslakkaa.
Loppuun infoan vielä, että arvonta on sulkeutunut ja suoritan arvonnan mahdollisimman pian. Palailen heti asiaan, kun voittaja on selvillä... tai ehkäpä voittajat... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!