keskiviikko 1. elokuuta 2012

Muffinsseja ja kesän keikkoja

Laitan tähän alkuun pari asukuvaa. Ihana Seppälästä hankkimani pitsipaita pääsi ekaa kertaa päälle shoppailureissulle. Ja Veeti halusi taas tulla mukaan kuviin. Mun pieni linssilude. :)paita Seppälä
toppi H&M
housut Gina Tricot
kengät Citymarketista

Ja sitten kynnet, jotka ovat jostain syystä jääneet aiemmin postaamatta, vaikka näiden tekemisestä on jo vähän aikaa. Meiansivat kuvat jo hukkua koneen syävereihin ennen kun sain ne tänne blogiin. Onneksi näin ei kuitenkaan lopulta käynyt.Vihdoin nimittäin toteutin itselleni muffinssikynnet! Yllä kuvaa ulkona varjossa ja alla suorassa auringonvalossa.Saatoin vähän innostua noiden strösselipilkkujen kanssa... Värit valitsin ihan sattumanvaraisesti, mitä lakkoja nyt sattui käteen osumaan, mutta söpöthän näistä tuli. Vihreää Creaiven lakkaa en ole tainnut aiemmin vielä käyttää, niin halusin sitä testata. Sävyn nimi on Sour Apple. Samoin pohjalla oleva Modes Ownin persikkainen oranssi Peach Sherbet oli nyt kai vasta ekaa kertaa kunnolla kynsillä.

Oli muuten jotenkin tosi hankala levittää tuo MO:n lakka. Raidoittui ja oli haastava siis lakata siististi. Ja lopulta se vielä vähän kupli kun jouduin laittamaan suht paksuja kerroksia. Ärh. Onneksi se peittyi suurelta osin muffinssin alle.Muffinssikynnet saivat kehuja töissä asiakkailta ja työkavereilta. Joku asiakas kysyikin minulta, missä käyn laittamassa kynteni. Siihen oli kiva vastata, että itse lakkaan. :)Olen tänä kesänä käynyt paljon suomalaisten artistien keikoilla. Kivaa vaihtelua, sillä en oikein aiemmin ole hirveästi missään festareilla tai vastaavissa käynyt, mutta nyt Kuopiossa on tullut käytyä paikallisissa tapahtumissa. Viinijuhlissa kävin katsomassa Chisua ja Apocalypticaa. Lisäksi tuli tsekattua myös Erinin keikka, koska hän soitti ennen Apocalypticaa.

Olen nyt vasta siirrellyt kuvia kamerasta koneelleni ja postaan tännekin ne parhaat otokset. Ensin muutam kuva Erinistä. Olen hänet nähnyt livenä joskus Nylon Beatin aikoihin viimeksi. Silloin olin vielä ihan lapsi. :)Chisu on aina yhtä ihana! Hänen keikallaan olin jo toista kertaa vuoden sisällä. Chisulla on muuten aina ihanat kengät!Omaan postaukseensa tulee kuvia Apocalypticasta, koska niitä on jo sen verran enemmän. :D Tuli vähän innostuttua, kun näin bändin ekaa kertaa livenä. :)

Kävin viime lauantaina myös Kuopio RockCockissa sen verran, että näin Nightwishin keikan! Sekin on bändi, jonka keikalle olen pitkään halunnut. Ei bändi ole enää entisensä kun Tarja ei ole mukana, mutta silti oli hienoa vihdoin nähdä heidät ihan oikeasti! Keikka oli upea ja siitäkin muutamia kuvia siis luvassa.

3 kommenttia:

  1. Haluun ton paidan! :D Mul on aika samanlainen Ginasta mut toi sun on vielä hienompi :)

    VastaaPoista
  2. SaraCupCakez: Toi paita on aivan ihana! Mä oon muutenkin ihan hulluna nyt kaikkeen pitsiin ja semmoisiin selkää paljastaviin asuihin. En voinut olla ostamatta, kun löysin tuon paidan Seppälästä.

    ooka: Kiitos, ne oli kyllä musta tosi söpöt ja varmaan teen joskus uudelleenkin. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!