sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

XL!

Alkuun pieni avautuminen. Photobucket ei ole toiminut nyt moneen päivään, enkä ole saanut tehtyä postausta siksi. (En saa latausnappia ilmestymään sivulle, vaikka annan ladata kuinka kauan tahansa, vain valkoinen sivu näkyy.) Lataan aina kaikki kuvani Photobuckettiin ja linkitän sieltä tänne. Nyt en jaksa enää odottaa sen PB:n ongelmien korjaantumista ja lataan kuvat bloggeriin. Toivottavasti ongelma pian korjaantuu, koska en tykkää tästä bloggerin omasta meiningistä, hirmu vaikeaa ja sain taistella ihan ylikauan, että sain tän postauksen teille niin, ettei kuvat oo missä sattuu.Tää blogger meinaan yritti laittaa kaikki kuvat ihan tyhmästi, vaikka olin laittavinani ne samaan tyyliin kuin muissakin postauksissani. Hieman oli hermojaraastavaa ja nyt mietin jotain uutta paikkaa, mihin voisin latailla kuviani jatkossa, jos tuo PB ei ala taas pian toimia. Ehdotuksia ja vinkkejä otetaan vastaan.

Sitten asiaan, meinaan isoihin kuvalaattoihin ja leimasimiin! Tilasin Cesarsilta tosiaan ison leimauslaatan itselleni ja sain siinä samalla testiin tuon Cesarsin xl-stamperin. Ihan huippua, koska mä olen ollut aikeissa ostaa jonkun isomman stamperin, kun nyt on tullut hankittua noita laattoja, joissa on isompia kuvioita, mutta jostain syystä tohon tilaukseen en semmoista klikannut, vaan ajattelin ensin kokeilla isoja kuvioita ihan Konadin leimasimella. Cesarsilla oltiin varmaan luettu mun ajatukset, kun yllätykseksi paketistani paljastui myös tuo stamper. :)

Täsäs vähän käyttökokemuksia uudesta laatasta ja leimasimesta.

Pohjavärina mulla on Models Ownin Ticled Pink, joka on ihana metallinen vaaleanpunainen. Alla kuva siitä luonnonvalossa. Mä tykkään hirmuisesti näistä MO:n metallisista lakoista, just tilasin sen sinisenkin itselleni.


En halunnut mitään kamalan peittävää leimausta, joten valitsin hopeisen leimauslakan (Konadin oman) ja tuo miespuolinen asukki sai valita kuvion isosta laatasta. Aika moni on kyllä haukkunut noita kultaita ja hopeista leimauslakkaa, mutta kyllä ne musta ihan kivat ja toimivat on, vaikkei niissä sitä maailman parsta pigmenttiä olekaan. Ainakin tämä hopeinen toimi kivasti tän pinkin päällä, jossa itsessäänkin oli vähän hopeista vivahdetta. Alla kuva luonnonvalossa ja salamalla.Ja sitten kuva vielä käyttämistäni välineistä. Kuvalaattani on OB-I. Stamperini on tuo valkopäinen, jonka olisin muutenkin halunnut, koska Konadissani on pinkki (ja vihreä) pää ja sillä on vaikea leimata pinkillä lakalla. valkoinen pää on tosi kätevä, paitsi valkoisella lakalla leimatessa.


Kokeilin kumpaakin scraperia, mutta en odottanut niiltä paljoakaan, koska olen monesta paikasta lukenut, etteivät ne ole kovin hyviä. Se pieni olikin aika onneton, en saanut sitä oikein toimimaan, mutta tuo isompi toimi ainakin tämän hopeisen leimauslakan kanssa tosi hyvin. Itse leimasin toimi kuin unelma, aina tarttui kuvio leimasimeen ja leimasimesta kynteen. Leimasin on tosi pehmeä ja siihen saa hyvin upotettua kynnen, joten tämä on aika "idioottivarma" käyttää. :D Täydet pisteet siis tälle xl-stamperille ja en voi kuin suositella. Varmasti saa koko kynnelle kuvion, vaikka ois isommatkin kynnet. Mullahan on vielä aika lyhyet kynnet, joten Konadinkin leimasin riittäisi melkein kaikkiin sormiin, mutta tätä pehmeämpipäistä leimasinta on ehdottomasti helpompi käyttää, eikä tarvi niin montaa kertaa "ottaa uusiksi". Ehdottomasti alan käyttää tätä leiamsinta jatkossa ja ehkä kokeilen sen kanssa myös Konadin scraperia. Tai pitäisi ehkä testata jotain vanhaa kanta-asiakaskorttia, kuten olen joistakin blogeista lukenut. :)

Nyt pitäisi ahkerasti koristella leimaamalla kynsiä, sillä olen hankkinut tosiaan pari tämmöistä isoa leimauslaattaa, eli uusia kuvioita on aika paljon! :) Tekisi mieli hankkia vielä ainakin yksi lisää, mutta ehkä nämä kaksi riittävät hetkeksi.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet :3 Hopea ja pinkki vain sopii yhteen.

    Monet lataa kuvia Flickrin kautta. Ite en oo koskaan ymmärtänyt miten se toimii, mutta kai se aika yksinkertaista on ? Ja jos postaukseen ei ole tulossa paljon kuvia, tinypic on itsellä sellainen hätävara jos PB ei toimi (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin ne mustakin sopii tosi hyvin. :)

    Täytyy varmaan tutustua Flickriin ja tinypiciin tässä, ettei nyt hidastuis postaustahti vaan kuvien latausongelmien takia. Kiitti vinkeistä.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!