tiistai 28. elokuuta 2012

Sally Hansen kynsitarrat

Testasimpa nyt sitten Citymarketista hankkimiani Sally Hansenin pitsitarroja, joita olen jo pidempään katsellut ja harkinnut ostavani. Näillä on hintaa hieman päälle 10e paketti, joten ihan ilmaisia eivät ole, mutta paketissa on 16 liuskaa tarroja. Lisäksi mukana tulee ohjeläpyskä, puutikku ja kynsiviila. Eli paketissa on kaikki, mitä kynsien tekoon tarvitset.



Otin teille muutamia kuvia tarrojen laitosta. Tosin oli taas iltamyöhä kun tätä aloin tehdä  ja kuvat on sen takai salamalla otettuja, mutta kivempi tämä sepustus on kai kuvien kanssa lukea. :)

Aloin sitten etsimään omiin kynsiin sopivia liuskoja. Kapeimmat tarrat olivat mielestäni liian kapeat omiin pikkurilleihini, mutta sopivat liuskat löytyivät aika helposti lopulta. Onhan tässä tosiaan 16 liuskaa, eli 8 eri vaihtoehtoa kumpaankin käteen. Jos joku kynsi menee pilalle, niin on varatarroja.



Tarroissa on suojakalvo, joka pitää poistaa ja sitten itse tarra irrotetaan pahvialustastaan. Tätä ennen omat kynnet voi viilata ja työnnellä kynsinauhat paketissa tulleella puutikulla. Ohjeessa neuvottiin myös, että tarrat tulisi kiinnittää aivan puhtaalle kynnelle, jossa ei siis saa olla öljyä tms. Suositeltavaa siis olisi pyyhkäistä kynsiä hieman lakanpoistoaineella juuri ennen tarrojen kiinnittämistä, jotta väliin ei jäisi kynsipölyä viilaamisesta tai muutakaan. Kannattaa muutenkin lukea ohjeläpyskä läpi ennen kuin alat tarroja asentamaan, koska siellä mm. neuvotaan, ettei kannata aloittaa peukalosta, jotta peukalolla voi sitten painella tarroja paikoilleen.

Aloitin oikeasta kädestä ja kynsi kerrallaan asettelin tarroja. Heti eka kynsi oli musta tosi helppo ja tarra asettui nätisti oikealle paikalleen. Lopputulos oli lupaavan näköinen. Ei tämä kovin vaikealta tunnu, joten heti tykkäsin näistä vaan enemmän.



Nuo tarrat ovat tosi pitkiä ja mietinkin, että lyhyempiin kynsiin voisi saada yhdestä tarrasta kaksi kynttä? Tarrat olivat tosi ohuita ja siksi mielestäni helppo asetella kynnelle ja niitä pystyi hieman venyttämäänkin. Omat kynteni ovat tosi kaarevat ja parissa kynnessä tuli tarraan hieman vekkiä sen takia, mutta ainakaan tässä kuviossa se ei näy häiritsevästi.



Ensimmäinen käsi tuli valmiiksi ja alla lopputulos. Parista kynnestä tuo kärki repesi vähän kun venytin liian innolla tarraa tai onnistuin katkaisemaan tarran hieman huonosti viilalla, mutta paikkasin kynnet laittamalla pienen palan lisää tarraa tuohon kynnen kärkeen, eikä korjaus minusta näy liian selvästi.



Toisen käden kanssa olin jo hieman taitavampi ja alla lopputulos. Etusormen tarra oli kyllä ihan hitusen leveä, joten mulla taitaa olla eri kokoa noi etusormen kynnet eri käsissä. :D

Laitoin tarrojen päälle runsaasti päällyslakkaa ja toivon näiden kestävän edes jotenkin viimeiset työpäiväni.



Tarrat siis olivat mielestäni aika helppokäyttöisiä ja ne sai hyvin aseteltua kynsille. Itsekin väkersin näitä myöhään illalla ja katselin vielä sivusilmällä telkkaria samalla ja onnistuin hommassa. :) Ja kun valitsee tuollaisen tietynlaisen kuvion, niin ei tarvitse olla niin huolissaan rypyistäkään, jos sellaisia sattuu tulemaan. Tosin näistä on helppo silitellä pienet rypyt pois, kun tarrat ovat niin ohuita ja venyviä. Itselläni tuli pari pientä rypyä, kun kynteni ovat niin kaarevat, mutta suurin osa tarrosita asettui ilman ryppyjä.

