tiistai 17. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Mustaa shatteria

Tästä alkaa blogini toinen teemaviikko! Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja puhun nyt siis viikon teemasta. Sehän on (kuten otsikosta voi lukea) crackle, graffitti, cräkle, shatter eli siis lohkeilevat lakat.

Viime aikoina nämä lakat ovat taas nousseet minusta blogeissa hieman uudelleen esiin ja monet ovat miettineet, että ovatko kaikki jo aivan kyllästyneitä näihin ja onko trendi jo vähän puhkikulutettu tms. No, itse ainakin tykkään edelleen ja innostuin nyt oikein kunnolla pienen tauon jälkeen taas käyttämään näitä uudelleen. Vaihtelu virkistää ja crakleja on kivempi käyttää kun pitää ensin vähän taukoa.

Aika monta väriä on tullut hamstrattua omiin kokoelmiini, vaikken koskaan näistä ihan älyttömästi olekaan innsotunut. Minusta näillä on kuitenkin helppo ja nopea koristella. Uskon monen olevan samaa mieltä. Eli jos ei ole paljon aikaa, niin nämähän ovat todella käteviä. Ja eri väriyhdistelmiäkin voi luoda aivan loputtomiin! Mulla on viime aikoina putkahdellut päähän tosi monta semmoista väriyhdistelmää, joita on pakko päästä testaamaan ja siksipä tämä teemaviikko nyt on. Että pääsen toteuttamaan kaikki ideat ja voin sitten taas jättää hetkeksi crackelt rauhaan. :D

Loin ensimmäiset teemaviikon kynnet käyttämällä jo esiteltyä sateenkaaripohjaa. Lisäsin päälle vain mustaa OPIn shatteria. Idean bongasin Pilvihattaraa blogista.OPIn shatteri on ehdottomasti yksi lemppareitani. Tämä on kuitenkin aika iso kooltaan (perus OPIn koko) ja hintansa takia en ole hankkinut kuin tuon mustan.Lopputulos oli musta tosi kiva ja sateenkaarenvärit ei peittyneet onneksi liikaa tuon mustan alle. Musta lakka on levitetty kynnelle monella lyhyellä vedolla, vähän kuin tuputtaen siveltimellä. Niin saa minusta kivaa jälkeä aikaan, paljon enemmän halkeamia, eikä niin isoja pitkulaisia paloja. Craklea ei siis ole aina pakko levittää vain yhdellä vedolla kynnelle.

Varmasti kokeilen vielä jotain muutakin luikuvärjäystä cracklen alle tämän viikon aikana, sen verran kivalta tämä näytti.Hankin tätä viikkoa varten myös yhden uuden cracklen, vaikka nyt lakkalakossa olenkin. Mulla on meinaan selvä visio, johon tarvitsen valkoista cräkleä. Tämä on kyllä niin perus väri, että ihmettelen suorastaan valkoisen cräklen hankkimsita vasta nyt. Kyllä valkoinen täytyy mustan lisäksi omistaa. Merkki on muuten Rimmel ja mielestäni nämä Rimmelin lohkeilevat lakat ovat ihan vasta ilmestyneet markkinoille. Valikoimassa on muistaakseni valkoise lisäksi musta, sininen, punainen ja hopea. Hintaa on about 7,5e ja saa ainakin Anttilasta ja varmaan myös Sokoksesta yms.Huomenna näette siis valkoisen cräkin sitten ihan in action. :)

4 kommenttia:

 1. Upeat kynnet :)
  Kerro sitten millanen tuo Rimmelin crckle oli ? Oon katellu sitä hopeeta sillä silmällä, että vois olla kiva.

  Hihi, toivottavasti siekin vielä pääsisit Kicksiin kun siellä on kivoja tuotteita alennuksessa :) Oon kyllä ite ollu hieman pettyny niihin, tai sitten oon vaan aina myöhässä käymässä siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kerron ehdotomasti. Tänään vielä pitäisi se postaus julkaista, tässä se on työn alla. :)

   Samaa mäkin mietin, että oonko ollut vaan vähän myöhässä kun en oo löytänyt Kicksin liikkeistä mitään super kivaa.

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!