sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Holovertailua

Ennne kirppiksen pystyyn psitämistä tein hieman vertailua hololakkojeni kesken, koska mietin olisinko laittanut näistä kahdesta lakasta toisen myyntiin kirppikselle. Mulla on jo pidempään ollut Color Clubin Fashion Addict ja hankin vähän aikaa sitten Nfu Oh:n vaaleanpunaisen holon (63) itselleni. Se oli ensimmäinen kyseisen merkin holoni. Pulloissa nämä kaksi näyttävät tosi samanlaisilta, vaikka Color Clubin lakka onkin violetti ja Nfu Oh:n vaaleanpunainen. Piti sitten testata kiekolle, että tuliko nyt hankittua ihan dupet ennen kuin harmittelen asiaa liikaa.Kiekolla selvisi, että Color Club on tosiaan violetimpi ja Nfu Oh selkeästi vaaleanpunainen. Myös holoefektissä on selkeästi eroa, nimittäin tuo Nfu Oh hakkaa Color Clubin ihan satanolla. Alla on kuva, josta tuon eron holoefektin määrässä huomaa minusta hyvin.Kumpikaan ei siis lähtenyt kirppiksellee myyntiin, vaan voin käyttää näitä kumpaakin hyvillä mielin. Ovat tarpeeksi erilaiset. Ja vakuutuin niin paljon Nfu Oh:n holoefektin määrästä, että oli pakko hankkia vielä pari holoa lisää. Tavallinen hopeinen on 61 ja vaaleansininen on 65. Lisäksi mukaan lähti Aqua Base, koska se on kuulemma aika must noita holoja käytettäessä.Tietenkin Nfu Oh:lle plussaa vielä tuosta ihanasta pullosta. Siis sehän on ihan vääryys, että tämmöiset kaunokaiset piilottelevat jossakin lakkalaatikon perukoilla. Nämä pitäisi saada ehdottomasti johonkin esille! Sitä lakkahyllykköä vaan hommaamaan... :D

2 kommenttia:

  1. Mistä noita Nfu Oh lakkoja saa? ihania lakkoja(:

    VastaaPoista
  2. Suomalaisista nettikaupoista myy Pretty.fi ja Näytä Kyntesi Kynsisalonki (maahantuoja Suomessa). Jälkimmäisessä pakettipostarit (yli 9e) aika hintavat ja siellä on kai nykyään tullut jotain rajoituksia myyntimääriin (pitää ostaa useampia samaa kerralla). Pitäisi näitä saada myös joistakin kynsisalongeista paikanpäältä ostettua, mutta en tiedä missä semmoisia on.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!