tiistai 7. elokuuta 2012

Olympiahuumaa kynsillä

No pitihän minunkin toteuttaa omat olympiakynteni. Tuli lopulta aika samanaliset kuin nämä, vaikka tarkoituksella en mitnekään suoraan mallia ottanut. Aluksi oli tarkoitus taiteilla nuo brittiliput kahteen kynteen per käsi, mutta sitten loppui vähän aika kesken, kun oltiin lähdössä picnicille. Pyöreitä olympiarenkaita en olisi kuitenkaan saanut aikaan, niin sovelsin vähän ja piirtelin tommoisia viivoja. Toiseen käteen tuli myös vuosiluku.



Kyllä nämä aika moni tajusi olympiakynsiksi ja varsinkin tuo peukalon lippu sai paljon ihastelua aikaan. Aion vielä toteuttaa ne brittiliput eri väreillä, mutta nehän voi tehdä olympialaisten jälkeenkin.

Huomasin muutne paljon erija mun koristelulakoissa. Ne kaksipäiset halvat olivat kyllä suurin osa aika surkeita. Ainakin verrattuna joihinkin toisiin omistamiini, sillä ei niillä halpiksilla ois saanut ohutta viivaa yrittämälläkään. Monessa myös se sivellin hapsotti. Ei hyvä. Positiivisia yllätyksiäkin löytyi, meinaan pari vanhempaa ja vähän käytettyä koristelulakkaa osoittautui tosi hyviksi ja niillä saa tarkkaa jälkeä. Nyt ei ole tarjota kuvaa, mutta ehkä mä muistan ne kuvata johonkin postaukseen.



Sitten ne pari ostosta, jotka mua odotti kotona kuvaamista kun palasin minilomalta äidin luota.

Huuto.Net:stä löytyi yksi China Glazen kesän neolakka. Hyvää säkää, koska olisin tämän joka tapauksessa hankkinut uutena, eli nyt säätin muutaman euron. Flirty Tankini kotiutuikin siis minulle. Olen pitänyt kyseistä lakkaa nyt varpaiddeni kynsissä jo parisen viikkoa. Kaveriksi huusin vielä tuollaisen ihanan pirteän GOSHin luomiväripaletin.



Mimaxin tilaus kotiutui sillä aikaa kun olin reissussa. Tilasin upetia uusia siirtokuvia, joita oli juuri tullut valikoimiin. Prinsessoja otin pari arkkia, kun olivat niin ihania. :D Aika monet näistä oli nyt loppu Mimaxilta, tai en ainakaan enää niitä löytänyt. Lisäksi ostin tuommoisia sulkia muistuttavia tarroja ihan mielenkiinnosta, 10kpl paketin kynsikiekkoja (jos vihdoin saisin kaikki lakat kiekoille, eikä kiekot loppuis jatkuvasti kesken) ja Hello Kittyjakin oli pakko saada. Toinen arkki tuli kaupan päälle, vain yhden varsinaisesti tilasin. Kiva kun tällä kertaa tuli Mimaxiltakin jotain extraa. Viimeksi ei ollut mitään kaupanpäällista. Niin ja siis olihan tilauksen mukana vielä tuo ihana Love Marilyn! Tilasin Ihanista kynsistä muita sarjan lakkoja aiemmin ja tuo punainen oli päässyt sieltä loppumaan, joten tilasin sen sitten Mimaxilta. Yleenäs tilailen noita China Glazen lakkoja IK:sta, kun hinta on siellä 1-2e halvempi.



Pari ostosta tuli tehtyä reissussa. Paljon ei ollut shoppailuaikaa, mutta Seppälässä pyörähdin. Mukaan tarttui alesta unimaski, joka tuli niin tarpeeseen, sillä kaikki vanhani alkavat olla jo ihan loppuun kulutettuja. Nuo kumilenkit kun löystyy ja haurastuu aika nopeasti. Niin ja MIYOn pinkkiä vadelmalta tuoksuvaa lakkaa olen himoinnut jo vähän aikaa. Tähän asti se on vaan ollut aina loppu.