Pidin tarroja kynsillä melkein viikon verran ja hyvin kestivät. Ekoina päivinä tuli pari pientä lohkeamaa, koska olin töissä ja se on aika rankkaa kaikille koko kynnen peittäville tarroille tai siirtokuville. Mutta kun työt loppuivat, niin nämä tarrat eivät ole mielestäni enää osoittaneet mitään kulumisen merkkejä ja voisin varmaan vielä hyvin olla näillä muutaman päivän. Eli kesto on ainakin minusta oikein hyvä.

Otin teille vielä kuvat ennen tarrojen poistoa kummastakin kädestä. Poisto oli muuten minusta ainakin perus helppoa kynsilakanpoistoaineen kanssa.



Yllä oikea käsi ja alla vasen. Vasemman käden pikkurillin kärjen olen joutunut paikkamaan pienellä lisäpalalla tarraa, kun siitä sain palan lohkeamaan.



Sain paljon positiivista palautetta näistä kynsistä töissä ja päädyinkin ostamaan vielä toisen paketin näitä samoja pitsitarroja. Nyt kun minulla on kaksi paketti, niin uskon saavani kolmesti kynsilleni nämä pitsit, koska 16+16=32 ja sormiahan ihmisellä on tietääkseni kymmenen. :) Eli minusta oli kannattavaa ostaa vielä toinen paketti, kun tavallaan sai sitten kolmannen paketin kaupan päälle.

Tarroissa oli muitakin tosi kivoja kuvioita, kuten jotain glittereitä ja eläinkuoseja, mutta en lopulta ostanut muuta kuin tämän pitsikuosin. Ne eläinkuosit kun voi toteuttaa helposti Konadin laatoilla ja lakoilla, niin en kokenut kovin tarpeelliseksi ostaa kyseisiä tarroja. Glitterisiä kynsiä voin tehdä taas glitterlakoilla, niin en myöskään ostanut niitä glitterisiä tarroja. Kukonaskel oli myös kuosi, joka minua houkutteli, mutta sekin löytyy eräästä leimauslaatastani. Jos nämä kiinnostavat, niin eri kuoseja voi katsela vaikkapa Sally Hansenin sivulta. Tosin kaikkia noita ei saa Suomesta, esim. en ole nähnyt pitsikuviota punaisella pohjalla missään myynnissä. Harmi, koska se olisi varmasti hieno!

Tämmöinen pitkä postaus tästä sitten syntyi. Toivottavasti oli sen verran kiinnostava, että jaksoitte lukea! :)

6 kommenttia:

  1. Ai että, hirmu ihanat ! Melkein tekisi mieli itsellekin kotiuttaa tuollaisia. Mutta saa nyt nähdä =)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva oli nähdä nämä ihanat pitsitarrat kynsilläsi. :)

    Ja hyvin samanlaiset oli kokemukset asennuksesta ja poistosta. Minäkin odotan, että toisella paketilla onnistuu jo paremmin kun on vähän kokemusta, kun ekakin meni ihan hyvin. :)

    Hyvä vinkki myös tuo, että tarvittaessa tarran paloilla voi paikkailla, kun ylimääräisiä tarrojahan näissä riittää yllinkyllin. :)

    VastaaPoista
  3. ooka: Joo, mä tykästyin kauheasti just tähän kuvioon. Ja mulla oli vielä lauantaina päällä musta pitsimekko, johon nämä kynnet sopivat aivan täydellisesti. :)

    eekku: Kiitos! Tykkään itsekin, siksi kai näitä niin pitkään pidin.

    Pumpulipupu: Oli kyllä kaikkiaan positiivinen kokemus ja varmaan sorrun joskus ostamaan näitä lisääkin. :) Mulla tosiaan oli ainakin ne kaikkein kapeimmat tarrat liian kapeat, niin ne soveltuu ainakin hyvin paikkailuun. :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan kauniit ja naiselliset kynnet :-) pitääpä kokeilla tuollaista joskus!

    VastaaPoista
  5. linnea: Kiitos paljon, mustakin nämä on tosi naiselliset. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!