sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Myrkyllistä

Nyt esittelyssä mielestäni aika huipun väriset kynnet! Näistä tuli minusta meinaan aika myrkyllisen väriset. :)

Ihan ensimmäisenä pakko ihastella pohjalakaksi valitun Sinful Colorsin mielettömän upeaa syvää ruskeaa sävyä. Kyseessä on Rich In Heart. Tämä teki mieli jättää ihan näin kynsiin, kun oli jotekin tosi upean sävyinen! Kynsillä on muistaakseni pari kerrosta.Päälle laitoin vielä punaista Nfu Oh:n lastulakkaa (sävy nro 45) ja lopputulos oli mielettömän monipuolinen. Eri valoissa tuli ihan eri asioita esiin lakkauksesta ja ihastelinkin aika pitkään kynsiäni vain eri valossa. :DLaitoin tähän pari kuvaa, joissa käsi on hienosti ylivalottunut, mutta lakka näyttää silti minusta kuvissa hienolta ja kiitos salaman näkyy lakan monipuolisuus. Ruskeaa, keltaista, oranssia.... Mitä kaikkia värisävyjä kynsiltä oikein löytyykään?Eikö näistä tulekin mieleen joku myrkkyliemi? Ainakin minulle tulee...Lakoista kuva alla. Olen nyt ihan pähkinöinä kun pääsin testaamaan ensimmäistä kertaa Nfu Oh:n lakkaa kunnolla ja se oli noin ihana. Näitä on pakko saada lisää! Ja miten tuo pullo osaakaan olla noin hieno. Näitä voisi ostaa vaan koristeeksi kirjahyllyyn...Seuraavana päivänä raaskin vielä leimailla kynnet kun olin katsellut tarpeeksi niitä upeita vaihtuvia sävyjä kynsissäni. :D Päätin nyt ottaa revanssin ja yrittää leimata Essencen laatalla. Viimeksi homma ei oikein toiminut ja tajusin sen lopulta johtuneen siitä, että laattaan olikin jäänyt muovikalvo. (Mikä amatöörimäinen moka..) Kun mielestäni otin jo yhden kalvon siitä pois, niin tämä oli minusta aika häämentävää. Se kalvo oli muuten tosi tiukassa ja jouduin repimään sen useammassa osassa pois. Huh. Pääasia kuitenkin oli se, että sain nyt laatan toimimaan. Ja pääsin vihdoin käyttämään tuota söpöä pääkallokuviota, jossa silmät ovat sydämenmuotoiset. Sen takia mä hankin oikeastaan koko laatan. :)Leimauksessa käytin Konadin keltaista ja oranssia leimauslakkaa. Tuo oranssi on semmoinen likaisen oranssi, ei mikään kirkas tai puhdas. Kummatkin hankin joskus viime vuoden puolella Cesarsin alesta, enkä ole vielä ehtinyt testata ennen tätä. Ajattelin juuri kyseisen oranssin lakan sopivan tähän lakkaukseen hyvin. Kovin paljon ei edes erottunut pohjalakasta, mutta juuri sopivasti mielestäni. Tuo keltainen pomppasi sitten enemmän esille.Olisin voinut muutaman kallon tehdä keltaisellakin, mutta ehdin jo aika hyvin kynteni täyttää, niin ensi kerralla sitten.Tuo ympyräkuviokin oli minusta lopulta aika hauska ja varsinkin se oli kuulemma tuon miespuolisen asukin mielestä "tosi siisti".Hyväksyn muuten nyt myös anonyymin kommentoinnin blogissani. Jos ihan totta puhutaan, niin en ollut edes tajunnut, että olen joskus säätänyt asetukset niin, ettei anonyymisti voi kommentoida. Mutta nyt voi. Toivottavasti se ei saa aikaan mitään "roskaviestien" tulvaa. Järkeilin, että tuohon kysymyspostaukseenkin voi olla helpompi laittaa kysymyksiä, kun ne voi laittaa nyt myös anonyyminsti, eikä tarvi olla bloggerille käyttäjätunnusta.

Tiedättekö muuten, mitä minä todella haluan? No China Glazen magneettilakkoja! Käykääpä kuolaamassa swatcheja vaikka täällä. Näitä olisi kyllä niin pakko saada! Tai yleensäkin magneettilakkoja! Tahtoo päästä testaamaan!

Muistakaa esittää kysymyksiä minulle, ihan mistä vain! Voitte jättää kysymyksenne tänne. Kyselyaikaa ainakin tiistaihin, mutta todennäköisesti vähän pidempäänkin, sillä ensi viikko saattaa olla aika kiireinen, enkä ehdi vastailla ennen kuin viikon lopussa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen lakka, ihana, ihana! Ja noi on ennen noita pääkalloja myös vähän tollaset universumikynnet, tai niinku avaruus tai sillee, joku supernova tai jotai (: Siistit jokatapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, nyt kun sanoit, niin onhan nää aika kosmiset. :D Ois voinut kokeilla leimata jotain tähtipölyä näihin? :) No, ens kertaan täytyy pitää mielessä. Mä oon löytänyt nyt tosi ihanan värisiä lakkoja tuolta mun kokoelmastani, joiden en oo aiemmin tajunnut olevan niin upeita. Ja kamala kun haluis heti kaikilla lakata uudestaan. Pitäis kai päivittäin lakata aina uudet kynnet.

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!