keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mustaa ja valkoista

Olen ollut vähän laiska, enkä ole jaksanut ladata kuvia kamerasta konelleeni. Siksipä luulin, ettei minulla ole oikein mitään postattavaa. Onneksi kuitekin bongasin muutaan vanhan kuvan kännykästäni ja koneeltani. Satuimpa huomaamaan, että sama väriteema toistui monessa. Olen jo aiemmin todennut, että olen nyt tykästynyt harmaaseen väriin vaatteissa. Nyt näyttäisi, että myös mustavalkoinen miellyttää silmääni. Viime aikoina olen kyllä hankkinut värimaailmaltaa paljon mustaa, valkoista ja harmaata vaatekaappiini. (Vilkaisepa vaikka alennusmyyntiostoksiani.)Ensin yksi päivän asu varmaankin viime vuoden puolelta. Sain mustavalkoiset leveälähkeiset housuni päivitettyä talviaikaan kun puin alle legginsit. Ja taas tarkenee. Tosin nyt alkavat olla pakkaslukemat semmoiset, että ehkä en ihan tällä kelillä noilla tarkenisi.

Bongasin kerran lehdestä aika hauskan pienen lehtijutun ja satuin nappaamaan siitä kuvan puhelimellani. Hyvää todistusaineistoa siitä, että muoti kiertää kehää ja samat jutu palaavat aian uudelleen ja uudelleen muotiin.Pari kuvaa bongasin kännykästäni myös eräältä ostosreissulta. Harmitti aivan älyttömästi, ettei tuosta haalarista ollut kokoani, sillä se oli alennuksessa. Vaate oli kuiteknin auttamatta aivan liian iso ja jäi siksi kauppaan. Tää ois ollut niin siisti! Ja yllättäen mustavalkoinen.En ole mikään hattuja käyttävä ihminen, mutta tämä hattu kyllä meinasi lähteä mukaani. Huomaa kukonaskelkuosi! Se on ehkä lempparikuosini. Tää hattu löytyi, usko tai älä, H&M:n lastenosastolta.Olen lisäillyt blogiini nyt välilehtiä. Jotkut ovat sen ehkä jo huomanneet. Nyt siis löytyy sivu jo minusta itsestäni ja toinen sivu tämän blogin historiasta. Tulossa on vielä sivua kynsilakoistani ainakin, kunhan saan koostettua niiden kaikkien nimet ylös. :) Kaikki ehdottamani aiheet saivat gallupissani ääniä, eli saatan hyvinkin tehdä sivun vielä Veetistä ja myös jonkinlaisen lakkatoivelistan. Laitan tähän alle vielä gallupin tulokset. Kysyin siis, mistä aiheista pitäisi tehdä välilehtiä blogiin.

Esittely kirjoittajasta
  9 (64%)
Kynsilakkakokoelman esittely
  10 (71%)
Toivelista (kynsilakat, jotka tahdon saada)
  7 (50%)
Arvontamainoksia
  2 (14%)
Veetin (koirani) esittely
  7 (50%)

Tein toisenkin gallupin ja senkin tulokset laitan vielä tähän alle. Kyselin siis, mistä aiheista luette mieluiten postauksia. Oli todella kiva huomata, että kouluun ja tanssiin liittyvät jutut kiinostavat ja koetan jatkossakin niistä tasaisin väliajoin kirjoitella. Tanssiaiheiset postaukset vain vievät enemmän aikaa  ahaluan ne koostaa aivan rauhassa, koska ne sisältävät yleensä vähän syvällisempää pohdintaa kuin nuo kynsiesittelyt. Onneksi myös kynsijutut kiinnostavat lukijoita. :)


Kynsistä & kynsilakoista
  11 (45%)
Ostoksista
  8 (33%)
Tanssista
  17 (70%)
Koulusta & koulutuksesta
  17 (70%)
Normaalista elämästä
  5 (20%)
Veetistä
  1 (4%)


Ajattelin pistää pystyyn hyvin pian semmoisen kyselypostauksen, joten alkakaapa miettiä kysymyksiä minulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!