maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uusi ulkoasu

No varmasti kaikki jo huomasivat blogiin saapuessaan, että ulkoasu on muuttunut. Ajattelin, että uusi vuosi on hyvä aloittaa uudella ulkoasulla. Sain vihdoin väkerrettyä jonkinmoisen otsikkokuvankin tänne. En osaa vielä sanoa, kauanko jaksan tätä ulkoasua katsella, mutta en tunnetusti kamalan usein ulkoasua täällä vaihda, joten tällä varmasti mennään pidemmän aikaa.

Värimaailmasta löytyy edelleen vaaleanpunaista, enkä taida siitä luopua varmaan ikinä. ;) Mutta kommentteja saa tästä ulkoasusta laittaa ihan vapaasti. Vinkatkaa ihmeessä, jos jokin teksti/linkki ei näy, niin käyn muuttelemassa värejä.

Tunniteet löytyvät nyt aivan sivun alalaidasta, ainakin nyt hetkellisesti. Testailen vähän eri ryhmittelyjä ja niihin saattaa tulla vielä muutoksia. Lisäsin tuohon oikealle myös pienen kyselyn, johon toivoisin vastauksia! Voitte valita useamman kohdan. Olen siis tekemässä joitakin sivuja tänne blogiin ja kyselenkin nyt, mistä aiheista niitä kannattaisi tehdä. Eli olen kiitollinen, jos jaksatte käyttää aikaanne vastaamiseen. Alla vielä listattuna vaihtoehdot ja tietenkin, jos toivot jostain muusta aiheesta sivua (esim jostain tanssiin liittyvästä), niin sitä voi ehdottaa kommentoimalla tähän postaukseen.

Mistä aiheesta kaipaisit sivua?

Esittely kirjoittajasta
Kynsilakkakokoelman esittely
Toivelista (kynsilakat, jotka tahdon saada)
Arvontamainoksia
Veetin (koirani) esittely

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kysyä, että mistä tuo bannerin kenkä on peräisin? :D Mä oon iät ja ajat katsellut itselleni nilkkureita, joissa olisi kultaisia niittejä, mutta en ole löytänyt. :/

    Uusi ulkoasu on muuten tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Aleksi 13:sta hankin kengät ja aikaa siitä on jo kulunut aika paljon... Yli vuosi? Tykkään noista hirmuisesti ja pitkään jouduin tuollaisia metsästämään.

    Kiva kuulla, että ulkoasu miellyttä! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!