keskiviikko 15. elokuuta 2012

Posti toi!

Ihan pikaisesti esittelen pari juttua, jotka postiluukustani ovat tipahtaneet viime viikolla.Eekku lähetti minulle ihania korviksia, joita tulikin tilattua sitten useampia. Mutta kun oli niin kivoja ja halpojakin. :) Yllä näkyy nappikorviksia, joista nuo pienet muffinsit sain kaupan päälle. :) Noi valkoiset napit on musta tosi hauskat ja kiivit oli ihan must hankinta. :) Oonkin näistä käyttänyt jo omppuja, kiivejä ja nappeja.

Yllä oleva hyrrä on fb:n kynsikoristelukirppikseltä ja siitä alempana lisää...

Eekulta ostin myös parit roikkuvat korvikset + yhden parin korviksia kaverille lahjaksi, mutta en tietenkään lahaparia täällä edittele. :) Sain vihdoin korkkarikorvikset! Ihan rakkautta ensi silmäyksellä. Näitä voisin ottaa vaikka missä eri väreissä. Ja tanssijat tarttui jotenkin kummasti myös mukaan. :DTosiaan ylempänä näkyi kuvassa jo hyrrä täynnä mikrohelmiä. Nämä ovat sekalaisia, siis paljon eri värejä yhdessä. Ajattelin kokeilla näillä kuorruttaa kynteni ja halusin nimenomaan kaiken värisiä helmiä tähän hommaan. Sattuipa sitten sopivasti tämä hyrrä silmään ja kaupat tuli. Täytyis vaan löytää joku sopiva hetki tehdä tämä mikrohelmimanikyyri, koska töihin en kyllä siinä viitsi mennä. Joku viikonloppu siis... Ja ehkä testaan ensin yhteen kynteen, enkä lähde heti kaikkia kynsiä kuorruttamaan? No, sittenpähän näette, mitä saan aikaan, kun sen aika on. :)

 

Ja loppuun pieni maistiainen tulevista kynsistä. Vielä ei ole kesä ohi, ei ainakaan minun kynsilläni! :)Nyt on ollut kamala kiire töiden yms kanssa, mutta kynsien esittelyjä on tulossa, kun saan vaan vähän enemmän aikaa kirjoittaa postausta. Parit kynnet onkin nyt rästissä ja mulla on suunnitteilla myös pieni teemaviikko teille! Toivottavasti tykkäätte siitä! :)

2 kommenttia:

  1. kiva kun tykkäsit koruista =)

    VastaaPoista
  2. eekku: Todellakin tykkäsin! Ovat olleet ahkerasti käytössäkin jo. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!