maanantai 16. tammikuuta 2012

Over the rainbow

Olen nyt kuvaillut mun lakkakokoelmaani ja hups, onko oikeasti niin, että se on about tuplaantunut puolessa vuodessa?! Yllätyin siis tosi paljon lakkojen määrästä ja veikkasin aika pieleen, että montako niitä on tähän mennessä kertnyt. Mutta niihin palaan myöhemmin, teen siis oman postauksensa noista mun tämän hetken lakoista ja niille tulee myös oma sivunsa tänne blogiin.

Olen edelleen vain vahvemmin sitä mieltä, että lakkalakko on varmasti ihan paikallaan. Tämä tyttö lupaa nyt oikeasti hieman hillitä tätä osteluaan. Eli aion oikeasti punnita tarkkaan, tarvinko todella lakkaa, jos olen semmoisen ostamassa. en osta enää "vain huvikseni, kun kerran halvalla sai". Nyt kun on kaikki lakat kuvattu, niin on helppo vertailla, onko kokoelmissani jo ennestää jokin suht samanlainen. Ja sitten voin hyvillä mielin jättää lakan ostamatta. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, katsotaan muuttuuko mieli kuinka pian...

No niin, tämän kaiken jälkeen onkin sitten hyvä esitellä mun viimeisinlakkahankinta. :D Varmaan meni just pohja mun koko edelliseltä selitykseltä... Mutta siis, tämmöisen satuin huutamaan Huuto.Net:stä jo viime vuoden puolella muistaakseni. Ja lakka kotiutui viime viikolla. Oon ihan kivasti onnistunut keräämään noita Konadin omia leimauslakkoja ja nyt hankin vihreänkin, jotta vois leimailla kaksivärisesti kukkasia kynsiin. Saa nähdä, koska pääsen tätä testaamaan. Vielä pitäis saada varmaan joku sininen ja tumma punainen.

Pakko myös hehkuttaa, että tämmöisen parissa on kulunut aika esim. viime viikonloppuna. Ja jos ei ois tota koulua ja töitä, niin varmaan kuluttaisin enemmän aikaani tämän parissa tälläkin viikolla. :DOli tarjouksessa Anttilassa ja tuo miespuolinen asukki semmoisen sitten päätti hankkia mulle! Oon siis ihan todella suuri Sims-frikki ja erityisesti tykkään pelata kakkosta ja tuota Medievalia, johon tämä Pirates & Nobles on siis lisäosa.

Mutta sitten yksiin kynsiin, joiden teossa vierähti pikku tovi, mutta mä tykkäsin näistä ihan sikana!
Olen viime aikoina hakenut paljon kaikkia jouluisia tai talvisia värejä kynsiini. Nyt halusin jotain ihan muuta ja siksipä syntyivät nämä ihanan pirteät ja värikkäät kynnet. Idea lähti oikeastaan siitä, että monissa blogeissa nähdyssä 31:n päivän haasteessa on sateenkaarikynnet yksi teema. Halusin itsekin jotain yhtä moniväristä toteuttaa. Eihän tässä nyt ihan kaikki sateenaarenvärit ole, mutta on monta väriä kuitenkin. Varmaan on monet muutkin ovat tehneet tämmöisiä kynsiä kyseisen haasteen yhteydessä ainakin? Saa muuten vaikka linkitellä kommenttien puolelle omia sateenkaarikynsiä. :) Ajatuksissa on kyllä ollut aloittaa kyseinen haaste vielä jossain vaiheessa tässäkin blogissa, mutta nyt vain tuntuu, että ideoita lakkauksiin on muutenkin ihan riittämiin.Kuvat on jälleen otettu pöytälampun valossa ja toivomisen varaa jäi vielä kuvalaatuun, mutta kyllä näiden kuvien avulla varmasti ideasta kiinni saa.

Sain muuten tosi paljon kehuja näistä kynsistä koulussa, nämä huomattiin! :)Töpötin eri värit kynsiin ja yritin valkata käyttööni mahdollisimman paljon "uusia lakkoja" eli vielä testaamattomia lakkoja. Alla kuvat käytetyistä lakoista."Pohjalla" nämä neljä yllä näkyvää lakka. Alla vielä kuvat pohjista, jotta näette nimetkin.

Laitoin noiden perus värien päälle vielä vähän kimallusta ja sain sillä värit sulautumaan paremmin toisiinsa. Siinä kävi kyllä sitten niin, että vihreä muuttui violettiin, kun laitoin vähän pinkkiä päälle. :D Violetti kun sopi paljon paremmin tuon oranssin ja sinisen väliin. Vihreä kun vähän riiteli muuten niin sulavan lopputuloksen kanssa.Lumenen sininen Live it up ja Flormarin kaksi Miraclea U24 ja U04.

Loppuun vielä pieni "tilannekuva" kesken lakkailun. Ei ollut kauhean siistiä puuhaa tuo lakkojen töpöttely. :DMulla on teille muuten pieni ylläri, nimittäin teemaviikko alkamassa huomenna! Se sattui siis ihan vahingossa ja en uskalla ihan joka päivä uutta lakkausta luvata, kun niitä ei ole nyt paljoa varastossa, mutta päätimpä tämän nyt toteuttaa kun jotenkin innostuin ja pari viimeistä lakkausta on sisältänyt ihan vahingossa näitä juttuja. Eli siitä sitten lisää huomenna.

2 kommenttia:

  1. Minullakin on tällä hetkellä maaliskuuhun asti ostolakko ja olen kyllä sitä mieltä että vaikka se on haastavaa niin se tekee hyvää! Minua on välillä alkanut ahdistamaan tuo huima määrä lakkoja, joten tämä lakko on ihan paikoillaan ja saa käyttää muita lakkoja ihan rauhassa ilman että kokoajan on uusia joita pitää kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se ostolakko tekee ihan oikeasti välillä hyvää. Mullakin on niin tuhottomasti uusia lakkoja, joita en ole vielä edes kunnolla ehtinyt kokeilemaan, joten on tässä hommaa pitkäksi aikaa vielä. :) Ja kiva kuulla, etten lakkoile yksin!

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!