maanantai 23. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Kirkkaita värejä

Vielä jatkuu touhuilu cracklejen kanssa tämän päivän, kun en päässyt teemaviikkoani aloittamaan ihan maanantaista. Muutama idea on kyllä vielä varastossa, mutta jospa toteutan ne sitten ihan muuten vain, etten enää tämän teemaviikon puitteissa. Alkaa jo tehdä mieli jotain muuta kuin graffittia kynsiin.

Nyt jotain erittäin pirteää ja värikästä! Talven keskellä on joskus kumman piristävää tehdä kesäisiä kynsiä. Heti tuntui, että energiataso on ihan erilainen ja olo on iloisempi kun katselee näitä kynsiä.Pohjalla käytin Color Clubin Amp'D Upia, joka on muuten aivan mielettömän upea neomainen oranssi. Se kuivuu hieman mataksi. Täytyy tehdä joskus toinen lakkaus, jossa tämä lakka näkyy paremmin. Nyt meinaan menin laittamaan keltaista päälle ennen kuin tajusin, että olisi sen pelkän oranssinkin voinut kuvata. On meinaan mielettömän värinen! Graffittilakka on tällä kertaa Flormarin keltainen. Tosi pirteän värinen sekin. Halkeilu ei ole minusta aivan yhtä hienon näköistä kuin vaikka OPIssa, mutta ihan kiva lopputulos silti oli. Vähän vaihtelee eri kynsien kohdalla, jotkut kynnet ovat kivemman näköisiä kuin toiset.Esim. peukaloon tuli vain pari halkeamaa ja keltaisen värilaata jäi aika isoiksi. Sitten taas keskisormeen ja nimettömään tuli paljon pieniä halkeamia ja se näyttää musta kivemmalta.Lisäsin nimettömiin vielä pari hedelmafimoa, koska musta ne oli niin luotuja tähän lakkaukseen. Olisi ollut hinkua koristella enemmänkin, mutta koetin pysyä nyt aisoissa ja pitää kynnet yksinkertaisina.Kun lisäsin nuo fimot, niin näistä kynsistä tulee mieleen joku etelänmatka, drinkit ja kuuma kirkas aurinko...
Täytyy varmaan tehdä joku muukin pirteämmän värinen lakkaus, jos ne kerran näin piristävät tämän kylmän talven keskellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!