sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Teemaviikko: Pinkkiä ja mustaa - viivoja ja palloja taas

Teemaviikon viimeinen lakkaus tulee tässä! Tämän viimeisen lakkauksen idean sain muuten Sonnelta. Tosin toinen lakkani oli niin ohut, etten vaihtanut niitä missään kynnessä eripäin, vaan kaikki kynnet ovat samanlaiset. Olisin halunnut koristeeksi vielä mustia strasseja, mutta niitä ei löytynyt kuin pari valikoimistani, niin jätin sitten laittamatta.

Aloitetaan lakkauksen purku käytetyistä lakoista.Käytin siis kahta Lumenen lakkaa. Alimmaksi laitoin pinkkiä shimmeristä lakkaa nro 10 Odotan sinua ja kärkeen laitoin punaista glitteristä lakkaa nro 12 Kupliva onni. Kupliva onni on aika ohutta koostumukseltaan. Olen sitä joskus käyttänyt ihan pelkällään kynnellä, mutta se vaati aika monta kerrosta ollakseen edes jotenkin peittävä. Siksi päätin nyt laittaa sitä toisen lakan päälle, koska uskon sen toimivan parhaiten niin.Tämmöiset kynnet sain sitten aikaan! Ainakin minusta tuo kärjissä oleva lakka näyttää aivan ihanalta juuri näin kerrostettuna toisen lakan päälle.Pakko taas laittaa vertailun vuoksi kuva ennen kuin puhdistin ylilakkaukset. Eli Essencen korjauskynä pääsi jälleen käyttöön.Kuvaa muuten löytyy myös siitä, miltä kynä nykyisin näyttää. Kärki on aika musta, mutta hyvin toimii siltikin! Olisikohan jo aika vaihtaa..?Olen ihan tyytyväinen kun sekä oikeassa että vasemmassa kädessä on suht samaa tasoa tuo viivojen ja pallojen siisteys. Vaikka kyllä sillä oikealla kädellä on edelleen huomattavasti helpompi tehdä tuollaista tarkempaa työtä...Vähän jäi harmittamaan, että ehtinyt enempää leimailla tämän viikon puitteissa, eikä tämäkään lakakus sisällä leimailua. Mutta mikäpä minua estää pinkkiä ja mustaa käyttämästä sitten möyhemminkin leimailujen kanssa. Nyt on ollut kiva kokeilla paljon koristelulakkoja, koska niitä en ihan kamalasti ole aiemmin hyödyntänyt.

Nyt on kuitenkin joulu tulossa ja pikkuhiljaa voisi alkaa jo jouluisempiakin lakkauksia tehdä. Huomenna on tarkoitus mennä kavereiden järjestämiin "linnanjuhliin", joten joudun ehkä vaihtamaan kynnet asuun sopivammiksi vielä...

2 kommenttia:

  1. Oo! toi lumenen #10 näyttää aika herkulliselta!:)

    VastaaPoista
  2. Se on! Jotenkin tosi kiva pinkki ja pääsi nyt ihan ehdottomasti mun suosikkien listalle! se on aika perus, mutta ei kuitenkaan ihan tavis. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!