tiistai 10. heinäkuuta 2012

Asuja

Suomen kesä on lyhyt ja nyt mennään jo heinäkuuta. Mietinkin, ehdinkö käyttää edes kaikkia ihania kesävaatteitani tämän kesän aikana? Epävakaiset säät jatkuvat ainakin ensi viikolla... Koetan nyt parhaani mukaan pukea jotain kivaa päälle myös työmatkoille, ettei kaikki kivat vaatteet jää vain lojumaan kaappiin.

Tähän psotaukseen olen koonnut asuja viime viikoilta, kun en ole näitä saanut muuten julkaistua, niin pistetään ne nyt kaikki samaan. :Dtoppi H&M
pitsipaita Espanjasta
farkut Gina Tricot
ballerinat Citymarketista

toppi H&M
farkut Levis (kaverilta saatu)neule Inspire
toppi H&M
mekko Seppälä/Link
legginsit H&M
ballerinat Inspire

Nuo ballerinat ovat muuten uudet! Eikös oel söpöt? Oli pakko sotaa kun käytiin Cittarissa ja sopii aika hyvin tuohon kukkamekkoon. :)Hankin viimevuonna alesta tuolalisen pitkän puolihameen, joka on takaa hieman pidempi kuin edestä. Syksyn alesta sen hankin, joten montaa kertaa en ehtinyt sitä pitää, mutta tänä kesänä puolihame on ollut taas käytössä, joten ei mielestäni yhtään hullumpi hankinta 5e hinnalla. :)paita H&M
hame H&M
ballerinat Inspire

Loppuun ajattelin esitellä hieman tarkemmin tämän hetken suosikkikampaustani, joka on kiva ja helppo kun en tahdo mitään "tylsää perusponnaria". Oon meinaan suorastaan hurahtanut nyt sivuttain tehtävään ranskalaiseen lettiin, joka on tavallaan kuin sivuponnari, mutta erikoisempi kuitenkin. Käytän tätä paljon arkena, koska kampaus on suhteellisen nopea ja myös juhlavammissa tilanteissa tämä mielestäni toimii. Saatan esim kihartaa poninhännän silloin.

Teen joskus letin ylemmäs ja joskus alemmas. Joskus aloitan sen pidemmältä sivulta, joskus keskemmältä päätä. Harvoin tulee tehtyä kahdesti peräkkäin täysin samanlaista, joten tähän ei helposti kyllästy. Ja tykkään tästä enemmän kuin tavallisesta ranskiksesta, jota jossain vaiheessa pitkähiuksisena harrastin enemmänkin. Muutenkin tykkään toispuoleisista kampauksista, koska musta on kiva kun hiuksia näkyy vähän sivulta. Mulla on niin korkea hiusraja ja ohuet hiukset, joten näytän niin helposti kaljulta, jos ei hiuksia pilkota mistään. :D

4 kommenttia:

 1. onko liian myöhäistä aloittaa baletti 13 vuotiaana?

  VastaaPoista
 2. Eihän koskaan ole liian myöhäsitä aloittaa balettia. :) Harrastamaan voi alkaa vaikka nelikymppisenä tai vanhempanakin. Baletti on ihana laji, joka voi parhaimmillaan antaa paljon. Jos kiinnostusta balettia kohtaan on, kokeile ihmeessä!

  VastaaPoista
 3. Eikä, mulla on tuo hame, mutta mekkona! Sun pitää ottaa tuo mukaan, kun tuut etelämpään, ni voidaan kulkee samiksina ;D Tai sit ei..

  VastaaPoista
 4. :DDD Vähän me oikeasti pistetään ne yhtäaikaa päälle!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!