sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pakettien sisältöä osa 2 (nyt niitä joululahjoja!)

Tässä tulisi sitten kooste joululahjoistani!

Tottakai jouluna tuli sitä karkkia. Noissa on syömistä vähäksi aikaa... Huh. Onneksi oli vähän muutakin kuin vain suklaata.



Sain vähän luettavaa ja katsottavaa. Noita kirjoja olin toivonutkin, koska tykkään tuosta kirjasarjasta. True Blood tv-sarja muuten perustuu noihin kirjoihin. Multa puuttuu nyt sitten vielä se uusin suomennettu osa.



Leffoista ehdin jo katsella Morsiusneidot ja se oli yllättävän syvällinen! Ei pelkkää häähömppää ja tämä oli positiivinen yllätys. Pidin leffasta ja kannattaa se muidenkin katsoa. :)

Sain lahjaksi myös lämmikettä, eli kaulahuivin (tuo vaaleanpunainen juttu), tumput ja ihanat super pitkät villasukat! Tumput ja villasukat äiti oli tilannut naapurilta ja ne tulivat täytenä yllätyksenä! Noita villasukkia mä esittelinkin jo aiemmin.



Yksi joulun parhait lahjoja tulee kyllä nyt tässä alla. Nimittäin sain meidän Xboxiin Kinect-sensorin ja olen nyt sillä päässyt pelaamaan tanssipelejä! Oli kamala odottaa, että pääsen kotiin tuota asentamaan ja tänä viikonloppuna sen sain vihdoin asennettua. Ihan parasta! Ei voi muuta sanoa! Mä olen ihan koukussa, enkä ole ehtinyt edes testata vielä tuota Michael Jackson the Experiencea! Toivottavasti huomenna ehtii!



Mä voisin oikeasti vain päivät pitkät pelata noita tanssipelejä. Niissä riittää kyllä haastetta mullekin, kun ottaa vaikeimamn tason ja hiki tulee aivan varmasti. Odotan jo kovasti tanssibatleja mun kavereiden kanssa! Toivottavasti uskaltavat lähteä batlaamaan mun kanssa! :)

Sain myös yhden pelin, joka ei liity mitenkään tuohon Kinect-sensoriin. Se tuli vahdettua vanhoihin peleihin eräässä antikvariassa. Täytyisi sekin joskus ehtiä testaamaan.

Sitten vielä kaikkea muuta sekalaista, joita tuli saatua lahjaksi.



Veetistä tehty kalenteri tuli tilattua omaankin kotiin. Näitä tilasin aika monta lahjaksi. Sain myös uuden hajuveden! Tykkään kamalasti Christina Aguileran ekasta tuoksusta ja nyt sain sitten Secret Potionin. Sain kaverilta ihanan Party Liten kynttiläjutun. Siitä parempi kuva vielä alla (ilman pakettia). Tuossa värikkäässä on siis norsujen kuvia! (Mä tykkään hirmuisesti norsuista!)



Alla kalenterin takakansi, jossa näkyy joka kuukauden kuvat pieninä.



Mä sain äidiltä myös tämmöisen ihanan lahjan, vaikkei tämä mikään joululahja ollutkaan. Äiti vaan ei voinut olla ostamatta tätä. Koulustressi, täältä tullaan! :D Koulu muuten alkaa huomenna taas!



Sitten mä sain ihan muuten vain kaverilta tämmöisen kiekollisen erilaisia kynsikoristeita (joita se ei tarvinnut), mutta mä en tajunnut ottaa kuvia ennen kuin siirsin kaikki koristeet noihin mun koristeluhyrriin. Toi muovinen juttu oli meinaan musta tosi epäkäytännöllinen, kun ne koristeet lenteli ympäriinsä aina kun ton avas. Mutta siinä oli strasseja (eri muotoisia ja värisiä) sekä semmoisia tähtiä ja sydämiä. Tää oli kiva ylläri, koska kyllähän mulla on näille käyttöä! :)



Otin nyt kuvaa sitten mun koristeluhyrrästä, jossa niitä uusiakin koristeita näkyy. Esim. violetteja ja hopeita pisaran muotoisia-, vaaleanpunaisia sydämen muotoisia- ja vaaleansinisiä pyöreitä strasseja.



Mulla on nyt kertynyt jo muutamia näitä koristeluhyrriä ja aika täynnä ovat. Joitakin eri kuvioita olen laittanut samaan lokerikkookin. En tiedä, kannattaisko tilata tyhjiä? Sitten saisin loputkin fimot hyrriin, ettei tarvis pitää pienissä pusseissa. Alla kuvaa mun koristeista hyrrissä.



Samat hyrrät vähän eri järjestyksessä kun valo peilaa niin kivasti, ettei kaikkia näe kunnolla.



