lauantai 3. joulukuuta 2011

Teemaviikko: Pinkkiä ja mustaa - vain pinkkiä (korjauskynän testi)

Nyt kävi niin, ettei minulla ole mitään uutta lakakusta esiteltävänä, vaan postaan tässä vaiheessa ihan "tylsät" yksiväriset kynnet, joita tehdessä testasin ensimmäistä kertaa Essencen korjauskynää. Eli pientä "tuotearvosteluakin" tässä on nyt siis luvassa. Huomiseksi minulla on sitten uusi kunnollinen lakkaus postattavana, kun on teemaviikon viimeinen päivä.

Lakkasin kynteni Lumenen lakalla nro 24, joka on nimeltään Kukkiva niitty. Tämä taitaa olla yksi niistä hyvityslakoita, jonka sain Lumenelta silloin joskus kun lähetin sinne viallisen pullon. Sävy on kaunis!Lakan sivellin on pyöreä, joten sillä ei ollut kovin hankala lakata reippaasti yli. :D Lisäksi minusta tuo Lumenen lakka on sellaista, että tasaisen kerrokseen saadakseen on otettava aika paksu kerros kerralla. Vaikka uskon, että se johtuu osittain myös aluslakastani, jonka takia lakka tuntui levittyvän aika jähmeästi kynnelle. Mutta siis, tekstin yläpuolella olevasta kuvasta näkee, mikä oli lähtötilanne. Ja alla sitten kuva tästä ihme kapistuksesta, jonka olisi tarkoitus puhdistaa sormeni, mutta jättää kynnet lakatuiksi. :)Olen tuon puhdistuskynän tilannut mielestäni Pretty.fi:stä, mutta tällä hetkellä tuotetta ei löydy valikoimasta. Tämä oli silloin tarjouksessa, joten mahtoikohan olla poistuva tuote? Maksoin meinaan vain alle 2e muistaakseni! Harmi, jos tosiaan poistui kokonaan. Nyt tilaisin näitä monta lisää!

Tuote tuoksuu todella hyvälle! En osaa kyllä yhtään tunnistaa nyt mistä kaikesta tuoksu koostuu, mutta siinä taisi olla ainakin avokadoa, vaniljaa yms. Kädet haisevat käsittelyn jälkeen siis todella hyvälle, eikä ikävästi kynsilakalle. Mukana tulee myös muutama vaihtopää, joten tämä on siksi aika pitkäikäinen. Ainakin toivon niin.

Alla nyt pari kuvaa lopputuloksesta. Mielestäni käsistä tuli huomattavasti siistimmät. Hetken aikaa kynällä sai hinkata sormia tai sitten kynää kannatti pitää hetki paikoillaan, niin ylimääräinen lakka liukeni paremmin pois.

Puhdistuskynän pää värjääntyi aika paljon, mutta olen sitä kyllä käyttänyt tämänkin testin jälkeen ja edelleen hyvin toimi. Olen samalla päällä siis poistanut useamman lakkauksen ylimenneet lakat. Nyt mietin, että misähän vaiheessa se pää kannattaa sitten vaihtaa? Ehkä sitten, kun alan korjailla jotain ihan eri väreillä tehtyä lakkausta? Nyt pinkkimustana viikkona on ollut helppoa, kun kaikissa lakkauksissa on ollut paljon samoja sävyjä.

Hieman tuosta päästä on alkanut lähteä semmosita "nukkaa", kun pää alkaa vähän murenemaan, mutta sen nukan voi pyyhkäistä pois kädeltä ja olen hieman myös paperille tuota kynän päätä puhdistanut välillä.Tuossa kauniissa keltaisessa valaistuksessa otetussa kuvassa näkyy, miten paljon kärki värjääntyi kun olin kaksi kättä puhdistanut.

Olin tuotteeseen siis hyvin tyytyväinen. Minulla on toinenkin puhdistuskynä (voitettu arvonnasta) ja toivon sen olevan vähintään htä hyvä, jos kerran tätä Essencen versiota en enää mistään saa. Koetan jotain vastaavaa arvostelua siitäkin kirjoitella, kunhan pääsen testaamaan. Ainakin myös se tuoksui todella hyvälle! Ja vaihtopäitä löytyy siitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!