torstai 19. heinäkuuta 2012

Pari tilausta

Pari tilausta on odottanut jo hetken esitteylä. Tässä tulee. :)

Olen jo pidempään suunnitellut tilaavani Mimaxilta leimauslaattoja, koska siellä on vaikka mitä ihanilla ja erilaisilla kuvioilla varustettuja laattoja. No, mukaan tarttui sitte vähän muutakin, kuten pimeässä hohtava lakka. Sekin on ollut hankintalistalla jo pitkään.

Tämmöisen paketin kävin postista hakemassa......ja sieltä palajstui...Ihan sikana siirtokuvia! :D Nuo isot arkit olivat tarjouksessa ja lisäksi tilasin muutaman mua jo pidempään kiinnostaneen arkin. Yksi arkki myös perus kynsitarrojakin tarttui mukaan ja yksi arkki kokokynnen tarroja. Saa nähdä tykkäänkö näistä yhtä paljon kuin siirtokuvista koko kynnelle. Nuo liukuvärjätyt timantit olivat niin vastuttamattoman näköisiä, että niitä on vain pakko päästä testaamaan, vaikka olenkin vähän skeptinen noiden koko kynnelle tarkoitettujen tarrojen suhteen. Että sopiiko ne nyt mun kynsille.

Alla kuusi laattaa, jotka valkkasin vaikean karsinnan tuloksena. Onneksi aina voi tehdä toisen tilauksen ja tilata näitä lisää.. :) Ja kuvassa myös se piemässä hohtava lakka!Tein pitkästä aikaa tilauksen myös SannaTaralle, jolla oli tarjouksess amm. kokokynnen siirtokuvia, joihin olen nyt aivan ihastunut. Niitä tulikin ostettua runsaasti.Lisäksi hankintalistalla oli kynsikiekkoja, koska olen nyt tehnyt pientä inventaariota ja toiveissa olisi saada jossain vaiheessa kaikki lakat swatchattua kiekoille. No, nyt pääsen ainakin hieman siinä touhussa eteenpäin kun hankin muutaman kiekon lisää.

Alesta ostin hiutalehilettä, jota en olekaan aiemmin testannut. Lisäksi testimielessä hankin tuota söpöä vaaleanpunaista pitsiä ja kynsiteippiä yhden rullan.Alla kuva kaupan päälle tulleista tarroista ja lähempää kuvaa nosita kynsikiekoista. Noissä kiekoissa oli muutama kynsi enemmän  kuin vanhemmissani, joka oli tietty kiva yllätys. :)Tämmöisiä tuli nyt tilattua. Olin ajatellut tilata ensi kuussa Cesarsilta ja Ihanista kynsistä jotain juttuja, mutta nyt pitää harkita hieman uudelleen kun postikulut nousevat kuun vaihteessa. ehkä tilaankin vielä tämän kuun puolella. :)

4 kommenttia:

 1. Ota sitte kuvaa tosta pimeessä hohtavasta lakasta, mäkin haluisin sitä <3 :D

  VastaaPoista
 2. Apua nouseeko postikulut paljonkin???

  kivoja juttuja oot tilaillu!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tilasin vähä aikaa sitten mimaxilta tuon pimeässä hohtavan lakan! Se hehkuu tosi hyvin pimeässä, en vain ole vielä ehtinyt kokeilla kauanko hehku säilyy...mutta tuo se ainkin vähän aikaa kynsiin jotain erikoista ;)

  VastaaPoista
 4. SaraCupCakez: Joo, muakin jännittää nähdä millainen se on! :)

  lode1: 1lk kirjemerkki tulee maksamaan 80 senttiä ja 2lk 70 senttiä korostuksen jälkeen. Se vaikuttaa myös maksikirjeisiin, mutta ei paketteihin.

  Suvinen: Kuulostaa kivalta, nyt odotan innolla, että pääsisin testaan. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!