sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Uusi suosikkiväri?

Joskus on onneksi koulupäiviä, jolloin on lähinnä teoria-aineita ja silloin voi vähän panostaa asuunkin. Ei aina vain niitä tylsiä kolitseja. Vai pitäiskö mun niitäkin kuvailla, niin näette, kuinka edustavana lähden aamuisin kouluun? :D Mutta nyt siis tähän väliin taas päivän asuja, kun on jotain esiteltävää. Yleensä aamulla lähden kyllä niin kiireellä kouluun, etten ehdi mitään kuvata, vaikka jotain kivaa olisikin päällä.

Koettakaa kestää taas noita kivoja pölyisiä peilikuvia. :D

Näistä voi muuten päätellä, että harmaa ja musta ovat tällä hetkellä aika suuressa suosiossa mun asukokonaisuuksissa, vai miltä näyttää?

Ulkovaatteet:Tällä hetkellä ehdoton suosikkitakkini on tuo tumman harmaa villakangastakki, joka on hankittu joskus vuosia sitten jo H&M:ltä. Sen kaverina musta kaulahuivi, joka on joku Wellan kaupanpäällinen muistaakseni. Kengät ovat O.I.S.:n ja ne ovat tuollaiset vihertävän harmaat. Musta ne nykyään näyttää enemmän harmailta kuin vihreiltä. Kaupassa ne oli musta enemmän vihreät. Mutta hyvä näin. Mulla on paljon enemmän käyttöä harmaille kengille.


Päivän asu 1:Musta toppi: H&M
Harmaa paita: H&M
Shortsit: H&M
Legginsit: DooGood
Kaulakoru (kivinen elefantti): Hankittu varmaan jostain markkinoilta?

En muuten tiedä olenko maininnut missään vaiheessa, että elefantit on musta aivan ihania? Mulla on äidin luona iso lasiovinen kaappi täynnä koristelefantteja. Mä oon keräillyt niitä vuosia nuorempana. Nykyisin en erityisemmin enää uusia norsuja ostele kokoelmiini, mutta kyllä mua heti houkuttaa, jos näen jossain esim elefanttikoruja.

Päivän asu 2:Hame: H&M
Musta toppi: H&M
Neule: H&M
Legginsit: DooGood
Vyö: Gina Tricot (?)

Mä tykkään nykyään käyttää paljon jotain muuta kuin farkkuja, jos on mahdollisuus pukeutua jotenkin kivasti. Ehkä tämä johtuu siitä, että kouluun lähdettäessä tulee jalkaan vetästyä usein farkut, jos ei laita niitä kolitseja. Mulla on myös kesästä lähtien ollut aikamoinen mekkobuumi menossa, enkä edes osta nykyään melkein mitään muuta kaupoista kuin mekkoja tai hameita. Ja musta shortsitkin menee aika lailla tähän samaan kategoriaan... Kylmä tlavi vaan asrttaa vähän haastetta tähän mun mekkokauteen, kun pitää harrastaa aikamoista kerrospukeutumista. No, legginsien alle parit sukkahousut ja silleen...

Loppuun vielä jotain ihan muuta kuin harmaata! Meinaan aika räikeät kynnet. Pohjalla on Lumenen lakka 24 Kukkiva niitty ja päällä keltainen Flomarin graffittilakka. Äikä räikeä yhdistelmä, mutta mä kyllä tykkään jotenkin. Lakkaukset on ajalta ennne teemaviikkoa, mutta en ole ehtinyt aiemmin esitellä.Nimettömässä on kunnon överi glitterit, kun yritin ensin käyttää semmoista pientä glitterpölyä tuon graffittilakan kanssa. Aattelin, että ne vois olla hieno yhdistelmä. Silleen saisi yhdestä kynnestä vähän kolmiulotteisemman. No, sehän meni vähän mönkään, kun lakka ei lohkeillut oikein yhtään ja en tykännyt lopputuloksesta. Sittenpä ratkaisin homman niin, että pistin koko komeuden päälle tuollaisia isoja kuusikulmaisia glittereitä. No, nyt on aiankin säihkettä. En oikein itse tiennyt onko nää ihanan kamalat vai kamalan ihanat, mutta koulussa näitä itseasiassa kehuttiin. :DNuo vaaleanpunaiset isot glitterit on kyllä aika ihania, vähän kuin jotain kalan suomuja. Täytyy käyttää niitä toistekin!

4 kommenttia:

 1. Kyllähän sitä vielä ehtii koristelutarvikkeet ostamaan, ja tekemään uudet piparit ;)
  Ihanaa, että joku muukin tykkää siitä yhdistelmäastä !

  VastaaPoista
 2. Joo, täytyy ehkä ostaa sit äidin luo, kun siellä vietän joulua. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja asuja ja todella hauska tuo kynsien väriyhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! Kyllä tuollaiset pitsakan väriset kynnet on välillä tosi hauska juttu, kun tulee niitä katsellessa paljon iloisemmalle tuulelle. Varsinkin, jos ulkona on noin synkkä keli.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!