tiistai 21. elokuuta 2012

Kynsiasiaa

Lupasin edellisessä postauksessa, että seuraavaksi postaan taas kynnet. Nämä ovat itse asiassa tosi yksinkertaiset, mutta silti musta oikein kivat ja yksi työkaveri ihastui kovasti tähän väriin. No, Essien Mint Candy Apple on kyllä aivan ihana ja kesään sopiva lakka. Koko lakkauksen ideana oli päästä tätä lakkaa testaamaan koko kynnelle. Valitsin seuraksi sitten vain Seppälän alesta löytyneitä kynsitarroja, joissa oli pinkkejä kukkiaja perhosia ja lisäksi vihreitä lehtiä.Tämä Essie on minusta jotenkin erityisen herkullinen minttu, eikä minulla ole toista ihan vastaavaa. Jotenkin väri on tosi intensiivinen, mutta kuitenkin jossain määrin murretun ja hieman "vanhahtavan" näköine. Ehdottomasti yksi lemppareitani Essieltä.

Alemmassa kuvassa näkyy hieman paikkailun jälkiä peukalossa, kun ehdin ottaa kuvat vasta muutama päivän päästä lakkaamisesta. Hyvin siis pysyi lakka muuten, mutta peukalosta onnistuin pienen palan nirhaisemaan pois töissä kun käteni johonkin kolautin.Kynsijuttujen parissa jatketaan vielä parin kuvan verran, sillä vielä esittelisin kaksi tilausta.

Mimaxilta olen himoinnut itselleni glitteristä graffittilakkaa ja nyt kun myyntiin ilmaantui monia hauskoja uusia leimauslaattoja, oli minun ihan pakko tehdä tilaus. Uusia leimauslaattoja oli paljon ja olisin voinut ostaa niistä melkein joka toisen, mutta vähän sitten lopulta karsin hankintalistaani ja päädyin ostamaan viisi laattaa tällä kertaa. Saahan niitä sitten lisää myöhemmin.Yhdessä laatassa oli Ferrarin logo ja se oli ihan must! Myös pelikorttikuviot olivat hauskoja samaisessa laatassa. Nopan numerot olivat vähän ehkä turhat, kun pisteitä saa dotting toolillakin, mutta varmaan kokeilen myös niitä. Mielenkiinnolla aion myös testata tuota laattaa, jolla voi leimata union jackin kynnelle. Onkohan helpompi leimata vai tehdä koristelulakoilla? Mitä luulette? Nuottikuvioiden takia tuli tilattua myös yksi laatta. Lisäksi klikkasin ostoskoriin parit siirtokuva ja ranskistarrat sain kaupanpäällisinä.

Tein myös pienen "tarratilauksen" Sanna Taralle, koska satuin bongaamaan ihania tippitarroja ja noita hedelmiä, joita olen jo pidempään halunnut. Vanhempi hedelmäarkki multa meni sivusuun, eikä sitä ole tullut lisää. Rusetit ja perhoset olivat niin ihania, etten voinut vastustaa ja taas tuli yksi arkki siirtokuvia koko kynnelle. Tilasin testiin myös valkoista helminauhaa (uutuus) ja teippi oli kaupan päälle.Nyt vaan kun pääsis näitä kaikkia kuluttamaan! :)

2 kommenttia:

  1. kaikkee ihanaa oot ostellu ,mie ostin kans noita tarroja seppälän alesta ,joita sun lakkauksessa oli

    VastaaPoista
  2. eekku: Mä kattelin noita tarroja ja joskus normihinnalla, mutta en sit ostanut silloin. Hyvä vaan, niin sain nyt halvemmalla. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!