tiistai 31. tammikuuta 2012

Söpöilyä!

Postailen nyt pikaisesti viimeisimmät kynteni. Ei mennyt ihan mutkattomasti tämä homma, mutta kivaa jälkeä tuli minusta silti. Aloitetaan lakkojen esittelyllä. Tämmöiset lakat valkkasin käyttööni.Lakkasin joka toisen kynnen violetilla ja joka toisen tuolla oranssilla. Oranssi lakka on Coral Cascade ja violetti Uptown Girl. Otin tästä vaiheesta kuvan, kun tuli aika hauskan väriset kynnet, ainakin minusta. Vasemmassa kädessä on kasi oranssia kynttä ja kolme violettia, kun taas oikeassa värit ovat toisin päin ja siis violetteja kynsiä kaksi & oransseja kolme.Koristeluksi valitsin water decalseja, joissa on Ihaa. Mietin, mitä voisin yhdistää näihin söpöihin siirtokuviin ja muistin Mirjan yhdistäneen samaisiin siirtokuviin palloja. No, minäkin laitoin vähän palloja dotting toolilla ja vielä Konadin laatalla rusetteja kynsiin.Nuo pallot ovat mielestäni tosi hauskoja ja pitää tehdä joku toinenkin lakkaus niitä hyödyntäen.

Siirtokuvien kanssa tapahtui pikku äksident. En meinaan tajunnut, että ne leviävät todella helposti kun laittaa päälle lakkaa. Pari siirtokuvaa levisikin pikkuisen reunoista. Ei nyt onneksi pahasti, joten en alkanut laittamaan koristeluja uusiksi.Ylemmät kuvat on otettu lakkailun yhteydessä pöytälampun valossa ja alla seuraavana päivänä otettuja kuvia luonnonvalossa.Yllä näkyvä oikea käsi on minusta onnistuneempi. Leimailut on tehty Konadin omilla lakoilla. Violetti leimauslakka oli mielestäni tarpeeksi lähellä tuota Uptown Girlia. Minulla kun oli ongelma löytää sopivaa oranssi lakkaa, jolla leimata, koska tuo Coral Cascade ei leimaukseen sopinut. Lopulta päädyin leimaamaan samalla oranssilla kuin viimeksikin, vaikka se olikin huomattavasti tummempi. Siksi vasen käsi ei ole minusta ihan niin onnistunut.Nyt täytyy lopetella, koska on kiire nukkumaan. Muutaman päivän voi olla hiljaista postausten osalta, koska koulussa on kiireitä. Voitte edelleen laittaa mulle kysymyksiä tänne, vastailen niihin sitten viikonloppuna. (Pidensin siis vastausaikaa!) Ja yksi tanssiaiheinenkin postaus on työn alla ja julkaisen sen heti kun saan valmiiksi.

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi, onpa nää söpöt ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Nää on musta just sopivan lapsekkaat. Aina ei tarvi olla niin vakavaa, varsinkaan kun on kynsistä kyse.

   Poista
 2. Onpa kivan väriset lakat! Pastellit ovat taas niin muotia. Onkohan minulla yhtään..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan huomaamattani olen tehnyt aika trendien mukaiset kynnet kun on pastellisävyjä. Itse tykkään kyllä paljon pastelleista. Varmasti kaupoistakin löytyy nyt keväällä kivoja pastellisävyjä, jos täytyy omaa lakkakokoelmaa kartuttaa. :)

   Poista
 3. onpa söpöt! :3 Hyvä väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin jopa vähän, miten kivalta nämä värit näyttivät yhdessä kynsillä. Täytyy nyt pitää mielessä, jos vaikka tulis uudestaankin käytettyä samoja värejä. :)

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!