torstai 16. elokuuta 2012

Kesä kynsillä

Näsitä kynsitä näittekin jo alkua edellisessä postauksessa. Liukuvärjäyksellä aloitettiin ja homma viimeisteltiin leimauksilla. Alla kuvaa tarvikkeista.Idea lähti siitä, että halusin käyttää joitakin noista "uusista lakoistani", joita en ole vielä päässyt kunnolla testaamaan lakkauksissa. Myönnettäköön, että mulle on nyt kertynyt aika iso määrä lakkoja, joita en ole vielä ehtinyt käyttää missään lakkauksessa ja missiona olisi saada ne kaikki nyt mahdollisimman pian kynsille. Liukuvärjäykseen saan vähintään kaksi lakkaa kerralla, joten mikäs sen parempi? :) Valitsin Orlyn punaisen Emberstonen ja Color Clubin keltaisen lakan ihanasta Take Wing kokoelmasta, jotka olivat koostumukseltaan aika samanlaisia ja ajattelin niiden sopivan yhteen. Minusta nämä toimivat kiavsti yhdessä. Lisäksi koko kesä on ollut tarkoitus käyttää tuota kesäistä leiamuslaattaa palmuineen ja kukkineen, joten sekin tuli nyt ängettyä tähän samaan missioon. Ananas jäi nyt vielä leimaamatta, mutta ehkä senkin vielä ehtii.Leimauksessa kokeilin kolmea väriä. Ruskeaa ja sitten punaista & keltaista. Kaikki kuviot ja värit erottuvat mielestäni tarpeeksi hyvin ja yritin aina leimata punaista kuviota keltaisen päälle ja tietenkin keltaista kuviota punaisen päälle. Töissä yksi työkaveri ei meinannut uskoa, että itse teen näitä kynsiäni. :) Ihastui kovin tähän lakkaukseeni. Se on aina kiva, kun saa positiivista palautetta.Onneksi tällä viikolla on keli ollut ihana kesäinen ja lämmin! Sopivat nämä kyntenikin paremmin säähän. :) Viime viikko oli jo niin kamalan syksyinen ja kylmä.

5 kommenttia:

 1. Ihanat! Tuo laatta on itselläkin listalla mutta taitaa jäädä ensi kesään sen hankkiminen:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäiset! Onneksi tätä kesää on vielä jäljellä, ainakin täällä meilläpäin tarkenee oikein mukavasti.

  VastaaPoista
 3. HANI: Kiitos paljon!

  eekku: Kiva kun tykkäät! :)

  Sissi: Mäkin olen tuota jo pidempään halunnut ja sitten hankinkin, mutta en ole muistanut vaan aiemmin käyttää. Ihan kesälaatta ehdottomasti. :)

  Verieana: Näistä tuli kyllä tosi kesäisen. Ja tämä viikko on ollut onneksi lämmin, tosin harmikseni olen ollut koko viikon töissä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!