keskiviikko 8. elokuuta 2012

Leffoja, levyjä, lehtiä ja kirjoja

Olen viime aikoina hankkinut muutakin kuin vaatteita ja kynsilakkoja, enkä ole kaikkea kuvannut tai julkaissut blogissani. Hamstraan kuitenkin aika paljon eri cd-levyjä ja halpoja elokuvia. Musiikkia tulee ostettua paljon ihan töitä varten, eli tanssitunneilla käytettäväksi, mutta olen jo nuorempana kerännyt aika vakuuttavan kokoelman cd-levyjä. Ja nyt olen todella tyytyväinen kun en ole antanut niitä myydä. Arkistoistani löytyy aikamoisia aarteita ja monia vanhoja levyjä olen nyt kaivanut varaston perältä ja ottanut käytöön tanssitunneilla.

Anttila on ihan luottopaikkani ostaa leffoja ja musiikkia. Sieltä saa vaikka mikä ja halvalla. Myös meidän musiikinopettaja kehui Anttilaa. Sieltä löytyy halvalla eri aikakausien musiikkia ja itse olen hamstrannut nyt paljon jazzia, soulia ja bluesia sisältäviä levyjä. Olen löytänyt esim 10 levyn settejä 10e hintaan ja yksittäisiä levyä 2e hintaan. Ei todellakaan hinnalla pilattuja. Ja näin saa tanssitunneille käyttöön muutakin kuin vain nykyaikaisia listahittejä.Yhdellä reissulla Anttilasta tarttui mukaan alennuksesta Jennifer Lopezin ja Norah Jonesin levyt, sekä Honey 2 tanssileffa. Olihan tuo tanssielokuva pakko hankkia, koska keräilen niitä. Ja Honey 1 sattui olemaan joskus nuoruudessani ihan suosikkejani. Jessica Alba oli tuolloin suosikkinäyttelijäni. :)

Anttilassa olen käynyt himoitsemassa myös toista Norah Jonesin levyä ja Jennifer Lopezin uusinta levyä. Saa nähdä, jos nekin vielä hankkisin. Kumpaakin tulisi varmasti käytettyä tunneilla. Niin ja uusimmat Batmanit pitäisi hankkia omaksi. Kaksi ekaa osaa oli jo aika halvalla ostettavissa Anttilasta.

Sain myös Madonnan uusimman levyn lahjaksi tässä kesällä. Ja tämä on vielä tuplalevy, paljon kuunneltavaa. :) Harmi kun en pääse nyt kesällä Madonnan keikalle, mutta olenhan nähnyt hänet jo kertaalleen livenä.Satuin bongaamaan tässä yksi päivä R-Kioskilta tarjouksen, jossa myytiin vanhoja vuokraleffoja tyyliin kympillä kolme. Näin kasassa The Ghostwtriterin, jonka olen jo pitkään halunnut nähdä. Sitten bongasin Blood & Chocolate elokuvan, joka on kuulemma kuin "ihmissusiversio Twilightista", no tämähän on nähtävä. Ja kolmaskin leffa löytyi suht helposti mukaan. Viimeinen Temppeliherra kun liittyy historiaan ja uskontoon, jotka kummatkin kiinnostaa.Nyt kesällä olen yrittänyt löytää jälleen aikaa lukea kirjoja, koska tykkän lukea, mutta aikaa siihen on harmillisen vähän. Pidän erityisesti vampyyrikirjoista, joita nykyisin on onneksi paljon saatavilla. Sen huomaa kirjahyllystänikin. :D Sookie Stackhouse -sarja on ehdottomia lemppareitani tällä hetkellä ja yritän sitä kovasti ehtiä lukea, kun uusia kirjoja suomennetaan jatkuvasti. Nytkin minulta puuttuvat ne viimeisimmät suomennetut osat. Hyllystä löytyy muutamia "legendaarisia" kirjoja, kuten Anne Ricen Veren vangit ja se alkuperäinen Dracula. Vampyyri Lestat minulta muuten vielä puuttuu! Jos tiedätte mistä sen saan, niin saa vinkata!Nälkäpeli -trilogiakin pitäisi nyt saada luettua kokonaisuudessaan ja ajattelin ne hankkia omakseni. Eka ja vika osa löytyikin työpaikalta, mutta toka osa oli lopussa. Harmittaa, kun sitä pitäisi päästä nyt lukemaan. Täytyy vain etsiä se jostain muualta.

