torstai 23. elokuuta 2012

Mikrohelmillä kuorrutettu!

Vähän aikaa sitten hankkimani mikrohelmet pääsivät nyt käyttöön! Katsokaapa, mitä niillä taiteilin! Aivan täydellinen valikoima erivärisiä mikrohelmiä sulassa sovussa samalla kynnellä, tämä on kuin karkkia! :DOlen jo pidempään halunnut kokeilla tätä koristelutyyliä (kalansilmä, kaviaari ja mitä muita nimiä tällä nyt on, mutta ei minulle tästä kyllä nuo ensimmäisenä tule mieleen) ja vähän teki mieli kokeilla tätä joka kynteen, mutta ajattelin sen olevan hieman hermojaraastavaa, koska en tiennyt yhtään miten nuo helmet pysyvät paikoillaan ja millaista niiden poistaminen on. Tuo yksikin kynsi näytti jo niin herkulliselta... Ehkä kaikissa kynsissä tämä olisi vähän överi? Tai sitten tämä olisi juuri sopivan överi?!

Oli vähän tekovaiheessa ongelmia hyrrän kanssa, jossa helmet ostin. Se ei oiekin tahtonut pyöriä, kun helmiä oli mennyt väliin. Lopulta avasin koko hyrrän ja kaadoin helmet pieneen purkkiin, jossa niitä jatkossa alan säilyttää. Ja en halunnut tuhlata kaikki helmiä kerralla, jotne siksikin päädyin koristelemaan vain yhden kynnen per käsi.Ripottelin helmet märän kynsilakan päälle (+painelin paremmin kiinni kynteen) ja käden alle pistin alustaksi tuollaisen mustan kannen, jossa normaalisti säilytän leimauslaattojani. Siiä helmet oli helppo kerätä takaisin purkkiin ja ripotella taas toisen käden sormelle.Mä oon jo pidempään tosiaan kytännyt jotain sekailaista settiä erivärisiä mikrohelmiä, sillä halusin nimenomaan montaa eri väriä tähän. En halunnut kuorruttaa kynttä vain yksivärisillä helmillä. FB kirppikseltä lopulta löytyi tämä sekalainen hyrrä ja olen todella tyytyväinen, että sen tilasin. Mielestäni onnistuin löytämään aika täydellisen setin ja nämä näyttävät ihan nomparelleilta!Värilakka kynsillä on muuten Golden Rosen mattalakka, joka vilahti jo aikaisemmassa ostopostauksessa. Päätin yhdistää jonkin ruskean lakan näihin helmiin ja tuo oli testaamatta, joten se oli aika luonnollinen valinta. Lakassa oli muuten jotian pientä vaaleanpuanista hilettä/shimmeriä/hekua tms ja se erottui lakattaessa. Lakka kuitenkin kuivui mataksi, jolloin se vaaleanpuanisuus kyllä katosi. Mutta kirkkaalla päällyslakalla sen saisi varmasti taas näkyviin. Eli hyvin mielenkiintoinen lakka. Pääsee varmasti toistekin kynsille.Ajattelin aluksi laittaa kirkkaan päällyslakan, mutta sitten tykkäsin jotenkin tuosta amtan ja helmien yhdistelmän kontrastista ja annoin kynsien olla näin. Päätin, että seuraavana päivänä voisin kokeilla kiiltävää päällyslakkaa mattalakan päälle, jos kynnet ovat vielä kunnossa. Kynnet pääsivät meinaan aikamoiseen testiin heti kestävyyden puolesta, sillä näillä kynsillä lähdin juhlistamaan kaverin uutta kotia ja illalla suunnattiin vielä keskustaan tanssimaan.