Tuliaisina kotiin toin Kultasuklaalta "hieman" suklaata. Siis en edes ehtinyt/muistanut kaikkea kuvata. Perinteeksi on jo muodostunut, että ostan noita erimakuisia levyjä aina muutamaan useampaakin eri makua. Nyt ostin neljää eri makua. Mun suosikki on valkoinen salmiakkisuklaa. Ostin lisäksi mansikkasuklaalla kuorrutettuja lakua, ison pussin erimakuisia suklaanappeja ja tietenkin myös suklaalla kuorrutettuja mansikoita oli pakko ostaa muutama maistiaisiksi!



Nuo mansikat olivat muuten aivan älyttömän hyviä! Söin ne heti kaupasta ulos päästyäni. :D



Sitten loppuun vielä pari äidin minulle ostamaa juttua. Tuo Kiira Korven treenipaita oli ihan ylläri, mutta valkoista "villatakkia" olen tietoisesti etsinyt ja sanonut äidillekin, että saa ostaa, jos jostain löytyy halpa. No, kummatkin äiti bongasi Citymarketin alesta.



Neuletakki on muuten Inspire merkiltään. Eikä uskois, että valkean neuletakin löytämien voisi olla näin vaikeaa. :D Tuossakin on kultaiset napit, enkä mä käytä oikein kultaa, mutta parempi tämä on kuin olisi ilman. Ja ehkä mä vielä löydän jossain vaiheessa toisen kultanapittoman, koska eihän noita "perusneuleita" ole koskaan liikaa.

5 kommenttia:

  1. Kivan nuo kynnet ! =)
    Oon tässä miettiny, pitäiskö sitä itekin jossain vaihessa vielä värkätä olympialaiskynnet vaiko ei. Saapi nähdä =)
    Kivoja juttuja oot myös tilannut ja ostanut (:

    Hei ei ei ei noita suklaita ! Täällä iski hirrmuinen himo taas suklaaseen, etenkin kun sitä ei saa syödä. Onneks täällä ei oo tuollaisia pahoja liikkeitä :D Taidan pahimpaan suklaa nälkään mennä syömään maitorahkaa ja pakastemansikoita.. =D

    VastaaPoista
  2. ooka: Mä ajattelin tehdä vielä toiset olympiakynnet, niin hyvin säkin vielä ehdit! :)
    Tuola Kutasuklaalla on pakko käydä nykyään melkein aina kun äidin luona vierailee. Nykyään sinne pääsee niin harvoin. Ennen mun työpaikka oli ihan siinä vieressä, niin kävin aika usein. :D

    VastaaPoista
  3. mä meinasin tehdä silloin avajaisiin olympia-kynnet, mutta ne vaan unohtui. :) Mutta kohtahan ne loppuu, voisi sinne väsätä jotkut mukavat! :) Ja neule on kiva :) Voihan siihen vaihtaa napit (:

    VastaaPoista
  4. Kivat Olympia-kynnet! :) Tein kyseisen teeman kynnet itsekkin, huomasitkos? :) http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/08/london-2012-olympic-nails-tutorial.html

    Tuo on muuten jännä, miten paljon koristelulakat voikaan erota toisistaan. Mulla on myös muutama niitä kaksipäisiä, ja osa niistä on tosi hyviä ja osa taas ei.

    Ja voi ei mitä suklaita! Mulle kans! Heti! :D

    VastaaPoista
  5. Taru: Kyllähän päättäjäisetkin on hyvä ajankohta toteuttaa kynnet. :) Ja voihan ne napit tosiaan vaihtaa, mutta en usko niiden niin paljoa häiritsevän. Toi neule oli muuten niin istuva ja hyvä, että tulee varmasti käytettyä.


    Sigi: Voi miten ihania noi rusetit noissa sun kynsissä! Mäkin haluun! :D

    Se on kyllä ikävää, jos on ihan semmoinen eri suuntiin hapsottava pää jossain koistelulakassa, kun siitä katoaa sitten vähän idea, jos ei pysty maalaamaan tarkkaa jälkeä.

    Onneksi ei ole enää Kultasuklaa niin lähellä, muuten tulis varmaan joka päivä ostetua tommosia herkkuja! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!