keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Huuto.Net:n saaliita

Täytyypä tähän väliin esitellä, millaisia lakkoja kotiutin Huuto.Net:stä ennen joululomaa. Tällä kertaa ei mennyt mikään vikaan, vaan kaikki lakat kotiutuivat ehjinä. Hyvä näin.Eli tämmöinen kokonaisuus sieltä saapui...Innsotuin hieman ostelemaan Nubarin ja China Glazen lakkoja, koska eräällä myyjällä niitä oli useita ihania samaan aikaan myynnissä! Onneksi sain huudettua nämä kaikki!

Ensin tarkemman tarkastelun alla CG:t:Lakat ovat sävyiltään siis: Ahoy!, Party Hearty, Cleopatra ja Ingrid.Kolme viimeistä lakkaa olivat settinä ja huusin sen lähinnä tuon Party Heartyn takia. Mikä täydellinen joululakka! Nythän on tullut markkinoille paljon vastaavia multiglitterväripläjäyksiä. :) Tämä helpottaa, kun olen kuolaillut OPI:n Rainbow Connectionia ja Color Clubin Wish Upon A Rock-Staria.

Sitten vielä ne Nubarin lakat:Tätä merkkiä mulla on ennestään vain pari lakkaa ja ne kaikki olen hankkinut käytettyinä. Ihastuin noihin kimmeltäviin lakkoihin aj itse asiassa tuo ruskeakin on kaunis. Siinä on semmoinen kultainen flash (kuteun tuossa toisessakin ruskeassa, mutta kummankin lakan perusväri on ihan eri). Alla olevassa kuvassa näkyy lakkojen nimet.Kynsilleni pääsi heti Party Hearty, koska halusin hieman jouluistaa tuota edellistä lakkausta. Muistutuksena alla kuva kynsistä ennen Party Heartyn lisäämistä ja sitten jälkeen. Ihania keltaisia kuvia onnsitin vain näpsimään, koska pari paremmalla valolla olevaa olivatkin sitten ihan epäselviä. No, koettakaapa kestää...

Ennen...Jälkeen...Onnistuin saamaan edes nysästä peukalonkynnestäni kuvan paremmassa valaistuksessa. (Kun kuvailin vanhempia ostoksiani, joita koetan esitellä pikapuoliin...) Tuo lakka on niin iiiihana! Harmi vaan, kun puéukaloni kynsi on aika surkean lyhyt. Mutta ne kun katkeaa mulla aina, enkä viitsi muita kynsiä peukkujen mukaan lyhentää. Toinen peukaloni on muuten tällä hetkellä teepussilla paikattu... että vahvasti menee. :DOnko tämä lakka teistä muuten armotta jouluinen, vai voisiko sitä käyttää muinakin vuodenaikoina?

4 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja oot huudellu ! :) Etenkin tuo CG:n Party Hearty. Kyllä se aika jouluiselta näyttää, mutta uskon että keksit muinakin aikoina sillä upeita lakkauksia :)

  Kannattaa jo kipittää sinne Seppälään ;)

  VastaaPoista
 2. Minullakin aina lohkeilee nuo peukkujen kynnet :o vaikka ne ei edes osu minnekkään tai mitään sellaista, ne ei vaan kertakaikkiaan kasva vahvoina :D Minäkään en niiden takia napsi kokoajan kaikkia muita kynsiä, koska sitten saisin joka viikko napsia kaikkia kynsiäni lyhyemmiksi :D

  VastaaPoista
 3. Varsinkin nuo kaikki nubarit on aivan ihanan värisiä! Ja sä oot niin bling, et etköhän sinä voi tuota Party Heartya käyttää ihan mihin vuodenaikaan vaan. Tosta sun peukalonkynnestäkin saa hyvällä mielikuvituksella sellaisen kukkamekon ruusukuosin :D Toi Cleopatra muuten näyttää ihan sulta!

  VastaaPoista
 4. Ooka: Mä kävin ainakin yhden Seppälän jo katsomassa, eikä siellä ollut mitään. :( Huomenna toinen...

  Nails1820: Sama, ei munkaan tarvi niitä kynsiä mihinkään lyödä, ne vaan lähtee lohkeen ja aina iahn sieltä ihon luota, et pitää sit lyhentää ihan lyhyeksi. Tyhmää.

  Suvi: Mä ootan jo, et pääsen testaan lakkaa jollain ei-jouluisella pohjalla, mut nyt täytyy vielä hetki keskittyä noihin joululakkauksiin! :) Ja ehkä Cleopatrakin pääsee vielä jouluna kynsille..?

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!