perjantai 3. elokuuta 2012

Koulun alkua odotellessa

Olen tosi vähän kirjoitellut nyt mistään tanssiin liittyvästä näin kesällä. Oikeastaan siksi, että aika paljon olen pitänyt nyt lomaa tanssista, koska kesätyöt vievät paljon aikaani ja tietenkin yritän myös vähän lomailla. Syksy kuitenkin on jo tulossa kovaa vauhtia ja koulun alkuunkin on nyt kuukausi. Ensi viikolla aloitan taas opetushommat kun käyn pitämässä pari kesäjumppaa ennen varsinaisen kauden alkua ja vakiotunteja. Eli tässä täytyy nyt jo suunnitella syksyn tunteja ja valmistautua pikkuhiljaa alkavaan kouluun. Voisi alkaa vähän tuota unirytmiäkin kääntämään pikkuhiljaa normaalimpaan, että olisi jotain mahdollisuuksia jaksaa herätä ysiksi kouluun. :)

Syksyllä meidän kouluun tulee uudet ykköset ja odotan sitä aika innolla! Meidän kouluun kun otetaan vain joka toinen vuosi uusia oppilaita tanssipuolelle, niin nämä ovat sitten ensimmäiset ja ainoa ykköset, jotka meidän koulussa näen omana opiskeluaikanani. Kivaa saada uutta porukkaa, koska meidän luokalta lähtee tosi moni vaihtoon. Voisi tuntua vähän tyhjältä, jos ei tulis uusia. :)

Syksyyn olen varustautunut ostamalla muutamia uusia treenivaatteita. Kuopio Tanssii ja Soilta tarttui pari paitaa mukaan ja lisäksi ostin kaverilta yhden balettipuvun (kuva tulossa) ja yksi uusi urheilutoppikin on tullut hankittua. Äiit osti myös minulle yhden uuden paidan Kiira Korven mallsitosta ja senkin eisttelen varmasti blogissa kun kerkiän sen kuvata. :)Yllä tämän vuoden paita, jossa ihanat Les Ballets Trockadero de Monte Carlon tanssijat siluettikuvana. Hintaa taisi olla yli 20e (kuten joka vuosi sillä uusimmalla paidalla) eli ei mikään halpa, mutta pakko ostos joka vosi. :) Alla pitkähihainen vanhempi paita, mutta en valitettavasti muista miltä vuodelta tämä on. Tämä ei maksanut kuin 10e. Eli yhtieshinta ei ollut paha.Kiinnostaako ketään, mitä tunteja pidän syksyllä tai miltä syksyn lukkari näyttää ja mitä minä syksyllä opiskelen? Niistä voin kirjoitella tarkemmin sitten lähempänä koulun alkua tai koulun alettua, jos kiinnostuneita lukijoita löytyy. :)

2 kommenttia:

  1. Lukkari kiinnostaa ilman muuta! :) Kertoile ihmeessä kunhan kerkiät.

    VastaaPoista
  2. Juu, lukkareitä löytyy jo vähän netistä, mutta eihän niitä nyt vielä voi kovin tarkasti katsella. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!