maanantai 6. elokuuta 2012

Kuohuntaa

Vielä toinen pieni postaus samalle päivälle. En yleensä postaa kahdesti samana päivänä, mutta nyt ajattelin tulla jakaamaan pari linkkiä, kun bongasin tämmöisen jutun facebookista Shiny Nail Artin jakamana. Lyhyesti kerrottuna Ciaté on tuonut markkinoille setin, jolla voi tehdä "kaviaarimanikyyrin" ja kun bloggaajat ovat toteuttaneet vastaavan lakkauksen/koristelun muilla halvemmilla tuotteilla, Ciaté otti heihin yhteyttä sähköpostilla ja kielsi periaatteessa käyttämästä lopputuloksesta nimeä "kaviaarimanikyyri", koska sitä ei ole tehty Ciatén tuotteilla. Aika jännä juttu minusta. Varsinkin kun tuo kaviaarimanikyyri ei ole edes Ciatén keksimä alkujaan.

Täältä löytyy Ciatén ohjeet, miten heidän tuotteitaan tulee käyttää. Setti on aika hintava ja tosiaan vastaavaa jälkeä saa aikaan melkein millä vain lakalla ja mikrohelmillä.

Esim. tämä bloggaaja sai sähköpostia koskien "matkimistaan" ja tässä hänen ihanat mikrohelmikyntensä. Täältä löytyy toiset mikrohelmillä kuorrutetut kynnet ja paljon vinkkejä niiden toteuttamiseen. Olen itsekin jo pidempään halunnut kokeilla kyseistä koristelutyyliä, mutta vielä en ole ehtinyt, koska en omista kuin kultaisia mikrohelmiä. Tahdon tehdä manikyyrin mieluiten sateenkaaren väreissä. Sitä varten minulle onkin tulossa sekalaisia mikrohelmiä pian.

Ja loppuun mainittakoon, että päivittelin toivelistaani. Olen tässä kesän aikana ahkerasti swatchaillut omistamiani lakkoja kiekoille, joten ehkä saan päivitettyä tuon lakkasivunikin vielä tässä lähiaikoina. Se kun on edelleen pahasti kesken.

7 kommenttia:

 1. Ihan törkeän hintaisia nuo Ciaten kaviaarimanikyyrihelmet, vai mitä nyt lienevätkään.
  Rehellisesti sanottuna minusta tuo kaviaari manikyyri on aika ruma. En ainakaan itse pystysi olemaan noin "täysissä" ja röpelöisissä kynsissä. Ja mun mielestä jo glitter on vaikea poistaa kynsiltä, entäs sitten 10 000 mikrohelmeä? :D

  VastaaPoista
 2. Niin ja kiitti, kun jaoit tän tiedon, oli tosi mielenkiintoista lukea.

  VastaaPoista
 3. Yue: Mustakin tää oli mielenkiintoinen ja jotenkin omituinen juttu (kun ei toi musta ollut mikään uusi tyyli koristella kynnet) ja siksi oli pakko jakaa blogissa. Nyt viime aikoina on muuten ollut muitakin tapauksia, jotka ovat herättäneet närää kynsibloggaajissa ulkomailla, kuten se Sinful Colorsin laiton kopiointi.

  Itsehän ajattelin ehkä kokeilla vain yhteen kynteen tuota koristelutyyliä, ettei mene hermo poistaessa. :D

  VastaaPoista
 4. Mä kanssa katselin tuota juttua fbssä. Huoh, miten ketkään voi olla niin typeriä... Mä kanssa teen oman punaisen lakan ja annan sen manin nimeksi punaiset kynnet, ja sen jälkeen kukaan ei saa enää nimetä omia kynsiään punaisiksi...JES!

  VastaaPoista
 5. Lunalii: :D Nimenomaan! Toi on musta jotenkin vaan huvittavaa. Ja eikö se ole ihan sama millä nimellä sitä koristelutyyliä kutsuu, ei se itse koristelu siitä mihinkään muutu!

  VastaaPoista
 6. Kaikkea sitä näkeekään/kuuleekaan kun vanhaksi elää. Naurattamaan kyllä melkein laittoin, miten voikaan joku lakkafirma keksiä tuollaista!

  VastaaPoista
 7. Bambi: Niinpä, kyllä tää on mustakin aika surkuhupaisaa, että tämmöisestä asiasta tulee tämmöinen kohu. Mutta kiinnostavaa seurata sivusta tämmöistä kuohuntaa.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!