perjantai 2. joulukuuta 2011

Teemaviikko: Pinkkiä ja mustaa - liukuvärjäys

No ihan alkuun tämmöinen pieni ikävämpi uutinen. Mulle meinaan kotiutui pari kynsilakkaa, jotka olin Huuto.Net:stä itselleni hankkinut. Se itsessään on siis erittäin kiva uutinen ja satuin vielä olemaan kotona kun pakettia tuotiin, eli en joutunut sitä hakemaan postista. Kuitenkin heti paksun kuoren saatuani huomasin sen tuoksuvan voimakkaasti kynsilakalle. Erittäin voimakkaasti... Ei hyvä. Ja tämä sieltä sitten paljastui...

Kuten jo arvailinkin, niin rikkinäinen lakkahan siellä oli... Color Clubin Boho Mojo oli hajonnut. Lakat oli kyllä hyvin pakattu tuohon boxiin, joten tosi harmi että näin pääsi käymään. Huonomminkin pakattuja lakkoja kun olen saanut ehjänä kotiin asti.

Vähän elättelin toivoja, että lakkaa voisi olla vielä joku pieni hitunen pullossa jäljellä ja voisin sillä ehkä kynteni onnistua lakkaamaan, edes kerran. Ja aloin purkaa pakettia sitten hieman paremmin.

Rikkinäinen pullo oli sitten ihan kokonaan halki tuosta kaulan kohdalta. Eli lakkaa ei oikeastaan ollut säästynyt. Onneksi vain toinen lakoista oli särkynyt, eikä rikkinäinen pullo edes sotkenut ihan kamalan pahasti eli siis toinen pullo (China Glazen Haunting) oli säilynyt puhtaana.Kahdelle kynnelle sain testattua rikkinäistä lakkaa. Ihan kivalta se näytti, mutta nyt on vain pärjättävä ilman. Toisaalta olen kyllä tosi tyytyväinen, ettei se rikkinäinen ollut tuo CG. Alla näette Boho Mojon in action. Tosi jännä lakka, joka on hopeinen, mutta tietyssä valossa kultainen. Ainakin salamalla otetuissa kuvissa tuo kultaisuus tulee selvästi esiin. Varjossa lakka taas näyttää aivan hopeiselta.Sitten siihen varsinaiseen asiaan, eli teemakynsiin. Otin heti käyttöön Hauntingin ja tein liukuvärjäyksen, koska semmoista en vielä teemviikolla ole toteuttanut. Mietin vähän, että kuinkahan pinkki ja musta toimivat samassa liukuvärjäyksessä, mutta lopputulos oli minusta ainakin tosi kiva.Alla käyttämäni lakat ja vielä erikseen yksittäiskuvaa tuosta upeasta uudesta CG:stä.Kyllä tuoksulakat oavt sitten mahtavia! Mä hehkutin jo aiemmin Color Clubin Yum Gum lakkaa ja nyt mulla on kynsillä Rimmelin tuoksulakka ja se on myös niiiiiin hyvän hajuinen! Ihan alimmaksi valkkasin jonkun suht neutraalin lakan, joka oli tällä kertaa Dependin shimmerinen hailakka vaaleanpunainen.Koristeiksi laitoin pari tarraa ja valmsita tuli. Musta lakka näyttää jossain valossa aika violetilta, mutta on tämä ihan mustaa ja pinkkiä alkujaan. Tietenkin kun ne sekoittuvat, niin lopputulos voi olla vähän violettiin vivahtava.

Vielä olisi pari päivää jäljellä tätä teemaviikkoa. Nyt ei ole enää yhtään valmiina noita kynsikuvia, joten toivottavasti huomenna ehdin kynteni lakata, että on jotain uutta esiteltävää.

2 kommenttia:

  1. VOi vitsit, ei ole kiva kun lakka on mennyt rikki postissa :( Mutta tuo CG näyttää ihan supermegakivalta!

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ole aiemmin vielä käynyt noin, niin jossain vaiheessahan se pitää kai tulla vastaan. Mutta toisaalta, kun sain yhden ihanan ehjän lakan, niin ei voi olla ihan kamalan harmissaan... Oon meinaan jo vähän pidempään himoinnut tota Hauntingia!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!