keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

"Hei sinä, jolla on ihanat kynnet!"

Näin mua tervehti yksi asiakas ja sai kieltämättä hymyn huulille.Oli pakko päästä testaamaan noita Nicki Minaj lakkoja ja päätin ottaa kerralla niistä käyttöön kolme. Kaveriksi piti sitten löytää vielä kaksi lakkaa, kun halusin joka kynteen eri väriä. Vielä jäi tuo glitteri testaamaatta noista OPIn mineistä, mutta enköhän senkin ehdi pian.Lakkojen kavereiksi pääsi perhosia. Ajattelin aluksi laittaa jotain muutakin kynsiin, mutta sitten water decalsien laitto vei kuitenkin sen verran aikaa, etten samalla ehtinyt muuta ja en sitten myöhemmin enää viitsinyt. Kuitenkin lopputulos sai kehuja, joten kai lopputulos oli näinkin ihan onnistunut.Onnistuin hieman kastelemaan mun toista perhosarkkia ja siitähän ei hyvää seurannut, vaan pari decalsia jäi suojamuoviinsa kiinni. Ärh. Pitää olla varoivaisempi ja pitää arkit kauempana vesikiposta..Onko joku muuten yhtä höpsö kuin minä ja rakastaa syödä mehukeittoa, johon on murskattu paloja digestive-keksiä?En muuten ymmärrä taas ihan tätä bloggeria, meinaan olen nyt jo kahdesti joutunut lataamaan tuon otsikkokuvani uudelleen, kun jossain vaiheessa se vain katoaa ja kun yritän sitä lisätä, on URL muka virheellinen. Ihan ihme juttu.

8 kommenttia:

 1. Toi ruoka näyttää ihan hirveeltä :D:D:D:D Mut en sitä mee kiistämää ettei ois hyvää ku en oo maistanu xD Kiva postaus ja kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Mä murskaan keksiä myös jogurtin sekä jäätelön sekaan... =D
  Digestivet on parhaita murskattavaksi.
  Kivat kynnet. =)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivasti sanottu asiakkaalta! :)

  Ihanan iloisenväriset kynnet, ja perhoset sopivat noihin koristeeksi täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 4. SaraCupCakez: Haha, niinhän se näyttää! :D Mut se on hyvää! Tätä mä syön jos tekee mieli karkkia!

  Lila Lakka: Digestive on kylä hyvä keksi melkein minkä vaan kanssa! Rakastan kaikkia juustokakkujakin, joissa on digestiveä pohjalla. Kiva kuulla, että tykkäät lakkauksesta! :)

  iinankynnet: Kiitos paljon! :)

  Pumpulipupu: Todellakin, mulla oli hyvä mieli kyllä koko päivän! Ehkä se johtui osittain myös iloisenvärisistä kynsistä?

  VastaaPoista
 5. Joooooooooooooooo, juustokakku on kans hävyttömän ihanaa... =)
  Täytyy itekin kokeilla mehukeiton kera. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 6. Joooooooooooooooo, juustokakku on kans hävyttömän ihanaa... =)
  Täytyy itekin kokeilla mehukeiton kera. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 7. Lila Lakka, kokeile ihmeessä, ainakin mä tykkään. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!