sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulukynsiä

Toivottavasti kaikilla lukijoilla on ollut antoisa ja ihana jouluaatto! Toivotan vielä hyvää joulun pyhien ajtkoa kaikille! Vielä en esittele lahjoja, vaan niitä on luvassa joskus hieman myöhemmin! :)

Ajattelin nyt postailla muutaman kuvan joulukynsistäni. Jotenkin kauhean myöhään heräsin tähän jouluhössötykseen kynsien osalta, mutta tänään olisi vielä tarkoitus tehdä yhdet uudet jouluiset kynnet, kun vielä ehtii näin joulun puitteissa... :) Sitten pitää jatkaa talvisella linjalla ja olenkin jo suunnitellut lumihiutaleita yms kynsiini loppuvuoden ajaksi. Ehkäpä ne hiutleet kynsissä houkuttelisivät vähän sitä lunta tänne eteläänkin, jossa jouluani vietän. Maa on meinaan ihan musta ja oli se kyllä aika hassua jouluaattona. Haustausmaallakin oli ihan pilkkopimeää!

Mutta nyt niihin kynsiin!

Ensin jotain hyvin yksinkertaista ja aika perinteistä, nimittäin punaiset kynnet. Olen säästänyt China Glazen Ruby Pumps lakkaa jouluun ja nyt se siis pääsi ensimmäistä kertaa kynsille

En onnistunut saamaan näistä kynsistä tämän parempaa kuvaa, joka kyllä harmittaa. Lakat kestivät monta päivää kynissäni ja tässäkin kuvassa ne ovat olleet jo kolme päivää! Ehkä lakkaan kynnet tällä vielä uudelleen ja saan sitten ehkä kuvia, joissa lakan upeus pääsee oikeuksiinsa. Ruby Pumps on nimittäin ehdoton joululakka ja aivan mielettömän upea kynsillä!Laitoin alle toista punaista lakkaa (La Femmen viininpunainen). Pitää ymöhemmin testata Ruby Pumpsia pelkältään kynnelle. Alla kuva käyttämistäni lakoista. Salama vääristää todella upeasti sävyjä.Tein nämä kynnet kotona ja vietän nyt joulua sitten äidin luona. Kamerastakin loppuivat sopivasti patterit kotona, enkä saanut kunnolla kuvattua kynsiäni ennen kuin vasta äidin luona. Oli tarkoitus tehdä punaisiin kynsiin jotain karkkitankokoristeita äidillä, mutta meninpä sitten jättämään valkoisen koristelulakan kotiin! Voi tyhmä minä! Ehkäpä täytyy toteuttaa karkkitankolakkaus sitten kotona joskus joulun jälkeen...

Puanisen jälkeen vaihdoin sitten joulun toiseen ehdottomaan must-väriin, eli vihreään. Nyt kun kamerassa oli taas pattereita, niin kuvailin vähän step by step -kuvia kynsien tekovaiheista.Ensin kuvaa pelkästä vihreästä, koska minusta se on aika kiva. Kaksi kerrosta. Kyseessä on OPIn Jade is the New Black. Kuvassa taas salama tekee tehtävänsä, mutta tämä on varmaankin lemppari vihreäni kaikista lakoistani. Ja hyvin jouluinen minusta. Pelkkä vihreä ei riittänyt, vaan piti päästä koristelemaan vähän kynsiä.Käytin nyt mielestäni ensimmäistä kertaa tuota punaista koristelullakkaa. Se sopi tähän jouluun ainakin todella hyvin. Harmittelin sen saatuani, että se on kovin oranssi, mutta vihreän kanssa ainakin toimii todella hyvin!Tähän väliin nukuin yön yli ja kävin seuraavana päivänä töissä, sillä näitäkin kynsiä väkersin tapani mukaan aika yömyöhään ennen seuraavaa pitkää työpäivää ja nukkumaan oli vaan pakko päästä. Päätin jatkaa koristelua sitten seuraavana iltana jälleen. Kivat ja jouluiset nämä ovat näinkin, mutta jotain kaipasin silti lisää.

Valkoinen koristelulakka jäi tosiaan kotiin, mutta onneksi tuli otettua tuollainen helmiäisvihreä mukaan ja siinä oli vielä kaksi päätä, joten pääsin vähän pisteitäkin laittamaan.Menin muuten lyhentämään tuon oikean käden peukalon nyt ihan kokonaan, kun lohkeama oli sen verran kasvanut ylemmäs, että kynnen yleensä pystyi leikkaamaan. Kamalan näköinen tuo peukku on, mutta onneksi se siitä kasvaa...Viimeistelin koko homman sitten glitterillä. Kyseessä on China Glazen Cleopatra. Tässä siis ovat aaton kynteni. :)

 

2 kommenttia:

  1. Ruby Pumps on kyllä ehdoton joululakka. Täälläkin se oli aattona kynsillä :)
    Nuo OPI-kynnet on ihanat :3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ooka! Mustakin ne on hauskat, kun aika vähän tolleen käsin koristelen. Ja Ruby Pumpsia vielä huomenna kynsiin... :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!