sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

(Ale)shoppailut osa2

Toinen osa mun kesän shoppailuista tulee tässä ja nyt. Mekkoihin olen kovasti hurahtanut, kuten ehkä näkyy ja kaikkea kivaa pientä on tullut osteltua kun alennuksessa on ollut.

H&M:ltä löysin äidin kanssa parikin kivaa mekkoa. Tässä alla olevassa on oikeasti seeproja ja lisäksi vielä raitoja. Aika hauska! Oli normihintainen, mutta pakko saada kun oli niin söpö. Ja hintaa tällä oli vain n. 15e.



Aletangosta kotiutin kukonaskelkuosia ja vieläpä pinkkimustana! Mä olen etsinyt tämmöistä kuosia jo vuosia, mutta mistään en ole löytänyt. Aina on sitä perinteista valkomustaa, joka on vähän tylsä. Mulla oli joskus lukiossa pinkkimusta minihame ja sen perään olen kovasti haikallut. No, nyt löytyi vihdoin korvaaja! (Vyö ei tullut mukana.)



Haaveilin kovasti edestä lyhyemmästä ja takaa täyspitkästä puolihameesta, joita on kuulemma ja näemmä ollut H&M:llä ja Gina Tricot:ssa myynnissä. Ginassa kyseiset hameet oli aletangossa, mutta kokoja ei tietenkään ollut enää jäljellä... mä oisin ostanut vaikka täyshintaisen, jos kokoja ois ollut... meillä on muutenkin musta aika huono valikoima täällä Ginassa. Se on tosi pieni ja sopivat koot on aian loppu. Niitä tulee kai vain yksi-kaksi ja sit mijoona niitä superisoja.

Mutta tämmöinen mekko löytyi ja olin lopulta aika styytyväinen! Tosin tästäkin ostin isomman koon, kun oisin ehkä halunnut, kun pienempää ei ollut. Ja äiti fiksas vähän olkaimia, niin istuu paremmin.



Ginasta löysin alesta myös tämmöisen pienen topin, jonka aattelin oelvan ihan kätevä, kun on kaikkia isokaula-aukkoisia paitoja.



Ginassa kävin katsomassa myös kynsilakkoja, kun siellä oli kuulemma kolmesta tarjous. Ja kolme lähti mukaan. ois voinut kyllä ostaa kuusikin, siellä oli niin kivoja sävyjä! ja alehyllyssä oli aikamoinen löytö! Mä nimittäin olen haikaillut ja haaveillut vetoketjukorviksista jo tosi pitkään! Löysin yhden parin ja kaikki koruthan oli -70% eli en edes maksanut näistä melkein mitään. Ihanat ovat!



Eräältä blogikirppikseltä kotuitin pari lakkaa. Monta ihanuutta oli mennyt ihan sivusuun, mutta kotiutin itselleni OPIn Tease-y Does It ja Miyon Mini Drops Papaya/mangon. Noita tuoksulakkoja tahtoisin kyllä vielä sen vadelman, mutta täällä oli ainakin Seppälästä loppu.



Kävin keskustan pienemmässä Seppälässä katsastamassa vielä aletilpehöörejä, koska siellä oli niitä paljon enemmän kuin siellä isommassa. Mukaan tarttui vielä tuollainen hyöhenkoru hiuksiin ja rusettisormus. Mä käytin ennen tosi paljon sormuksia, mutta nykyään en enää yhtään osaa. Nyt ajattelin tolla harjoitella, kun on niin söpö! Ja hintaa oli muistaakseni joku 2e. H&M:ltä tarttui mukaan sateenvarjo, koska kaikki kotona olevat on aika risoja ja alkoi sataa. :D



Facen kautta ostin pari koristelulakkaa. Nyt on sinisiäkin aika hyvä arsenaali. Jotain oranssia ja keltaista voi ehkä vielä metsästää...



Inspiren neule maksoi 8e miinus henkilökuntale ja söpön värinsä takia en voinut olla ostamatta. Eiköhän tälle käyttöä ole.



Sokoksella oli OPIn lakat nyt vähän isommassa alessa. Silloin -20% ollessaan nää jäi vielä kauppaan, mutta nyt oli -40%. Oisin voinut muutaman muunkin ottaa, mutta hillitsin nyt itseni ja otin vain kaksi. Myös Essien kausivärejä oli alessa ja niidenkin hankkimista hieman harkitsin, mutta en sitten lopulta ostanut, kun aattelin ettei ne ole ihan mun värejä.



Toisesta Seppälästä tarttui mukaan alesta huulitatuoinnit, näitä nyt on vaan pakko testata! :D Ja pitkän harkinnan jälkeen ostin tuon Teal of Fortunen, jonka olen kuullut olevan aika ikävä poistaa. Mutta hei, dupe Orlyn Halley's Cometille, eihän sitä voi vastustaa?!

Kaupungin kolmannessa Seppälässä odotti kiva yllätys, koska löysin vihdoin sopivan koon itselleni tuosta hauskasta puolihameesta, jonka ostoa olen jo pidempään harkinnut. Luulin jo, että harkitsin liian pitkään. Lisäksi ostin siniset farkut, koska ne maksoivat vain alle 15e.



Seppälässä en voinut vastustaa näitä ihania kenkiä! Muissa alekengissä ei ollut mun kokoja...



Ja katsokaa mikä ihanuus löytyi lopulta vielä normihintaisista vaatteista! Mä oon vaan ihan myyty kun on pitsiä. :)



Enkä mä näitä kaikkia ole kerralla ostanut, vaan tässä kuukauden-kahden aikana. En vaan ole saanut postattua. (Kauheeta puolustelua ja selittelyä. :D )

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pinkkimusta mekko! Paljon kivempi kuin se perus musta-valkoinen kukonaskel. :) Melkeen tarvii itekin poiketa H&M:ssä, jos sattuis löytymään. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, siis mä oon oikeasti ihan tuskastunut, kun joka paikassa tulee vastaan sitä perus mustavalkoista. H&M:lläkin on tässä kahden vuoden sisään ollut ainakin kolmea eri mallia mustavalkoisesta kukonaskelhameesta. Nytkin yksi niistä oli alessa. Ja toi pinkkimusta oli muuten vain 5e!

    VastaaPoista
  3. Noi kengät on niin ihanat! :) Itse kävelin noilla varkauden seppälässä varmaan puoli tuntia! :D nyt harmittaa että ne jäi kauppaan :<

    VastaaPoista
  4. Tänään ekaa kertaa olivat jalassa! :) Mäkin oon kattellut yksiä kenkiä Seppälän alessa pitkään, mutta sopivat koot loppu kun odotin liian kauan. Onneksi sain nämä! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!