torstai 26. tammikuuta 2012

Kysy, kysy, kysy!Nyt on aika ja mahdollisuus kysyä minulta mitä mieleen juolahtaa! Eli kommentoi tähän postaukseen kysymyksesi. Voit kysyä yhden tai useamman kysymyksen. Aihe on vapaa, mutta aina voin kieltäytyä vastaamasta asiattomiin kysymyksiin. Kokoan kysymyksistä vastaupostauksen kun deadline on mennyt ja postaan vastaukseni sitten omaksi tekstikseen tänne. Kiitos jo etukäteen, toivottavasti innostutte kyselemään!

Kysymyksiä saa lähettää ainakin nyt alustavasti kuukauden loppuun asti. 31.1. olisi siis näillä näkymin viimeinen päivä, kun kysymyksiä voi lähettää tämän viikon perjantaihin asti, eli laita kysymyksesi tulemaan viimeistään 3.2. illan aikana. Pyrin tekemään vastauspostauksen viikonlopun aikana.

8 kommenttia:

 1. No niin minäpä annan sitten palaa kysymyksillä :) Mikä on vaaleanpunaisen jälkeen paras väri? Entäpä mikä on mielestäsi paras lakka merkki? Mistä ostat normaalisti lakkasi? Jääkö tanssimisen ja lakkailun jälkeen aikaa harrastaa jotain muuta vielä ja mitä? Kuinka kauan menee vielä kun saa onnitella valmistunutta tanssin opettajaa? Mikä on sinusta mieluisin tyyli koristella kynnet (tarrat, leimailu, strassit ym.)? Tässä muutamia ;D

  VastaaPoista
 2. Kuinka kauan mielestäsi on hyvä harrastaa tanssia ennen kuin tanssinopettajan urasta voi uskaltaa haaveilla ihan tosissaan? Mitä kuuluu? Kuvaile itseäsi kolmella sanalla? Suosikki tanssilajisi? Jääkö tanssinopettajan koulutusta suorittaessasi jäljelle enää muuta vapaa-aikaa, esim. kavereiden kanssa kahvittelua?

  VastaaPoista
 3. Haluaisin kysyä jotain, mikä ei liity kynsilakkoihin tai tanssiin. Tykkäätkö lukea kirjoja? Onko lempparia/lemppareita? Ja onko sulla ollut aiemmin koiraa? (siis ennen Veetiä)

  VastaaPoista
 4. Voiko tanssinopettajaksi kouluttautua minkä ikäisenä tahansa (toisen asteen koulutuksen kuitenkin suorittaneena)?

  VastaaPoista
 5. Kuinka usein lakkaat kynsiäsi!? Eli kuinka usein vaihdat lakkaukset ja oletko lakkausten välillä ilman mitään lakkaa?

  VastaaPoista
 6. Sinäkin tällaisen! xD Äh, mä en tiiä mitä kysyisin, tiiän susta jo KAIKEN XD

  1. Mitä kuuluu? Väsyttääkö?
  2. Mikä on tän hetken suosikkibiisi?
  3. Mitä mieltä olet punaisista kumisaappaista?

  Ehkä jätän random-kysymykset kolmeen tälläkertaa..

  VastaaPoista
 7. Kuinka paljon sulla on kynsilakkoja? Tiedätkö edes tarkkaa määrää? xDDD

  VastaaPoista
 8. ~Milloin innostuit kynsien lakkailusta ?
  ~Inspiroidutko helposti, niin kynsein kuin muidenkin asioiden suhteen ?
  ~Millaista musiikkia kuuntelet ?
  ~Katsotko paljon elokuvia ? Millaisia ?
  ~Käytkö paljon ulkona ? (tämän saa käsittää millä tavalla tahansa ;>)
  ~Mikä sai sinut lähtemään opiskelemaan tanssinopettajaksi ?
  ~Mikä innoitti aloittamaan blogin kirjoittamisen ?

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!