Tykkään lukea myös erilaisia lehtiä. Varsinkin sellaisia, joista löytyy juttuja esim. muodista ja kauneudesta. Olen tässä viime aikoina tilanut aina välillä Cosmopolitania, Trendiä ja Elleä, jokaista aina vuorollaan ja vaihdellut aina kun tilausjakso loppuu. Vaihtelu virkistää, eikä minulla ole oikein aikaa lukea useampaa lehteä samaan aikaan. Niin ja kun aina tekee uusia tilauksia, niin saa kivoja tilauslahjoja. :)

Tällä hetkellä postiluukusta tipahtelee joka viikko Me Naiset, jota en aiemmin olekaan tilannut. Sain hyvän tarjouksen puoleksi vuodeksi ja kaupanpäälle Ivana Helsingin aamutakin, niin päätin kokeilla lehteä ja pakko myöntää, että olen positiivisesti yllättynyt. Paljon kiinnostavaa luettavaa ja myös muotia mukana. Lisäksi lehdestä löytyy tv-ohjelma. Ainoa ongelma on, että lehti tulee niin usein, ettei aina ehdi kaikke alukea edellisestä ennen seuraava ilmestymistä. :)Luetteko te paljon kirjoja? Entä lehtiä?

8 kommenttia:

 1. En voisi elää ilman kirjoja :-)

  VastaaPoista
 2. mullekin tulee cosmopolitan :) oikeestaan tilasin sen tilaajalahjan takia, koska sain Lumenen kosmetiikkaa (heh:D)

  välillä innostun kirjojen lukemisesta, pitäisi muuten käydä kirjastossa!! :)

  VastaaPoista
 3. aika vähän luen kirjoja ja lehtiä jonkin verran .Tuliko korut jo ?

  VastaaPoista
 4. Anniina: Mäkin oon aika monta kirjaa elämäni aikana kirahyllyyn hamstrannut. :) Tyhjää ois ilman niitä. :D

  HANI: Mäkin käyn turhan harvoin kirjastossa, tosin ostan aika paljon omaksi kirjoja ja täytyyhän nekin lukea. :)

  eekku: Joo, tulivat tänään ennen kun lähdin töihin! :)

  VastaaPoista
 5. Mie luen kanssa paljon ! Joskus tosin se innostus laantuu, mutta nyt on taas tullut takaisin. Kuuden kirjan pino odottaa lukemista :3
  Ja kirjahyllyyn on eksynyt enemmän tai vähemmän kirjoja :D

  Lehtiäkin tulee luettua. Cosmo ja Elle tulee, mutta Cosmon ajattelin perua, en jaksa lukea enää :D Ellenkin lukemisessa olen aika laiska.. Äitille se lehti oikeastaan taitaa tulla :D

  VastaaPoista
 6. ooka: Mullakin menee lukeminen silleen kausittain, esim nyt kesällä olen lukenut enemmän.
  Mä vaihtelen sitä tilattavaa lehteä just sen takia, kun helposti kyllästyy, jos tulee aina vaan se sama lehti. Välillä olen kyllä ollut kyllä kokonaan ilman lehteä ja hyvin on pärjännyt niinkin. :)

  VastaaPoista
 7. Käväisin muuten tuossa yksi päivä kirjastossa (okei, käyn hyyyvin usein) ja lainasin kuusi kirjaa sekä kaksi leffaa. Kummatkohan mahtavat jäädä kakkoseksi, lukio - vai kirjastonkirjat? ;)

  VastaaPoista
 8. Anniina: Haha, mutta pitäähän sitä muutakin lukea kuin lukiokirjoja. Ne kirjaston kirjat on hyvää vastapainoa. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!