Alla illan asua.mekko H&M
vyö H&M
kengät Inspire

Koska vyössä oli kultainen solki, päädyin lisäämään käteen vielä kultaisen sormuksen. Mä käytän tosi vähän sormuksia ja vielä vähemmän kultaa, mutta kun tuo rusettisormus oli niin ihana, että se oli pakko ostaa. Kultaisuudesta huolimatta. :)Ja näytämpä nyt vielä, miltä kynnet näyttivät seuraavana päivänä. Hieman olivat kärsineet, joten kovin pitkäikäinen ei tämä koristelutyyli ole, mutta en sitä olettanutkaan.Yllä vasen käsi, joka kärsi vain hieman. Toisesta sivusta oli muutama helmi irronnut, sitä ei huomannut oikeastaan yhtään kauempaa. Alla oikea käsi, joka kärsi hieman enemmän vuorokauden aikana. Ihan ymmärrettävää, koska käytän enemmän oikeaa kättäni.Kauempaa kynnet näyttivät kyllä kummassakin kädessä vielä ihan siltä, että niillä pystyy olemaan. Mutta kaksi päivää taitaa olla ihan maksimi tällaiselle koristelulle. Ja olisin kai voinut kokeilla lisätä muutaman helmen noiden irronneiden tilalle? Mutta en sitten viitsinyt alkaa näitä enää korjailemaan.Mitäs tykkäätte? Onko ihana keksintö tuo mikrohelmillä kurruttaminen vai ei? Oletteko kokeilleet itse? (Saa linkittää kuvia, jos olette!)

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hienot !
  Oon miettinyt, että voisin omistamiani mikrohelmiä käyttää noin. En jaksa muuten alkaa niiden kanssa tappelemaan. En ainankaan ennen kuin on sopiva pöytä lakkailuille keksitty.

  Miulla on siulle jotain !
  http://huomennatoisin.blogspot.fi/2012/08/i-heart-your-blog.html

  VastaaPoista
 3. Tykkäääään! Koitin eilen tehä hopeisilla mikrohelmillä muttei se onnistunu kunnolla vaan jäi kaljuja kohtia kynsiin... :D Nää sun on upeet <3

  VastaaPoista
 4. ooka: Mäkään en ole käyttänyt mikrohelmiä muuten, kun en tiedä jaksaisinko niitä yksitellen kynnelle asetella. Mutta tälleen oli helppo käyttää, kun voi vain ripotella niitä. Olihan niitä kyllä sen jälkeen ihan joka puolella... :D

  SaraCupCakez: Kiva! :) Mä ripottelin ensin kertaalleen noita helmiä, sitten painelin niitä paremmin kynteen kiinni ja sitten ripottelin vielä kaljuihin kohtiin lisää. Ja lopulta saatoin pari asettaa ihan erikseen, jos ei meinannut millään kalju kohta peittyä. :)

  VastaaPoista
 5. kiva idea itsellä kans käyny mielessä mut en oo ehtiny kokeileen

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana idea! En oo aikaisemmin tuollaisia kenelläkään nähnyt, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 7. Hauskat on! :) Ite varmaan tekis vaan mieli rapsutella niitä helmiä pikkuhiljaa pois, vähän samanlainen fiilis kun kuplamuovia poksutellessa.

  Piti tässä samalla kysyä, että ootko sattunut kokeilemaan Wild&Mildin magneettilakkaa? Pari päivää sitten huomasin tossa lähistön Seppälässä semmoisia, kivat värit oli tarjolla :) Ja edullisiakin.

  VastaaPoista
 8. eekku: Mä kokeilen varmasti toistekin, tää oli musta tosi kiva! Kokeile ihmeessä säkin! :)

  Annika: Kiva kuulla, että tykkäät!

  iepukka: Kiits! :) Ja kyllä mä vähän noita rapsuttelin, ennen kuin poistin ne. Täytyihän mun testata, miten hyvin ne pysyi kiinni. :D Ja yllättävän hyvin pysyivät kiinni noi hemet, vaikka vähän rapsutteli!
  En oo ite kokeillut Wild&Mildin magneettilakkaa, kun omistan jo sen verran monta muilta merkeiltä. (Tekis kyl mieli testata!) Mutta kuulemma ihan toimivaa on, vaikka magneetti on kuulemma hieman hankala.Helposti meinaa tökätä lakkaan sillä kun yrittää tehdä kuviota. Paras magneetti on musta color clubilla ja se tulee siinä pullon mukana. Siinä on semmoinen pieni tuki, niin pystyy hyvin pitää magneetin sopivalla etäisyydellä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!