perjantai 10. elokuuta 2012

Uusi kiharrin testissä

Testasin uutta kiharrintani yksi päivä kun menin illaksi töihin ja oli hyvin aikaa laittaa hiukset ennen sitä.Remingtonin Pear Wand on siis uusi luottokihartimeni ja tätä olen pitkään himoinnut. Pakettiin kuuluu siis itse kiharrin, lämpöä kestävä suojapussi ja hansikas, jolla pidetään hiussuortuvista kiinni niin, ettei käsi pala. Tässähän ei ole mitään klipsiä, jolla kiinnittä hiukset kihartimeen, joten latvoihin ei myöskään jää ikävää jälkeä klipsin käytöstä.

Eli laitoin hiuksiin hieman lämmöltä suojaavaa ainetta ja eiku kihartamaan. Lopuksi lakkaa, että pysyy kasassa koko päivän. Alla kuvia lopputuloksesta.
Kiharat kestivät hyvin koko 7h työpäivän ja työmatkat mukaan lukien tuolla tihkusateessa, eli hyvin tyytyväinen olin. Ehkä ois pitänyt ottaa pari kuvaa työpäivän jälkeenkin, niin uskoisitte paremmin? :)Loppuun vielä kuvat sen päivän asusta, hyvinhän ne tähän samaan psotaukseen menevät. Perus maksimekko ja farkkutakki on helppo yhdisetelmä, samaa käytin viimeksi mm. Chisun keikalla.mekko H&M
farkkutakki KappAhl
ballerinat Citymaarketista

4 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä olet?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En toivottavasti ihan hirveästi valehtele, jos sanon olevani noin 173cm. :) En ole moneen vuoteen mittauttanut itseäni.

  VastaaPoista
 3. Tuo kiharrin on kiinnostanut miutakin, sen verran hyvää kuullut tuosta laitteesta. :) Tällä hetkellä miulla on sellainen kiharrin, jossa on se sellainen klipsi, ja päädyssä joku suojaosa, mutta se ei kovin näppärä oo pitkille hiuksille, jääpi hiuksia aina kiinni siihen, vaikka miten varoisi. :(

  VastaaPoista
 4. Vivian: Toi pear wand on kyllä siitä kätevä, että pitkätkin hiukset saa kiharrettua niin, ettei ole ihan solmussa kihartimen kanssa. Ja helppo vaikka kihartaa ensin juuresta ja sitten latavasta. Kihartimella voi tehdä joko paljon tiukkaa kiharaa, kun ottaa kerralla tosi vähän hiuksia tai sitten ihan loivia laineita kun kihartaa isoja määriä hiuksia kerralla. Itse aion ainakin testata vielä eri tyylejä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!