Tuli muuten hankittua tämmöinen leffa mun tanssielokuvien "kirjastoon" ennen joululomaa. Aika klassikko. Toivottavasti ehdin pian katsoa. Pitäiskö mun muuten esitellä mun tanssielokuvia, kun niitä on kertynyt ihan mukava määrä? :)



Mä jo edellisessä postauksessa päivittelin tota uusien lakkojen määrää. No, tässä on nyt kaikki viimeisimmät lakkani, kun noihin edellisen postauksen lakkoihin lisättiin vielä aleostoni ja lahjani. Hups! No, onneksi ihan kaikki ei ole itse ostettuja. Ja omat ostokset oli melkein kaikki alesta!



Kuvasin vielä erikseen noita vaaleanpunaisia (tai sinne päin olevia) lakkoja. Aika paljon tuli hankittua kaikkea vaaleanpunaisen ja violetin välimaastoon sijoittuvaa nyt viime aikoina. Nyt vaan kun ehtis jossain välissä kaikki testata!



Eivätkös olekin ihanan näköisiä? :)

Näin paljon oli taas tänään asiaa. Huomenna alkaa tosiaan taas koulu ja jotain kouluun liittyvää koetan ehtiä postata ensi viikolla. Saa taas nähdä, miten toi koulu vaikuttaa postailtahtiin, mutta yritän kovasti ehtiä kirjoittamaan tänne mahdollisimman usein.

7 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja ! :)
    Ja ihana huomata, että joku muukin lukee noita True Blood -sarjaan perustuvia kirjoja ! Huomattavasti parempi kuin esim. Vampyyripäiväkirjat tms ;D

    Ja nuo alimmassa kuvassa olevat lakat, ne on kyllä ihania :3

    VastaaPoista
  2. Mistä löysit ton tanssileffan? Ja joo, tee ihmeessä postaus niistä tanssileffoista joita sulla on!! :)

    VastaaPoista
  3. Ooka: Mä en oo ees alkanut lukea niitä Vampyyripäiväkirjoja, ainakaan vielä. Nyt vaan kiinnostaa enemmän noi True Bloodit, kun oon niitä alkanut lukea ja haluaisin pysyä tahdissa mukana. Ne on aika koukuttavia. :D Sit ois se joku Mustan Tikarin Veljeskunta, jota on kans kehuttu. Sekin on vähän aikuisempi, eikä mikää Twilight, niin kiinnostais lukea kokeeksi ainakin eka osa. :)

    Iepukka: Toi leffa on Hesan Anttilasta! En oo aiemmin nähnyt mut nyt tosiaan viime vuoden lopussa sitä oli siellä. Täytyy nyt sit tässä joku päivä kuvata noi mun tanssileffat ja esitellä niitä vähän. :)

    VastaaPoista
  4. voi vitsi toi eka kuva!! Jos et jaksa syödä noita niin voit lahjoittaa mulle haha!
    Ja ihania lakkoja!!! Voit jonkun niistäkin lahjoittaa mulle (vaikka mullakin on aikamoinen määrä kokeilemattomia uusia lakkoja.. hälläväliä heehe)

    VastaaPoista
  5. Nails: Voi olla, etten ihan hetkeen syö suklaata kun noi olen tuhonnut, meinaan joululoma meni siinä, että tuhosin äidin joulukarkkeja, meinaan se ei syö ollenkaan karkkia ja siksi mä jouduin syömään kaiken suklaan, mitä se sai! :D
    Nyt ei ainakaan ihan heti lopu kesken nuo testattaat lakat, kun on uusia niin paljon. :) Kyllä mä mietin, että pitäiskö joku kirppis pistää pystyyn, mutta en ole vielä varma, haluanko mistään lakoista oikeasti luopua. :D

    VastaaPoista
  6. Meen varmaan perjantaina piipahtaan Helsingissä, täytyy taas käydä Anttilan leffaosastolla (kun sellasta ei täällä Hämeessä enää oo, höh). Tiistaina muuten vierailin Tampereella ja arvaapa ostinko Vapaavalinnasta kynsilakkaa :D Siellä oli niitä Flormarin kivoja kimaltelevia pulloja, otin 3 eri vaaleanpunaista. Päätin muutenkin, että tänä vuonna vois lakkailla useammin, kun noita kerran on :)

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti löytyy Anttilasta jotain kivaa (vaikka toi leffa)! Se on kyllä niiiin suuri vääryys, ettei sitä Anttilaa ole enää Hämeenlinnassa!

    Ja ne Flomarin lakat on muuten hyviä! Ainakin siihen hintaan on musta laatu oikein hyvä. :) Ja niitä kimalluksia on aika vaikea vastustaa. Itsellenikin on niitä muutama tarttunut mukaan... :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!