lauantai 17. joulukuuta 2011

Juhlatunnelmissa

Pieni postaustauko on ollut, mutta nyt voin ilolla ilmoittaa, että syyslukukausi on onnellisesti takana ja loma alkoi nyt! Eli kouluhommat on suurilta osin saatu nyt pois alta (vielä pitäis pari juttua kirjoittaa ja opettajille palauttaa...), joten ehdin taas paremmin postailla. Ihan pelkkää lomaa en vietä, vaan vähän on töitä tiedossa lomankin ajaksi. Mutta ensi viikolla on siis suunta äidin luo ja siellä on tarkoitus viettää joulua.

Tarkoituksena on ehdottomasti postata hieman kuulumisia koulun päätöksestä, mutta tähän postaukseen sisällytän nyt kaikkea muuta ja katsotaan, jos seuraavassa postauksessa pääsisin purkamaan paremmin tätä lukukauden päätöstä. Kaikkea kivaa ja jännää on koettu tässä ihan vikoja viikkojen aikana. Mutta nyt muihin aiheisiin.

Esittelen tällä kertaa päivän asuna tämmöisen juhlavamman kokonaisuuden, joka on päässyt itse asiassa kahteenkin kertaan päälle aivan lyhyen ajan sisällä. Mekko on uusi, hankittu H&M:stä parisen viikkoa sitten. (Ihan kuin mulla ei ois violetteja mekkoja jo tarpeeksi..?)



Mekko: H&M
Kultainen bolero: H&M
Kengät: Scavini (ostettu muistaakseni Carlsonilta)




Kaulahuivi: H&M
Tekoturkis: JC
Hiuskoru (musta sulkajuttu): Ibero



Hiukset on päässet kasvamaan paljon ja nyt ne saa jo aika kivasti kiharalle. Kohta pitää alkaa taas pohtia, että täytyiskö hankkia joku uus kiharrin...



Ja koska joulu on tulossa, niin täytyyhän sitä vähän leipoa pipareita. Tämmöisiä tein tällä kertaa. Mulla on noi muotit vähän tuollaisia ei-niin-perinteisiä... :)





Teksti "tribe" oli testi, onnistunko tekemään kirjaimia taikinasta ja ihan hyvin se mieelstäni onnistui. Teksti viittaa siis 90-luvun kulttisarjaan Klaani.



Noita tanssijoita on tosi haastava paistaa, kun tuo ylhäällä oleva käsi palaa tosi helposti!

Ja lopuksi vielä yhdet kynnet. Nämä voisi minusta laskea ensimmäisiksi jouluisiksi kynsikseni. Onhan näissä nyt ainakin kultaista glitteriä, joka minusta on aika jouluista. Jouduin pitämään kynnet aika neutraleina, koska meillä oli koulussa pienimuotoinen esitys ja sen takia piti laittaa jotain suht neutraalin väristä lakkaa kynsiin, ettei liikaa pomppaa esiin.

Alla lakat, joita käytin:



Floamrin nude lakka on todella "näkymätön", joten en edes ottanut siitä yksistään kuvaa. Se on kuitenkin alimmainen lakka. Se tasoittaa kivasti kynnen väriä, kun itselläni ainakin tahtoo vähän kellertää nuo kynnet tästä kaikesta lakan käytöstä...




Nubarin Sweet Whispers lakkaa olen aiemmin testannut vain kaverini kynsiin ja nyt ajattelin kokeilla sitä myös omiin kynsiini. Töpöttelin lakkaa melkein koko kynnelle. Lakka on muuten mielettömän monisävyinen! yritin saada jotenkin kuvattua oranssin lakan mieletöntä vaaleanpunaista flashia, mutta ei se oikein onnistunut. (Alla olevassa kuvassa ehkä häivähdys sitä näkyvissä?) Mutta kuitenkin lakka näyttää söpölle vaaleanpunaiselle, jos valo osuu siihen oikeassa kulmassa.



Kärkiin piti saada vielä vähän glitteriä ja "Käytä näitä lakkoja pian" -listaltani löytyi tuo Precision 18 Carat Cake, joten sitä sitten kärkiin. Lakka on kultainen glitter, mutta se on hieman vihertävämpi kuin muut kultaiset lakkani.



Töpöttelin glitteriä kärkiin ja minusta lopputuloksesta tuli kiva. Kuvissa salamat vähän heijastuu ikävän paljon kynsistä, mutta yömyöhään kun kuvat otin, niin oikein muuta vaihtoetoa ei ole...



Tein näistä kynsistä vielä vähän jouluisemmat esityksemme jälkeen, mutta siitä kuvia sitten toisella kertaa.

Ihanaa joulun odotusta kaikille lukijoille! Enää ei ole edes kauan jouluun!

5 kommenttia:

  1. Ooo.. pipareita! Mäki haluun tehä pipareita :D Nauti nyt nainen lomasta! Tai siis ainakin kouluttomuudesta. Ja kynnet on kivat, vaikken mä ehkä oranssihtavia/vaaleanpunertavia sävyjä kauheen jouluisiksi laske ;) Mut siis oikeesti aika pinkertävä tuo lakka sillee tietyssä valossa. Ja tiekkö, mä jouduin leikkaa mun kynnet lyhyiksi, kun mulla on uusi harrastus, jossa kynnet on vähän tiellä :/

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä aion nauttia, onhan tää ainakin selkeästi vaihtelua! Saa nähdä miten kynnet kestää taas työntekoa, vähän jännittää... Ja varsinkin se, et miten lakat kestää... Mut hei, töpöt kynnet on kanssa kauniit ja niitä voi lakata ihan samalla tavalla, joten älä huoli. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia :)

    Meiltä löytyy kanssa tuo tanssija muotti.. Taisi saada viime joulun alla jossain kaupassa ilmaiseksi ? Ainankin omani on sillä tavalla löytäny tiensä luokseni. Ja meillä on kärähtäny aina sen käsi..

    VastaaPoista
  4. Sinua lykästi blogini talviarvonassa! :)
    http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/12/talviarvonnan-voittajat.html

    Laittelen sähköpostia tässä lähipäivinä! :)

    VastaaPoista
  5. Ooka: Joo, muistaakseni noi kaikki kolme muottia on Floran tms kaupanpäällisiä. Pakko oli saada kun oli norsu (mun suosikkieläin) ja tanssija, kun se on omaa alaani. :) Toi käsi on vaan tosi haastava!

    Maryah: OMG! Mahtavaa! Mä en koskaan voita mitään! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!