torstai 12. tammikuuta 2012

Kärkitossuja osa 2

Huh, nyt alkaa jo eka kouluviikko tuntua kropassa. Tänään oli ihan kunnon "rääkki", kun meillä oli pelkkää tanssia (ei teoria-aineita) koko koulupäivä klo9-16. Vielä yksi koulupäivä pitäisi jaksaa. Uskon kyllä, että huomenna voi olla aika jumittunut olo, meinaan nyt jo kiristää aika lailla jaloissa. Ihan on taas oudoista paikoista lihakset kipeät, kun on ollut vähän tanssista taukoa joululoman merkeissä ja lomaillessa tulee käytettyä ihan eri lihaksia. :D

Tänään oli ensimmäinen nykytanssitunti uuden opettajan kanssa. Jäi positiivinen kuva ja varmasti tulee hyvä kevät nykytanssinkin suhteen! Eilen alkoi jazz-tanssin syväntävät opinnot. Ensi viikolla meille tuleekin heti jo vieraileva opettaja! Huomenna pääsen ensimmäiselle balettitunnilleni tämän kevään osalta. Alkuviikosta oli jo tarjolla yksi baletin sivuainetunti, mutta olin silloin hammaslääkärissä.

Kävin muuten joululomalla parin päivän tiiviskurssilla Helsingissä. Lajina oli jazz-tanssi ja opettajana Riku Koskinen. Kurssin järjesti Tanssikeskus Footlight. Olen Rikun tunneillä käynyt ennenkin ja siksi oli aivan huippua päästä taas hänen oppiinsa. Harmillisen lyhythän kurssi oli, kun se kesti vain kaksi päivää ja 1,5h kerrallaan. Oli kuitenkin kiva, ettei ihan koko lomaa tullut lomailtua, vaan oli edes pieni välähdys tanssiakin mukana.

Nyt esittelen ihan ihka ensimmäiset kärkitossuni! :) Nämä olen ihan tarkoituksella säästänyt ja ne ovat olleet usein myös seinälläni roikkumassa tai muuten esillä. Ihan kamalan kovassa käytössä nämä eivät ole olleet, enkä muista nyt yhtään kauanko näitä käytin. Nyt tossut ovat kyllä jo aika haperot, rapisevat kovasti kun niihin vain koskee, mutta siis hyvässä kunnossa ovat kyllä säilyneet.Tossut ovat siis kokoa 37 ja merkiltään Anniel. Ihanat pitävät kärjet näissä, jotka pysyy siistin näköisinä. Eivät ole yhtään muuten niin kärsineen näköiset kuin en yhdet aiemmin esittelemäni. Taitavat olla muuten samaa merkkiä, että nyt se mysteerimerkkikin selvisi. Musta ainakin pohjan logo näyttää samalta. Tässä siis kuva vielä niistä toisista tossuista, joiden merkistä en saanut selvää. Ja tosiaan, olen aiemmin esitellyt yhdet vanhat kärkkärit + nykyiset tossuni, voit käydä tsekkaamassa ne täältä.

Lopuksi vielä palataan vähän Veetiin ja siihen, kun parturoin pojan ihan itse omin kätösin. :D Löysin pari vanhempaa kuvaa Veetistä ja näiden avulla on hyvä havainnollistaa, kuinka paljon karvaa pojasta oikeasti lähtikään. Eli Veeti enne- ja jälkeen turkinleikkuun:

Tästä lähdettiin...

... ja tähän päädyttiin.Veetihän heti ensimmäisenä ryntäsi sängyn alle kun yritin ottaa parturoinnin jälkeen kuvaa. Halusi varmistaa, etten enää kiusaa saksien kanssa. :D No, nappasin mä sitten kuitenkin poasta kuvan, vaikkei siitä oikein näe tuon turkin lyhenemistä.Tervetuloa muuten uudet lukijat! Teitä on tullut nyt viime päivinä lisää, jee! :)

Uutta kyselyä on tulossa kun saan tämän tekstin postattua. Toivottavasti vastailette yhtä ahkerasti kuin edelliseenkin kyselyyn! Lukijoita näyttäisi kiinnostavan erittelyt niin minusta kuin kynsilakoistanikin, joten niitä alan tässä kirjoitella kun ehdin. Kaikki ehdotukset saivat kannatusta, joten saatampa kaikista ehdottamistani aiheista sivut tänne tehdä, kun vaan aikaa löytyy.

Ajattelin myös antaa teille lukijoille mahdollisuuden kysyä ihan mitä halautte! Eli kyselypostaus tulossa myös. Toivottavasti tämäkin on kiinnostava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!